tahtaları tahtacılar yapıyor..biz sadece yatırımcıyız..açıkçası takasları hiç takip etmiyorum..derinlik de bakmıyorum...
Printable View
tahtaları tahtacılar yapıyor..biz sadece yatırımcıyız..açıkçası takasları hiç takip etmiyorum..derinlik de bakmıyorum...
şu ftse endeksi için ne kadar hisse alacaklar , yada aldılar mı , citide sadece çarşamba alınan mal kaldı. perşembe alınan bugün bitti, cuma zaten sıfırlamıştı.
Bugun eksi 3_5 anlarımda bılanco su felaket gelen alctl cemts ile aynı kefeye konduk üstelik 2 aydır dogru durust cıkmadı bile dibini sıyırıyorlarsada ayıp ediyorlar kac gundur tavan eksi 2 yukarı asagı bugun artı5 ordan taban hafta sonu coınler bundan insaflı inip çıkıyor
hisseyi eyep zamandır taşıyan biri olarak bugün ki hareketi beni çok üzdü.
şirket bir an önce bilançoyu açıklasa iyi olur.
Anlamak zor.
1. Geçtiğimiz hafta boyu 800k satın alan citibank, ne oldu da bir günde mal bosaltmaya karar verdi?
2. Aylardır haber gelmeyen Ata Express satın almasında son durum ne? Spk neden haftaladur bunu onaylamıyor? Sebebi yapılan degerlemenin Spk onayı olmayan kuruma mı yaptırılması mıdır?
3. Bedelsiz sermaye arttırımı ne zaman onaylanacak?
67fk lı sirketi tasımaya devam etmek icin bunlara cevap almamız sart!
Spk ya ata expres sermqye artirim basvurusu 13 subatta yapildi. Spk bu kadar hızlı hicbir basvuruyu onaylamaz. Sadece en tepeden emir gelirse kozalarda olur o iş. Satinalma işi de spk basvurusu onayindan sonra olacak. Citi satışı her hissede oluyor. Smartta 5 milyon alip 4 milyon geri sattim diye açıklama bile yapti bofa. Burdada satiln mal persembe aldiklari mal. Halen 500 bin mal citide duruyor. Birde ftse endekse alinacak mallar var. 15 mart a kadar alinmasi gerekiyormus. Sadece ne kadar hisse alınacağını bulamadim. Onu bilsek önümüzü görmek kolay olurdu. Son olarak bugün deutche takasina 100 bin lot girdi. Bu mal geri satilmazda deutche takasi artmaya devam ederse yeni hikayeler yazilabilir
bu baskı ne zaman bitecek üzülmeye başladım ama keko üstadın dediği gibi taktacıya karşı sabır en büyük koz .
https://i.hizliresim.com/rg91iom.png
26 şubattan itibaren aracı kurum
Yazılım teknoloji şirketleri tavan yapmış durumda, haliyle bizimki sürüncemede.
Herkesin morali diplerde, eğer planda değişiklik varsa haber edin. Plana sadık kalanlar var hala :)
Yatırım tavsiyesi değildir.
tabi gerçekten de bu tür hareketlere üzülüyoruz...ama atatp nin potansiyelinin de ne olduğunu az çok tahmin ediyoruz...orta ve uzunda üzmeyeceğine inanıyorum...elimizden sadece sabır etmek geliyor...yapacak bir şey yok...etimiz butumuz bellidir...maddi gücümüz yok..
375 bin kaldı dunkof(citi)
insanı trade yapmadığına pişman ediyorlar...
[QUOTE=keko;6737387]insanı trade yapmadığına pişman ediyorlar...[/QUOT
Tahtanın içinden geçti serbet satışmı oldu ne oldu bir anda ah be abi yani bu kaçıncı oldu istikrar neden oluşmuyor 4 tavan vursa şu cumadan beri düşüşü normal karşılayacağım ortada afaki bişeyde yok yani bofa aldı aldı taşarob olarak veremedi demi satışa geçti
162.40 tavandan kapatıp ertesi gün boşluklu açılıp 175'i gördüğü zaman satıp trade yapmayanları pişman etti. Bu hareketleri 40 tl lerden bu yana hep yapıyor tahtacı, aslında takip edip biraz da cesaret edebilsek lotları arttırmak iş bile değil ama orta-uzun vadeci olunca böyle üzüldüğümüzle kalıyoruz maalesef..
Kendi adıma pek tabii o gün 175'ten sattıklarımı 163'ten yerine koyup bekleyecektim ve yine 130'lara gelişine üzülecektim ama 3-5 lot daha fazla lotla beklemek teselli olacaktı belki. Orta ve Uzun vade düşündüğümüz ve şirket ve beklentilerinde bir bozulma görünmediği için belki de üzülmememiz gerekiyor arkadaşlar. Sn. keko'nun dediği gibi elbet ederine gelecektir. Sabır, sabır, sabır...
Buradaki değerli ağabeylerim benden daha iyi bilir, 36-45 arasını defalarca gidip gelip bezdirmişti. Hatta 33'lere kadar salmıştı. Sonrasında 74'ü görüp 58'lere kadar gevşemişti. İlk hareketinde tahtacının payı büyüktü ama ikincisi hisseye gelen tedbirlerden ötürüydü. Sonrasında yine 99'lar ve 124'lerde benzer hareketleri yaptı. Şirketin bilançosu ve yıllık net karı ortada, beklentileri de çok güzel . Beni düşündüren tek şey F/Koranının 70'lere dayanmış olması ama eğer bilanço'da yıllık %140 net kar ve fazlasını açıklarsa ondan da endişe etmem. (Geçen sene yıllık %130 civarı net kar açıklamıştı)
Bu kadar sallamanın amacı vardır mutlaka, sektörde ralli varken biz olduğumuz yere geri geldik, uzun vade sabırla devam
bu greenx haberını kap olarak neden vermıyor acaba
Bu kurumla başka bir kurum arasında bişey mi oldu yani bukadar lotun alınıp da 2 gün sonra basa basa indirmek nedir anlamadımki yada almak istediği kurum mu vazgeçti
yapıkredi geldı tahtaya kıme alır bılmem ama bofanın satışı karsılıyor bofa eksı 236 oldu
yapı 114 oldu bofa eksı 283
185 k kaldı hadi YKB eline kuvvet
Aksiyon macera dram oscarlıkmfilmlerde bu performans yok
Keko hocanin grafiği analizi güzel ama bir konuda yanıldı. 150 direncinin zayif bir direnç olduğunu çabuk ve kolay aşılabilecegini söyledi. 150 direnci hocaya inat kan kusturuyor resmen😀
Citi ve deutsche hareketlerini nasıl yorumluyorsunuz? Ben hala toplayıp zararına neden satıyorlar anlamıs degilim. Al gülüm ver gülüm hareketiyle tahta mı baskılanıyor? Citi dedigimiz spek midir?
Eger öyleyse bu hareketler KY’ye ciddi mal kaybetti. Anlamak mümkün degil
Takas takibi gercekten zor doce 229 bin mal cekmıa takasa. Bir merak ettıgıöız bugun sitedeki haber greenx İcin gelen haber etkisi ne kadar cokmu azmi talep sımdılık bilhisi olan varmı
atatp nin bu kadar uğraştırabileceğini hiç tahmin edemedim...iki aydır bir türlü 150 nin üzerine çıkamadı...tahtada bir savaş var görüntüsü alıyorum...takasları da takip etmiyorum artık bu düşünce ne kadar doğru bilemiyorum..yalnız burada da paylaştığımı sanıyorum miatk den gelen güçlü ve bilinçli yatırımcılar atatp ye gelmeye başlamıştı...eğer gelenler grup ise vede güçlü iseler ????????? bu baskıyı yukarıya doğru kırarlarsa ??? ve kontrolü tam anlamı ile ele almayı başarırlarsa ?? miatk benzeri çıkışlar söz konusu olabilir...miatk nın geçen yıl 30 tl lerde iken bu yıl bölünmemiş haliyle 1000 tl yi gördüğü söyleniyor....
temennimiz bu yöndedir...beklentilerine bakacak olursak bu beklentilerin gerçekleştiğine dair somut veriler geldiğinde hisse güzel bir ivme kazanabilir..beklentileri olası bu çıkışları temel olarak besleyebilecek bir yapıdadır...
şirket dün green x ile ilgili sitesinde bir bilgi paylaştı...yeşil sertifikada ticareti yapılan elektriğin 244 brime çıktığını açıkladı...2026 yılı başında artık gümrüklerde karbon vergisi kesilmeye başlanacak...şirketler hızla ve panik ile bu yatırımları yapmak zorunda kalacak..ya kendi yatırımlarını yapacaklar yada hazırdan greenx benzeri platformlardan bunu satın alacaklar...buda iş hacmini çok artıracak...bir de bu yılın sonlarına kadar 5 ülke de de green x benzeri platform kurulacak...oradan da güzel gelir akışları olmaya başlayacak...
tıkla gelsin+fiyuu+tgcard ile gelişmeleri de dört gözle bekliyoruz...tüm bunlar milyar dolarlık değerler yaratabilecek işlerdir...son iki aydır tahta çok baskılı...umuyorum ki el değişimi olsun...olursa ?? miatk benzeri çıkışlar söz konusu olabilir...bekliyoruz arkadaşlar...
Düşüşte zirveyi kimseye kaptormıyor,maşallah..
https://i.hizliresim.com/an0jnj4.png
166 bin bankof
-5 ten devre kesmesi de enteresan oldu.
Okadar mal niye aldın!? Sonra neden zararına satıyorsun? Rayında giden hissenin şaftı kaydı dahada mal var elinde oda yetmiyor gibi vakıfda eşlik ediyor nasıl toplasın kendini bu hisse ilkez burada böyle birşeye şahid oldum
Kalan 102k vakıf eşlik etmese garanti karşılıyor ve belki bukadar düşmeyecek yazık ve üzücü bir durum neden nereye geldi
Geçmiş olsun arkadaşlar. Ben böyle bir rezalet görmedim. Hissede alenen manipülasyon var.