Bu seans testere artı eksi her yere gider. Çok uzaklasmaz buradan 0 bile kapariz.
Printable View
Bu seans testere artı eksi her yere gider. Çok uzaklasmaz buradan 0 bile kapariz.
Şu meşhur tofaştan
sonunda bende duramayıp şhort açtım şimdi
önce satıp sonra alacaklar gibi hadi hayırlısı bismillah...
Ne oldu toasocular [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Oyunagelmeyin [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağa bir sen eksiktin tam oldu..
Ne diyem şansın bol olsun spot devamM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abd verileri beklenenden biraz iyiymiş.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD enflasyon iyi geldi
ABD'DE MD TÜFE AĞUSTOS'TA AYLIK: % +0.3 (BEKLENTİ: % +0.4 ÖNCEKİ % +0.5)
14.09.2021 15:32:01 ABD'DE MD TÜFE AĞUSTOS'TA AYLIK: % +0.3 (BEKLENTİ: % +0.4 ÖNCEKİ % +0.5)
14.09.2021 15:31:10 ABD'DE MD ÇEKİRDEK TÜFE AĞUSTOS'TA AYLIK: %+0.1 (BEKLENTİ:%+0.3 ÖNCEKİ:%+0.3)
14.09.2021 15:30:12 ABD'DE ÇEKİRDEK TÜFE AĞUSTOS'TA YILLIK: %+4.0 (BEKLENTİ: %+4.2 ÖNCEKİ: %+4.3)
14.09.2021 15:30:10 ABD'DE TÜFE AĞUSTOS'TA YILLIK: % +5.3 (BEKLENTİ: %+5.3, ÖNCEKİ: %+5.4 )
14.09.2021 15:30:09 ABD'DE HAFTALIK REEL KAZANÇLAR AĞUSTOS'TA AYLIK:%+0.3 (ÖNCEKİ:%-0.1)
14.09.2021 15:15:03 ABD'de tüketici fiyatları endeksi açıklanacak
https://i.ibb.co/YZ2Rv9k/Screenshot-...satakippro.jpg
Şu portföy de ki karda toaso short basanların emeği çok..
Teşekkürler..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TOASO pes ettim, bugünkü karımın %30'unu tırtıkladı yazıklar olsun, kapattım kaçtım 48 de. Tekrar geleceğim :)
Sn. Başkara tebrikler !
Endekste tahmin ettiğim hareket oluştu, bir de oradan gol yesek üzülürdüm. Tüpraş da güzel gidiyor. 1564 üstü kalıcılık önemli endeks için, izliyorum.
Selam gençlik, napıyonuz be ya, varmı ufukta bi tüyo, ütelim şu palayı
1572 sağlamdır vadelide, öyle kolay kıramaz. Ama şu grafiğe short denenmez kesin deneyip batardım eskiden olsa. İzleyeceğim sadece stoplu.
1570 flat izleyelim biraz nonoşu.
Bugün de hata yaptım long açarken biraz daha sabırlı olup yayılsam muhtemelen 1550 maliyetli longa dönebilirdim. Bu hataları yapmamak için çok daha fazla geliştirmem gerekiyor kendimi olay her gün zorlaşıyor. Burada ekranda düzenli para kazanan herkess sonuna kadar hak ediyor helal olsun.
DX ne olmuş böyle yahu :))
Kafasına vurmuşlar yine, Bizim ralliye hazırlık var, o da iyi
DX te hedef 78 civarı varsayarsak, bizim endeksin en az %100 yapması lazım...
https://i.hizliresim.com/3g4u907.png
Kısa vadeli olarak şunu söyleyebilirim (2 gün en fazla) . Vadeli de 1570 ve üstünde çıkıp kalabilirsek (4 saat) 1585-1595 arası üstü görülebilir.
Yükselen kanala girmemiz gerekiyor. Rahatlama için.
Yoksa 1550 altı 1500 ler.
Bakalım şu an ibre yukarı doğru. Ama lütfen yatırım için kendi fikrinizi geliştiriniz. Dikkate almayınız. Yatırım tavsiyesi hiç değildir.
Ralli başlasın, 10 yıllık ayı sezonunu sonlandıralım, 3 yıllık boğa trendi başlasın :))
Bunnar bizim ÇEKİRTLEK işini de halleder,,,
SENİ YERLER YERLER
SENİ HAM YAPAR BU ZİLLİLER
https://youtu.be/IVE00F-2ZCw
SALLANMADAN YÜRÜ...
biraz önce aşağı ralli vardı.. Kapanışı görelim pala.. fakir-fukarayı kandırma
Ben hiç anlamıyorum, tahmin işini hiç beceremiyorum hocam. Şimdi sana bişey derim 5 dakika sonra tam tersine işlem açarım, vebal almayayım. Benim takip ettiğim isabetli tahminleri olan Cauti abey, deniz43, burada Sn. Akcay, Sindoma53, aklıma gelmeyen pek çok kişi, indikatörlerimiz paragöz abe, memedabi vs..
Toaso da oyunagelen ve Başkara da bizi soydu. Burada hepimizin eli birbirinin cebinde, bu işler böyle.
https://www.tradingview.com/x/Y1KSEClD/
Spot Endeks30 düşen trendi zorluyor
Geçen hafta coinlerde balinaları patlattılar, Sıra bistte oyuncak gibi oynayan palayı patlatmaya geldi. :))
Bu dönemde bunu göreceğimi hayal bile edemezdim. her şeyin başı olduğu gibi sonu da varmış, :))
Bu arkadaşı alın çok akıllı ileride lazım olur.
Doları 5 lira yapıp ihracatı baltalıyacak firmalar %50 kar silecek bunarada asgari ücret de 300 dolardan 600 dolara cıkmıs olacak aç fakir millet zevk içinde yasarken patronlar batacak
Bist de 300 bın olacak.
Çok zeki bu ileride lazım olur alın bunu
Bu önümüzdeki3yıldı çizikle iş yapanların neslini kurutacaklar, benden söylemesi....
Sevgiyle kalın, sağlık her şeyden önemlisi..
Otaya balık tutanlara Rastgele derler ...
Vizyon sahibiysen zaten yazdıgım yazıyı iyi anlarsan birşeyler değişir.
Bist de dönemsel ralliler olur yarımyamalak işte badem tarzı.
Uzun soluklu yabancının aktıgı 8 10 yıl gitmediği bir ralli için önce asgarin ücretin 150 dolara çökmesi lazım. Bu düşüşle yeni bir dönemin acılması lazım.
Uzun soluklu stabil dolar ve yabancının yıllarca aktıgı piyasa görebilirsin.
Bu sürede üretimin zaten rekor kıracagı ıcın katma değer yaratmaya bakacaksın. Ve turizm altın sezonlarını yasayacagı ıcın döviz problemın olmayacak.
2001 de fed faizi %6 iken asgari ücret 100 dolara düşüp akp dört ayak üzerine düşerek gelmişti. Yapamadıkları katma değer üretim oldu. Şimdi aynı şeyleri yasayıp gitmeli.