Bu hissenin olmasi gereken deger 1500-1800 araligidir
Printable View
Bu hissenin olmasi gereken deger 1500-1800 araligidir
Duyum nedir kardesim
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Duyum degil hakki o
Evet sayın deepdark7913 katılıyorum bu hisse bu fiyatlarda çok komik kalıyor.Uyuyan deve benzetiyorum.Kendisinden çok söz ettireceğe benziyor.ytd
Hikaye bitmez bunda ama o rakkamlar bana biraz fazla geldi.Tabi şirket tarafından beklenmedik bir açıklama gelirise o başka.
Neden fazla ki 635 bn liralik sirketin duran varligi stoklari ve alacaklari yaklasik 1 milyar tl
150 mlyn usd ye bu holding ve istiraklerini kurmak mumkun mu yuzde 300 artan doviz kuru ve hamadde makina techizatlari ile
2002 deki sermayenin degeri 445 bn usd ;)
Duran varliklarina 105 m.usd deger bicmis bunun marka degeri var pazarlamasi pazar payi var bakma sen borsadaki piyasa degerine gidip musteri ciksa istirakleri ile holdinge 150 m usd ye burun kivirirlar
2013 de galiba satilan gayrimenkul mu yoksa isbir optik mi hatirlamiyorum ordan gelen para sadece 20 m usd civari
Hikaye çok 2-3 yıl önce Japon ortak ile araba koltuk işi vardı sonra ne oldu bilmiyorum
Yine 2-3 yıl evvel Anlara da bir arazisine toplu konut gibi birşey yapılacaktı sonra ne oldu bilmiyorum
Sonuc hisse bedava :)
Halka acik borsada islem goren sirketlerin prestij ve marka degerleri pdd ile olculuyor
Eski bir haber ama icerigi fiyat konusunda kafa karisikligini gidericek
Ustelik 2012 verilerine gore
Eşleşme görebilen varmı.
0 0 eslesme yok suan
Ömrümü yiyecek bu şirket.Bütün yatırımlarımı Pöip te yapınca mahşerin 4 atlısı İŞBİR YİBİTAŞ MERİT KUŞTUR canım sıkılıyor.Endeksle alakam yok.Bazen rahat gerçi hep rahatım.
Arada birileri bir şeyler yassın ne bilim bu dörtlünün eşleşmesi olur.Haber olur.Olur yani.
Haftayı 300 le kapatırmıyız arkadaşlar?
2012 yilinda ortaklarin satis yapmasi icin 2 ayri kuruma degerleme yaptirin ortaklar satis yapatken fiyat magduru olmasinlar demis spk 2012 de acilis fiyati bu sekilde belirlenmis diye dusunuyorum
Yok tam öyle değil.PÖİP piyasasında işlem göreceklerin açılış fiyatı serbest marj oluyor.Bu piyasadaki tüm şirketlerin aççılış fiyatları bu şekilde oldu.
Yeni alıcıların gelmesine bağlı,,255 de 71 satıcı vardı sabah.
Ben 170 lerden alıp attım.
Bu sebeten 0.30kr lşk balat bile 190 tl leri gördü
Zannetmiyorum serbest marjda isleminde bir siniri vardir mutlaka
Denetim raporlarindan referans aliniyormus fiyatlar
Yani kalkip 30 kurusluk bir ederi olan firmayi 5 liraya sattirmazlar
Kotasyon yönetmeliğine tekrar baktım.İlk işlem oluşuncaya kadar serbest fiyat okur.İlk oluşan fiyat başlangıç.
270 az kaldi senlige :) dolacak buralar
Degidi goca öküz.... :)
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu fiyatlar hala ucuz
Arkadaşlar sürekli aynı şeyi söylüyorum yonga mobilya zarardayken bedelsiz açıkladı hisse 3000 tl yi gördü şimdi ISBIR i kıyasladığım zaman şu fiyatlar gerçekten komik kalıyor kaldıki hisse karlı yatırımları arazileri olan değerli bir hisse hissenin önü açık istediği fiyatlara rahatlıkla gider.YTD
Sirketlerdeki yedek akcelerde degerlendirilsin :)
Birde hissenin SİP ten çıkıp normal pazarda işlem gördüğünü düşünürsek hisse uzaya gider herhalde.ytd
Cikmasin boyle gitsin