K/Z' den Bedelsiz için SPK 'ya başvuru haberini bekliyoruz.Haberi olsun.Tabi buraları okuyorsa......
Printable View
K/Z' den Bedelsiz için SPK 'ya başvuru haberini bekliyoruz.Haberi olsun.Tabi buraları okuyorsa......
KOvatlar dün hisseye kasıtlı devre kestirerek ceza aldırmaya çalıştılar.Ancak depremden sonra tedbirlerin gevşemesi sonucu olsa gerek ceza gelmedi.Amaçlarına ulaşamadılar.
% 761 bedelsiz açıklayan şirket bir tavanın ardından resmen taban oldu.Borsa da bunu da tecrübe etmek varmış.Beklemeye devam.....:ok:
aslında yatırımcı sermaye artırımını son derece olumlu karşıladı ,
son 3 işlem günündeki hacimlere bakarsak
cuma 49,324,112 TL
pts 139,835,781 TL
salı 56,472,263 TL
ciddi alım gelmiş , ama satan arkadaş o kadar çok almışki elindeki lotları bir türlü bitiremiyor .
pts günü o kadar satmasına rağmen salı gününe hala satacak hissesi kalmış , hatırlarsanız dün sabah ilk açılışı yukarı doğru yaptı ama sonrasında yığılan satış karşılanamadı , bu bist30 hissesi değilki o kadar satışı karşılayıp yükselsin
Arkadaşın elindeki ne zaman biter o zaman rahatlarız diye düsünüyorum ,
birde bu alış-satış-son işlem fiyatları arasındaki dengesizlik neden kaynaklanıyor fikri olan varmı ?
Değerli dostum köse şimdi deveye sormuşlar ki kardeşim neren eğri. Ne dediğini yazmama gerek yok şimdi birileri bizim bu forumda ne tür yatırımcı olduğumuzu hala uyanamadıysa ve hala bakış açımızı sorguluyorsa ona da söylenecek bir şey yok geçelim
Sermaye artışındaki yaşanan süreç gösteriyor ki gene küçük yatırımcıyı kandırıp silkeleme muhabereleri….
Ne Ahlak, Ne Insaf, Ne Vicdan, Ne Allah Korkusu Hiçbir Şey Kalmış! – Aziz Nesin
Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
Arkadaşlar! Eplas'ın % 63.93' ü halka açık.Piyasa da 17.793.922 lot hisse var.( K/Z nin borsa dışında sattığını bildirdiği 2.187.388 lot hariç.) İşlemlerde ki kademe miktarlarına bakarsanız çok zayıf. Piyasada ki malın büyük bölümü paketlenmiş,ortaya çıkarılmıyor.Dört,beş aracı kurumdan ellerinde işlem için tahsisli lotları çevirip duruyorlar.
Dün de belirtmiştim; Pazartesi günü bu arkadaşların ellerinde ki tahsisli malın bir kısmını birileri kaptı.Onları geriye alabilmek için uğraşıyorlar.Ancak çok acemiler,fiyatı düşürdükçe biraz daha kaptırıyorlar.
Anlayacağınız s.ki çarşafa doladılar.Bekleyelim görelim bakalım ne yapacaklar?
K/Z borsa dışında sattığını bildirdiği 2.187.388 lotu muhtemelen % 5 in altına denk gelecek şekilde birkaç kişiye satmış ki ; Bugüne kadar bildirimde bulunulmadı.
Zira an itibariyle satılan miktar şirket kartında diğerlerinin içinde görünüyor. Diğer: % 71.83 ( 19.986.930 lot ) Mazhar Zorlu Holding: %28.17 ( 7.838.670 lot )
Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz. Hz.Ömer
Ölüm herkese ulaşacak. Umursayana da umursamayana da. Canınız nasıl takılmak isterse takılın. İster doğru olun ister eğri olun.
Ancak ölüm sizi bulacak. O ölüm geldiğinde ondan sonraki kısımda ne olacağını orada yaşayacak her insan.
İster aman boşver de, ister boşver deme. Oda sana kalmış.
Kork o mahkemeden ki, Hâkimin kendisi şahittir.
Allah herkesin yaşamını da yaptıklarını da görüyor biliyor.
Üç beş kuruş fayda sağlamak için insanlığa zarar veren, garibin nasibi ile uğraşan kim varsa Allah o gün teker teker hesabını soracak.
İster tahta yapıcı ol, ister patron ister işçi. Namuslu olabiliyorsan gerisi boş. Adam olabiliyorsan gerisi boş.
Para için ahlakını, adamlığını, insanlığını satıp ta ortada adam gibi dolaşanlar varsa aramızda; onlara söylüyorum. Koöpek kadar itibarınız yok. Tövbe edip adamlığınıza dönün yoksa öbür tarafta şaka yapmayacaklar haberiniz olsun.
Uzun dönemlik buradayız biz, kolay kolayda ite köpeğe mal çıkmaz bizden. Patronun veya tahta yapıcının adamlarından aramızda varsa ; Komodor kardeşimin özel sözlerini okuyun sizi güzel tanımlıyor.
Şimdilik Takaslarda aman aman bir degisiklik yok...
Film çeviriyor ...bedelsiz haberi oncesi iş hesabindan 300 k lot eksilmişti..
Sanirim onu city hesaba aktardi...şimdi dr oradan basiyor..
Alti ustu 300 k
P tesi kaptirdigi mallari alabilmek için city e aktardiklarini satiyor olmali...
Bekleyip göreceğiz...
Merhaba,
Kimsenin alıp sattığı yok arkadaşlar. Günde 50k dahi topluyor olsa, yoluna devam ederdi.
Toplayamıyor, niyetleri eskilere sattırmak ama, adam10-20-30 sene beklemiş, satar mı?
Trade yapanları ütüyorlar o kadar.
Senelerdir, biraz yukarı yapıp, aşağı salınca insanlar panik yapar satar diye bir yol tutturmuşlar, inatla aynı yöntem.
Bazen izliyorum, baskı için satışa bir miktar mal koyuyorlar, sonra getirip onun altına biraz daha koyuyorlar, satıcı gelsin alış kademesine versin diye.., ama biri çıkıp bazen koydukları lotları süpürüyor, mal gibi kalıyorlar.
Alıcı yok, insanları tiksindirdiler, güven yok. Kendileri alıp, kendileri satıyor.
O kadar çok alım fırsatı veriyor ki, uğraşsın dursunlar. Holdingte Eplasın tamamını süpürecek ve şahsi borcunu da ödeyecek kadar para yaptı, halen gözü senelerdir bekleyen insanların malında.
İlla ki biri gelip çökecek bunlara, bekliyoruz.
Bir de karın deşen var, ona da güveniyorum.
Bu kadar beklemenin karşılığını alır.
İyi bir Ramazan diliyorum, hayırlı olsun.
Saygı ve selamlarımla,
Ercan abi katılıyorum.
Artık millet uzağa gidiyor bunlar klasik yöntemlerle mal almaya çalışıyorlar. Eski yatırımcıların mal satmayacağını nasıl anlatabiliriz bunlara ?
Borsaya ihtiyacın olmayan para ile girilir, bu bir kuraldır. Kredili vb. borçla harçla girilmez.
Eski yatırımcılar zaten yaşı ileri insanlar, bu insanlarda kolay kolay satmazlar zaten.
Bu aynı taktiklerden kendileri bile sıkıldı ama halen devam ediyorlar.
Jack bunları bir deşşe de bizde keyif alsak diye bende gün sayıyorum :)
o zaman bu kişi yada kişilerin amacı ne
Hem parası hem hissesi var , belli bir aralıkta al sat yapıp paramı kazanmaya çalışıyor , başka kağıtmı bulamamış ,
Vakti zamanında ucuzken çok yüklü hisse almış birtürlü elindekilerdenmi kurtulamıyor , bir dünya satış fırsatı verdi sata sata bitiremedimi hala
Birim maliyetini artırmadan hisselerini çoğaltıp yönetim kurulunda koltukmu istiyor , patron bile imtiyazlılar hariç hisselerini getirip burada pazarlamaya çalışıyor , 3 yıl yasağı olmasa tahsisli sermaye artırımı ile aldıklarını bile getirip satarlar , kar payı bile vermeyen firmada ne yapacak
Kağıdı toplayıp sonra yukarı sürmek isteyen bir spekmi , fiyat yükselmeden toplasan ne olur , geçen aylar yıllar içinde artmayan hisse fiyatı enflasyon karşısında zaten eriyor , halka açıklık oranı bu kadar yüksek kağıttan bir sasa operasyonu çıkarmı
Tahta da bu şekilde işlem yapanlar! Benim borsada bugüne kadar en aşağılık O.ROSPU Ç.CUKALARISINIZ!!!!!!!:vk:
Saygıdeğer Küçük Yatırımcı Arkadaşlar! Bu hisseye yatırım yaparak her türlü olumlu sıfatı hak eden arkadaşlar! Burada yazılanları okuyor bu ahlaksızlar.Hadi hep beraber bu aşağılık işlemleri yapanlara bir güzel kayalım.( Ceza almayacak şekilde) Şirket merkezini telefon yağmuruna tutalım.İlgili mercilere suç duyurusunda bulunalım........
10 günlük grafik
bu kadar benzerlik olur mu
adamlar resmen taşak geçiyorlar
https://imgyukle.com/f/2023/03/23/QDmfjj.jpeg
Allah belalarını versin.
Merhaba,
Değerli arkadaşlar, uzun yıllardır ya sabır dedik.
Eldeki malzeme bu.
Şirketten ve hisseden yana sıkıntı yok. Ancak, bozuk insanlara çattık.
Kanundan, adı konulmuş ve konulmamış tüm geleneksel, toplumsal ,evrimsel ve evrensel kurallardan, ki tamamına etik diyelim, ve Allah'tan da korkmayan , insan olduklarından neredeyse tamamen şüphe duyduğum insanların hisse senedini aldınız, aldım.
Yapılacak bir şey yok. Yeni girecekler beklemeyeceklerse girmesinler. Kısa vadede çoğunlukla zararla çıkarsınız.
O kadar kişiliksiz işlemler yapıyorlar ki, birer silikon büstlerini yaptırıp suratlarına ara sıra tüküresim geliyor.
Unutmayın, siz kazanmadan kazanamazlar.
Kap'a üretim, makine, sipariş ve anlaşmalar hakkında senelerdir tek haber vermiyorlar. Tek gördüğümüz, hortumlanmış bilançolar.
Buharlaştırdıkları paralardan daha fazlasını, namuslu iş yaparak kazanabileceklerini görmeleri an meselesi. :-)
İşte o zaman gün gelmiştir...
Gerçek değerine gelsin yeter, her şey şeffaf olsun yeterli.
Spekülasyon yapın demiyoruz, dürüst olun yeter...
Saygı ve selamlarımla,
Az sabır devran dönüyor
2 aydan az kaldı
Hukuğun çalışmadığı yerde bunların
yaşanması gayet doğaldır.
Bu kadar yolsuzluğun yaşandığı
Her şeyin ayyuka çıktığı bir ortamda
ben yıllardır ne bir patrona ne de
bir kamu görevlisine dava açılıp yargılandığını
görmedim.
En son Faruk Süreni hatırlıyorum.
Değişim şart
Değişim güzeldir
Değişimden korkmamak lazım
Birileri bu poşta geçen hafta sürpriz şekilde seans kapanışına doğru % 761 bedelsiz sermeye artırımı kararını bildirdiğini.Aynı bildirimde konu ile ilgili başvuruların yapılacağını ve yatırımcılara duyurulacağını bildirdiğini hatırlatsa diyorum.
Zira o haberden sonra gördüğü fiyatın % 20 altında işlem gördüğünü hatırlatsa diyorum.......
KAP: EPLAS [ ] EGEPLAST EGE PLASTİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1127869 Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin BildirimÖzet Bilgi BEDELSİZ SERMAYE ARTIRIMI İÇİN SPK'YA BAŞVURU HAKKINDA
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 17.03.2023
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 400.000.000
Mevcut Sermaye (TL) 27.825.600,89
Ulaşılacak Sermaye (TL) 239.595.600
Bedelsiz Sermaye Artırımı
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Verilecek Menkul Grubu Verilecek Menkul Kıymet Nevi
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREEPLS00016 12.000 91.327,407 761,06172 B Grubu B Grubu, EPLAS, TRAEPLAS91E5 Nâma
B Grubu, EPLAS, TRAEPLAS91E5 27.813.600,89 211.678.671,703 761,06172 B Grubu B Grubu, EPLAS, TRAEPLAS91E5 Hamiline
Mevcut Sermaye (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
TOPLAM 27.825.600,89 211.769.999,110 761,06172
İç Kaynakların Detayı :
Özsermaye Enflasyon Düzeltme Farkları (TL) 17.488.134,75
Emisyon Primi (TL) 132.174.399
Geçmiş Yıl Karları (TL) 56.331.758,45
Özel Fonlar (TL) 5.100.345,29
Diğer Sermaye Yedekleri (TL) 675.361,62
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Başvuru Tarihi 24.03.2023
SPK Başvuru Tarihi 24.03.2023
Ek Açıklamalar
Yönetim Kurulumuzun 17.03.2023 tarihinde yapmış olduğu toplantıda, Şirketimizin 400.000.000,00 TL Kayıtlı Sermaye tavanı içerisinde kalmak kaydıyla;
1) Enflasyon Muhasebesi Sermaye düzeltmesi olumlu farkları hesabındaki 16.135.281,85 TL' nin,
2) Hisse Senetleri İhraç Primleri hesabında yer alan 132.174.399,00 TL'nin
3) Geçmiş yıllar karlarında sınıflandırılan;
a.) Olağanüstü Yedekler hesabındaki 675.361,62 TL,
b.) Olağanüstü Yedekler Enflasyon Düzeltmesi Olumlu Farkları hesabındaki 1.352.852,90 TL,
c.) Özel Fonlar hesabındaki 5.100.345,29 TL
d.) VUK'a göre hazırlanan solo bilançodaki Geçmiş Yıl Zararları ve Dönem Net Zararının mahsubundan sonra Geçmiş Yıllar Karları hesabındaki 56.331.758,45 TL
Olmak üzere toplam 211.769.999,11 TL' nin mevcut sermayeye ilave edilmesine,
Buna göre;
a) Şirketimizin 27.825.600,89 TL olan çıkarılmış sermayesinin %761,06173 oranında bedelsiz arttırılmasına,
b) Artırılan 211.769.999,11 TL'lik payların tamamının B tertibi Borsa'da işlem gören pay olarak ihraç edilmesine,
c) Gerekli iş ve işlemlerin tamamlanması için ilgili Müdürlüklerin yetkilendirilmesine,
d) Sermaye Piyasası Kurulu başta olmak üzere gerekli mercilere başvurularda bulunulmasına,
e) Ve söz konusu kararların Kamuyu Aydınlatma Platformunda yayınlanmasına
toplantıya katılanların oy birliği ile karar verilmiştir."
Aynı şekilde kabul edilmesine, toplantıya katılanların oy birliği ile karar verilmiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Anel satıldımı 6.40 dan
Komodor şimdi bu KAP bildirimini 20 defa gönderir durur
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin
https://www.dokuzeylul.com/izmirli-i...rlu-vefat-etti
Allah rahmet eylesin, ölenin arkasından beddua edecek halimiz yok.
Yalnız şu basmaneye DTM dikildiğini görebilseydi... Ve biz de görebilseydik.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah rahmet eylesin.
Haberi buradan öğrendim. Şaşkınım.
Adam gideceğini biliyormuş, o yüzden malı mülkü hisseleri sağken paylaştı, yönetim kurulu başkanlığını da devirmistir, kral öldü, çok yaşa kraliçe
İzmirli duayen iş insanı Kemal Zorlu vefat etti
İzmir'in köklü sanayicilerinden, Mazhar Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve spor adamı Kemal Zorlu, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
25/03/2023
13:06
İzmir, çok değerli bir iş insanı ve spor adamını kaybetti. Merhum iş insanı Mazhar Zorlu’nun oğlu, 73 yaşındaki Kemal Zorlu, yüksek tansiyon nedeniyle tedavi gördüğü hastanede bugün akşamüzeri yaşamını kaybetti.
Altay’da çok uzun yıllar başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinde bulunan, Futbol Federasyonu’nda Profesyonel Şube Sorumlusu olarak çalışan, kentin pek çok sivil toplum kuruluşunda yer alan ve Mazhar Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Kemal Zorlu’nun ölümü, kentte büyük üzüntü yarattı.
Kemal Zorlu, aynı zamanda Ege Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Başkanı Sibel Zorlu’nun da babasıydı.
Kemal Zorlu’nun cenaze programının daha sonra açıklanacağı bildirildi.
Okunma sayısı: 94
Allah rahmet eylesin.......
Belkide hepimize güzel dersler verdi, çoğumuza da kazandırdı, yılmadı teslim olmadı, şirketi bir şekilde ayakta tuttu, o olmasaydı ne basmane elimizdeydi ne güçbirliği, nur içinde yatsın, Allah rahmet eylesin..
Hakkım kendisine helal olsun..
Allah rahmet eylesin...
Mal da yalan, mülk te yalan.
Al sen de biraz oyalan...
Kz de biraz oyalandı...biz de oyalanıyoruz..
Allah bizleri hak ve hukuktan ayırmasın..
Ailesinin başı sağolsun..
Kemal amca vefat etmiş, buradan öğrendim. Adam yıllardır yatırımcısına çektirdikleri ile anılacak. Rahmet dilemek de içimden gelmedi. Bize Allah'ın adaletine sığınmak düşer.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hepimize ne ders verdi sabır şükür ise zaten dünya kuruldu kurulalı bu kavramlar vardı.
13 senede şirketi nereden nereye getirdi hisse fiatını hepimizin anasını ağlatttı, bilanço kap ı atacağı zaman son dakika hatta son saniye bekletti/beklettiler. doğru dürüst haber akışşı bile olmadı.
daha dün halka arz eden şirket hisse fiatları 1-1,5 ayda yada 2 ay gibi sürede bizlerin 13 yılda beklediğini verdi.
eğer gerçekten ahirete in*****yorsak hakkım helal değildir.
neden; kimimiz evini, ailesini, arabasını en önemlisi de yıllarımızı kayıpettikkkk.
kemal ne yaptı bütün şirketlerrinden maaaşlarını huzur hakkını aldı manda yoğurdunu yedi, briçini oynadı.
belki iyi bir babaydı ancak hiç bir zaman yatırımcı dostu olmadı olamadı.
vefatı ile ilgili kap haberini bile tam toprağa verilirken atarlar.
eğer sefalet içinde beş parasız vefat etmiş olsaydı, derim ki evet yatırımcısı için şirketlerini kurtarmak için çok çalıştı çok çabaladı derdim malesef hiç birini yapmadı... İYİ BİR KÜÇÜK YATIRIMCI DOSTU olmadı.
ilgili şirketin borcunu bir türlü ödemedi/ödeyemedi mzhld-eplas yatırımcısı hop oturup hop kalktı...sonunda ödedi bir sürü ayak baçak manevrasıylaaaa
egyo-güçbirliği- egs bank-egs holding yatırımcısını hele hiç katmıyorummmm.
halen bekliyoruz inşallah egyo-egs bank-egs holding şirketleri açılırda yatırımcıların yüzü gülerrrr.
bundan sonra sürecin daha hızlı ilerleyeceğini takoz olmayacağının kaanetindeyim.
hakkımı helal ediyor muyum:28: asla...
helal edenleri'de anlamıyorum yada samimi değiller.
bazı yatırımcı dostlara baksam 2023 yılını yas yılı ilan edecekler.
Âl-i İmrân / 185. Ayet
كُلُّ نَفْسٍ ذَٓائِقَةُ الْمَوْتِۜ وَاِنَّمَا تُوَفَّوْنَ اُجُورَكُمْ يَوْمَ الْقِيٰمَةِۜ فَمَنْ زُحْزِحَ عَنِ النَّارِ وَاُدْخِلَ الْجَنَّةَ فَقَدْ فَازَۜ وَمَا الْحَيٰوةُ الدُّنْيَٓا اِلَّا مَتَاعُ الْغُرُورِ
Her nefis ölümü tadacaktır. Yaptıklarınızın karşılığı ancak kıyâmet günü tastamam verilecektir. Kim cehennemden uzaklaştırılıp cennete konulursa, gerçekten o kurtuluşa ermiştir. İyi bilin ki, bu dünya hayatı, aldatıcı bir faydadan başka bir şey değildir.
Merhum Kemal Zorlu'ya Yüce Allah'tan rahmet dilerim. Uzunca bekleyen Abilerimizi anlayışla karşılıyorum. Bende yaklaşık 4 yıl bekledim, kısmen de olsa karşılığını aldım.
Eplas'tan kat be kat fazla gidenler oldu mu evet oldu. Hatta BIST şirketlerinin yarısından fazlası. Yalnız ben birçoğuna olağanüstü manipülasyon olarak bakıyorum.
Şirket tam düzlüğe çıkmıştı ki bu haber geldi. Bundan sonra daha iyi olabileceğini düşünüyorum.
Zorlu Ailesine başsağlığı dilerim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.