bizim burada balık pazarında 180 -200 tl arası... marketler pahalı satıyor bu ürün özelinde. yahut fileto çıkartılırken kalan orta kılcıklarını alacağız artık. .evet uskumruda güzel omegalı balık en nihayetinde faydası için tüketiyoruz.
Fırında yağ koymadan pişirin kendi yağında daha lezzetli.fakat artık çok pahalı.sanal markette bile yok.[emoji39]
TÜDKİYEB/Çelik: Ulusal Süt Konseyince koyun, keçi sütü referans fiyatları da açıklanmalı ve bu anlamda koyun sütü fiyatı en az 12 lira, keçi sütü fiyatı ise en az 10 lira olmalıdır
Bu ay 4000 liradan fazla tutarında olta kamışı&makinası (çift çift), sahte balık/yem/kurt, misina, fileto bıçağı, kamp tencere/tava seti, kamp sandalyesi, masası vs vs borsa parasının hepsini hobiye gömdüm. Ev oltacı dükkanına döndü. Eski oltaları da buldum çıkardım saklandıkları karanlık odadan. Bakımlarını yaptım.
Artık önümüzdeki en az 10 sene boyunca et işini çözdüm inşalla :kahkah:
Şimdi balık tutmayı öğrenmeye/hatırlamaya geldi sıra :kahkah: Geçen baya cebelleştim elimdeki atçek takımıyla. Fırlatmayı bile unutmuşum 20 dakika kadar error verdim sonra hatasız atmaya başladım :kahkah:
Herkesin bir hastalığı var işte. 10 sene önce tutmuştum son balığımı ama şimdi yeniden hortladı bu meret bünyemde.
Bana bir de tekne lazım ya. Silivri'de kıyıda balık malık gezmiyor.
Safter 630 diyorum ama, ne dersiniz?
https://www.safter.com.tr/urun/safte...CC-fiber-tekne
Galiba işi değiştiricem balıkçı olcam.
zerohedge
@zerohedge
Goldman: "Our EM Strats believe we are about to experience the next leg of TRY weakness. With 2022 inflation running at between 50 and 80% per annum, and TRY Real-carry still the most negative in EM, we think it is possible that USDTRY moves to 21-24 by year-end"
https://mobile.twitter.com/zerohedge...47329653067778
Crash tüm hızıyla otobanda.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
En güzeli balık rakı.70 ilk rakıya zam gelmiş.299 olmuş[emoji39]
Napalim kalmış migrosta rakımı alalım parça parça [emoji39]
https://2.bp.blogspot.com/-lxjaA-f7l...%25C4%25B1.PNG
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Merhaba
Son günlerde veya haftalarda usd için aylık mevduat faizi alan arkadaşım varmı?
Saygılar
Bı kere hepimiz aynı gemideyiz.titanik.kic tarafında olmakta fayda var.catirtilar var.kemancilar çalıyor daha müzik bitmedi.
Izgara balık şeklinde devam edelim lütfen[emoji39]
Erdemir
IST: EREGL
Folgen
ÜberblickVergleichenFinanzen
31,58 TRY -4,10 (-11,49 %)im letzten Monat:oleyo:
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Bu query yi maliye yazip da sari sitenin
Veritabaninami girip bizim ilanlari cekiyor
Sari sitenin sistemi korumali degilmi
Yoksa tek tek ilanlara giripte bakkal defteri gibimi yazip tespit ediyorlar satis ilanlarini
Sn servetbeyden biraz daha bilgi alabilirmiyiz.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bı yerde haksızlık varsa orası çöker.
Benim mesajimami yazdinM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genele yazdım.
Bunlar gidiyor korkmayın.paldir küldür gidiyorlar.eline yüzüne bulaştırırsan.kurtulusun olmaz.Türkler korkmaz.
Tek evim var ve sattmak istiyorum.devlet beni emlak al satcisi gibi gorup 5 yil icinde sattin diye vergi istiyor ben al satci degilim tek evimi satip baska ev alicam.
Bunda ne haksizlik var acabaM2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekonomist Uğur Civelek, yaklaşan felaket öncesi uyardı: Milyonlarca insan işsiz kalacak
Türkiye'deki neredeyse tüm ekonomik göstergeler baş aşağı gitmeye devam ediyor. Ekonomik kırılganlığı gösteren CDS verileri 8 ayda 2’ye katlanırken, ekonomist Civelek'ten iflas dalgasının kapıda olduğu açıklaması geldi. Ülkede yaşanan kur şokunun yeniden kontrolünün kaybedilmesi durumunda neler yaşanacağını açıklayan Civelek, “Enflasyon kalıcı ve artarak devam edecek. İşsizlik katlanacak. Sistem çökecek'' dedi.
Haber Giriş: 20 Mayıs 2022 Cuma - 12:11
Bak aklın yolu birdir.!!!:oleyo:
Olacakları yıllardır yazıyoruz.!!
Sazanlar hala uyuyor.!!!:kahkah:
https://www.gunboyugazetesi.com.tr/u...di-142171h.htm
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Hayır, evin fiyatını sarı sitede düşürsen damping yaptın diye haksız rekabetten mi ceza yazacaklar?:)
Borsaya birikimini park edenler.!!!
Dikkat:!!!!
Ayvaların turpların büyükleri heybede.!!!:oleyo:
Tarihe not düşelim.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Sari siteyle gorustum toplu olarak sisteme girip ilan bilgileri alinamaz dedi. tek tek alici gibi girilip ilanlar tespit edilir diyor
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunlar korkutuyor.palavra.yalan.
Verdik yetkiyi gorduk etkiyi....
Para fiskiriyeaaaaaaaaaaah...
Syg,
TL bir iluzyondur..
Syg,