https://www.hisse.net/topluluk/showt...04#post5966004
Üstat TÜRKOĞLU bir bütün olarak yazıştık da ...neyse ..:)
Printable View
https://www.hisse.net/topluluk/showt...04#post5966004
Üstat TÜRKOĞLU bir bütün olarak yazıştık da ...neyse ..:)
Ustat Başkara :)
Müsaade edrsen ben artık bir zaman diliminde tatile gideyim hazır bayram da var ...
Değerli şahsında tüm dostlarıma huzurlu bir hayat dileylilerim :)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...58#post5994258
Resesyonun fiyatlanacağı güne denk geldik, yarım akşam fiyatlansa iyiydi. Sabah da devam eder ise kötü.
Spotta mal satan TEB
Long eklemiş
Spotta en iyi satıcı bank of short kapamış
Enseyi karartma ariston abi, büüüle düşen piyasada sabah alıcı gelsin deye genelde alıyormuş gibi yapıyorlar sahte yeşili gösteriyorlar milleti kandırmak için,akşam pazarı ucuzluğunda mal aldıysan korkmana gerek yok.
Bunlar biseyin haberini aldı ..biz duyana kadar dibimiz geçecek ..obo var umarım çalışmaz ..yarın artıya donmessek var bı sıkıntı de geç ..kapat ..ytd
Istrateci gereği zararda pozuma ek yapacağım emmi ama yalan yok bu akşam tarhana çorbası içiyoruz olsun o da guselSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bozkurt sen son zamanlarda iyiydin nasıl yakalandın. Duşakabin de elektrik mi verdi pala sana
SAHOL 2 FK'ya gelmiş. İçinde BRISA'sı KORDSA'sı AKCANSA'sı falan var 8 er 10 ar FK'dan...
AKBANK bile 2,22 FK'da
Hiç bir çıkış ve düşüş sonsuza kadar sürmez, maalesef biz çıkarken de düşerken de abartıyoruz. Ben bayramdan sonra covidin tekrar patlama yapması gibi anormal bir durum olmazsa toparlayacağımıza inanarak pozisyonumu alıyorum.
ABD havacılıklar + da.
Haybeye dayak attılar kuş ve arkadaşlarına. Yarın toparlanma bekliyorum havacılıklarda. Tav işareti verdi zaten kapanışta.
+ Petrol düşüşü havacılığa olumlu yansır.
İyi tatiller hocam.
https://youtu.be/7J2ZIOaq3RY
Herşey sırası geldiğinde düşüyor arkadaş şuna bak petrol de gümledi.
coini vurdular
onsu tokatladılar
borsaları zopalayıp şoförünü aşağı attılar
Herşey düşüyor yılanoğlu düşmüyor, buna ne zaman sıra gelir acaba
TL düşüyor diye düşün..
Her yere çakıyorlar istinassız.
Yılan oğlu bile geriledi.
Yarın 100 günlüğe dokunup teper miyiz
1.5 aylık performans viop % 85 kar
Hisseler % 7 zarar
Dağılım Hisse %75 Viop 25
Hisseleri bıraksam mı acaba:Sad:
Teşekkürler evet oran olarak öyle gözükmekle beraber max. sabit kontrat rakamım var onu asla aşmıyorum.
O da genel portföye bakılınca Yüzde 11 civarına tekabül ediyor şu anda.
Toplam portföy artsa da onu uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum taki olursa % 500++ kazanana kadar.
Gene çok.
Yüzde 10 iyidir. Max ksldirac 3 olursa risk makul olur..
Bu kriz bizi teğet geçer
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akşam seansı açıldığından beri alıyor gibi geldi bana neden se
seçimlere kadar eğer savaş falan olmazsa endeksin minumum 5.000 olmasını bekliyorum.
Çok ayıp gerçekten
18.15 e kadar alış bekliyorum dedim sırf beni yalancı çıkarmak için gece seansı alıyorsunuz ya ayıp ediyorsunuz yani
Yapıştır gelsin de 2700 e vurup dönmüştük hayırlısı bakalım
Tavan olursa süper olur mayk
Teşekkür ederim uyarılar için
Sabit kontratın benim üzerimde şöyle bir etkisi oluyor.
Şu an puan bazında max. sabit kontratıma göre 1,5 ayda 430 puan artıdayım.
Bu puan karı da benim girdim işlemlerde ani pozisyon kapatmama engel oluyor.
Bu sebeple arttırmıyorum yoksa kar ettim diye 10 yerine 25 kontrat işlem yapsam ona göre strese gireceğim.
Bu yüzden sabit devam ediyorum.
Mesela anlık pozisyonum 2787 short ve belli bir poz kapama değerim var.
430 puanlık kar beni rahatlatıyor.
Eğer arttırarak gidersem bu rahatlığı sağlayamam ve herkese de tavsiye ederim.
He ilk portföyü 5x 10x yapmışşsan o zaman max. kontratı arttırıp bi süre o sayıda devam edebilirim buna itirazım yok.
Ama arttırarak sürekli gidersem elbet bir gün bir yerde patlarım.
Maliyet 2700 oldu hadi kemik dönmen lazım
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beni burada Bozkurt Abka Ahfado Türkoğlu Bear Bull Cauti vb. kişiler bilir.
Yeni değilim sadece devamlılık arz eden bir viop hayatım olmadı dönem dönem girdim çıktım.
Kimdi o herkesin takdir ettiği birisi vardı günde bir kere yazar ve gider. (Profil resmi eller havada) o zamanlarda beri varım hatırlayan o kişiyi hatırlar
ismi aklımda değil şu an. Hatta Beyin ameliyatı geçirip vefat eden bir abimiz vardı çok çok eskilerden onu da bilirim.
Nacizane ucuzuz evet çok ucuzuz ama bence piyasa hükümete ben seni onca zaman uyardım böyle yapma diye ama sen dinlemedin bak şimdi seçim geliyor gör anyayı konyayı diyor ve baskılıyor. O yüzden zamanı olmayan ucuz diye alış yaparken dikkat ettin bence.
Sigaraya 2 tl zam gelmiş
Samsun ve Maltepe bile 28 tl olmuş
Herşeye zam borsaya zam yok mu
Vob jetonuna bile zam ettiler fiyatlar düştü olur mu arkadeş
Bu borsa öle olmalı ki sattın ya malı öteki ay geldiğin de en az yüzde 10 yukardan almalısın
Tar tar tarıyor hayırlısı 😊