:)
Allah kabul etsin...
Gel buyur taze kan lazım zaten bize..
Printable View
Sen burada bizimle borsa mi konusuyorsun yoksa tamamen tahrike yönelik mi konusuyorsun ?? Sen burada hangi konuyu konuşuyorsan biz de seninle o şekilde konuşacağız...beni tanıyanlar bilir 3_4 yıl önce tek başıma 4_5 kişi ile tartisiyordum...son iki üç yıldır hiç tartismiyordum...doğrusu biraz da özlemiştim...kendimi paslanmış hisediyordum...galiba bu pasimi sizin mekanda çozecem...:kahkah:
Satış bitti şükürhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8069c95c52.jpg
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu satislar cep to cep gibi duruyor. Heyecan yapmaya gerek yok kanimcaRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/i66d5rg.png
dünki takas da qen fnanas yatırım dan iş yat virman olduğunu gösterdiler bugün de qen finans yat kendi arasında satıp almış gibi gösterdi . y t d
https://i.hizliresim.com/npsjoru.png
Fiyat 49,71
Güzel fiyattan satmış. Bakalım ikinci satışının fiyatı ne olacak.
bu arada https://www.hisse.net/topluluk/showt...58147&page=818 burada cümbüş olacak arkadaşlar...ben bir süreliğine oraya da misafir olacağım...çok hoşuma giderse kalıcı olarak kalırım...bir çeşit davetsiz misafir...eğlenmek isteyenler izlemeye gelebilir...kekonun hiç görmediğiniz yüzüne şahit olacaksınız...:kahkah: geçmişte çok yaşadığım şeyleri tekrardan yaşayacağım..bunun için de biraz heyecanlıyım doğrusu...:kahkah:
Dışarıdan %10 komisyon dahi alsalar (kesin almışlardır) bu fiyata o mala kimse girmez. Giren olduysa zaten ufak adamdır, kaale almaya gerek yok.
Piyasada anlaşabileceğin üç beş grup var. Bunlara parayı ve malı veriyorsun, onlar da tahtayı yapıyor. Patronun ne kadar ve hangi fiyattan mal satmak istediği ile doğru orantılı bu zaman aralığı. Bunu patron bilir.
Aylar önce bunu ifade etmeye çalışmıştım, tam olarak yaptılar. Unutulmasın ki, bu manipülatörler çakal oğlu çakal. Burada da oğlanları mevcut. Zaman zaman gelir, gazı verirler, iş tutarlar. Bunların hepsi para karşılığı yapılan işler.
Önemli olan şirketin gerçek değeri. Buna odaklanan uzun vadeli yatırımcı hedeflerini kolayca belirleyebilir. Kocaer bu piyasanın daha çömez oyuncusu. Patronu kendini çok akıllı sanıyor ama bu işe erken girdi. Daha zamanı vardı. Astor gibi yapabilirdi örneğin.
Bakalım zaman içinde yaşayıp göreceğiz neler olacağını. Benim hedefim ve kararım henüz değişmiş değil. O çakallara sürprizlerim olacak.
https://i.hizliresim.com/fxiujyo.png
kocaer günlük grafik bolinger bandın dışına ne kadar çok çıkarsa düzeltmesi oluyor fibonaci düzeltme seviyeleri en yüksek fiyat 69 15 gördüğü gün 62 00 tl kapatmıştı 29 şubat 2024 de forumda 290 sayfada grafiği haftalık olarak atmıştım
yatırım tavsiyesi değildir
https://i.hizliresim.com/km8nk2p.png
Yorumlar için teşekkürler, şirkettin faaliyetlerden ve vizyonundan daha çok patronun konuşulmaya başlanması iyi bir durum değil, dediğiniz gibi daha arzın üzerinden fazla bir zaman geçmeden olmaması gereken bir durum, bu görünüm kalıcı olmamalı, bakalım zaman bize ne gösterecek.
Bu saatten sonra atacagi her kap zaten mal yedirmek icin atilacaktir. Gesan, Alfas, Kontr patronlari gibi bunun da g.tu basi oynamaya hemde erken oynamaya basladi.
Zaten patron iyi niyetli olsaydi sabahki islemi su saat olmadan bildirirdi.
Neyse herkese bol kazanclar. Ben kacar. Baska asklara yelken acacagim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah burada tatsız yazışmalar oldu.
Sözler arka arkaya karşılıklı gelince iş büyüdü.. Karşılıklı konuşarak 2 dk da belki oluşan yanlış anlaşılmalar çözülebilirken , sanal alemde bu pek mümkün olmuyor..
Topiği de düzenli okurum. Altta ismim çok kez görülmüştür..Ama Ereğli topiğinden sonra artık hisse topiklerine yazı yazmamaya gayret ediyorum...Belli sebeplerim var...
Buradan keko kardeşimi kırdığım için özür dilerim. Hem mübarek gün kalbini kırdım hem de yaptığı paylaşımları farklı yorumlamış oldum.. Geriye doğru genel olarak tekrar topiği okudum..
Maksadımı aşmışım biraz..Suçlamalar yapmışım...
Kusura bakmasın..
sevgiler..
canın sağ olsun dostum..olur bu tür şeyler...oruçluyuz bazen kafa çalışmıyor..ben de seni kırdıysam özür diliyorum...senden ricam bir kişiyi suçlamadan önce geçmişte neler yazdığını iyi oku...beni tanıyanlar zaten tanıyor..tanımayanlar da tanıdıkça beni seviyorlar...
neyse dostum ben sana başarılar diliyorum...yolun açık olsun..
Rica ederim. Belirttiğiniz gibi hiç hoş olmadı. Bu şirket kar marjıyla, ihracatıyla, projeleriyle, yatırımlarıyla konuşulmalıydı. Ama, herhalde işin içine çok para girince bu patronumsular olayın içine ediyor.
Bir bilgi daha size. Lütfen gidin izahnameyi okuyun. Bu şirket halka açılırken ortaklık yapısı nasılmış, 2 sene içinde ne hale dönüşmüş ve operasyon ne zaman başlamış. Sonra da kim kimin malını satmış veya satmak üzere harekete geçmiş. Buna benzer o kadar çok şirket var ki, artık sayamıyorum.
Yazık oldu kocaere. Adam resmen kendi ayağına sıktı.
Ama bu durumun bu hale gelmesinde kendimize de pay biçmemiz lazım bence. Ülkemizin finansal okuryazarlık durumu yer altındayken, bundan faydalanan çakal sürüsü halka arzlarla buraya üşüştü. Bu furya bittiğinde çok insan üzülecek. Kocaer bu furyada ismi sonradan hatırlanmayacak bir şirket haline dönüşmesin isterim. Ama benim istememle olmuyor bu işler.
Bu şirketle ilgili artık daha fazla yazmak da istemiyorum. Olan biten ortada, laf bitti.
Sevgiler, saygılar, bol kazançlar.
şu hisse satışı bitseydi de kurtulsaydık...çok baskı var....
Kocaer Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş'de, kontrol sahibi pay sahibi olan Hakan Kocaer tarafından şirketimize aşağıdaki açıklama iletilmiştir:
Kocaer Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. paylarından tarafıma ait 12.500.000 adet payın 22.03.2024 tarihinde 49,7066 TL fiyat ile yabancı sermayeli kurumsal bir yatırımcıya satış işlemi gerçekleşmiştir. Bu işlemle birlikte Kocaer Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesindeki pay oranım %76,10'dan %74,20'ye, oy hakkı oranım ise %87,47'den %86,47'ye düşmüştür.
Elde edilen gelirden, ihtiyaç oluşması durumunda, Kocaer Çelik ve iştiraklerinin gelecek vizyonunda bulunan stratejik büyüme alanlarında yapılacak tüm çalışma ve faaliyetlerde destek olunmaya ve gelecekteki başarısı için kaynak sağlanmaya devam edilecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Haber güzel... Gerçi döküldüm ben ama olsun biraz var hala :) Haber gelmeden 65 bandindaydi. Satış da olmuş bakalım neler olacak
Nerdeyse 1 aydır beklediğimiz haber geldi nihayet, tepemizde demokles kılıcı yok artık,:) alıcının yabancı kurumsal sermayeli olması da güzel, elde edilen geliri gerekirse şirket için kullanma düşüncesi de güzel.
Hissede özellikle son 2 günlük çöküş sonrası gelen bu güzel haberle önümüzdeki hafta hızlı toparlanması lazım.
Hayırlı olsun.
Güzel haber...beklediğimiz haber geldi...baskı da bitti artık..zaten karanlık odada birilerin tavan yaptırması herşeyi özetliyor...yabancı kurumsal da mal satmaz ve tutarsa ?? Kaldığımız yerden sert bir şekilde cikisimiza devam ederiz..
Patronun elde ettiği nakiti yatırımlarda kullanacak olması çok güzel..ilerde faydalı bir bedelli de gelebilir...tıpkı Sasa ve hektasta olduğu gibi...
Belirsizlik bitti...başımızdaki kılıç da kenara koyuldu...zincirlerimizden kurtulduk..
Bugünkü düşüşte ekleme fırsatım oldu şükür. Ytd.
SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.tradingview.com/x/517aBgLF/
günlük
hay yavrum be..
tam fibo son noktaslarında hisse satış haberi
fibo desdek noktasında satış bitti haberi.
şansmı bu..
artık ilk hedef düşen tirendin kırılmasıdır.
tabi bence.
Merhaba,
Satış - fiyat düşüş olayını aşağıdaki gibi yorumluyorum. Sadece sesli düşünüyorum,
Patron hisse satmayı kafasına koydu,
yabancı sermayeli kurumsal bir yatırımcıyla bir fiyat ile anlaştı, bu anlaşmaya göre fiyatı 69 lardan 49 lara indirip satışı gerçekleştirdiler.
Şimdi yabancı sermayeli kurumsal bir firma bu kadar parayı %20-30 için bağlamamıştır diye yorumluyorum.
Sadece sesli düşünüyorum, yorumlarınızı da merak ediyorum
Merak ettiğim hangi yabancı kurumsal ? Bir de satan da alan da aynı aracı kurum olması kafa karıştırıcı değil mi ?
bölünüp 60 gelmesiydi hedef nereleri geçti..