Dışarıdaki ralliyi de zaten bildiniz ya hep arşivler öyle yazılarla dolu.Atı alan üsküdara geçti orada günaydın.
Printable View
Dışarıdaki ralliyi de zaten bildiniz ya hep arşivler öyle yazılarla dolu.Atı alan üsküdara geçti orada günaydın.
HSBC, 4 banka için hedef fiyatını yukarı yönlü revize ederken Halkbank için hedefini, 5,85 TL'den 5 TL'ye düşürdü.
pozi sevinecek bu işe ..yaklaşıyor hedefine
buralarda karateci bir cocuk vardi, abuk subuk hareketler neyim yapiyordu... nereye kayboldu o? :drunk:
Onu bunu bilmemde Sayın Kahırlı günün en düşüğüne yakın zamanlarda attığın mesaja bakılırsa yine elinden malını almışlar. Boşver kareteci çocuğu sen kendine iyi bak. Arada karaciğer detoksu falan uygula. Bak Üç aylardayız bu ara iyi gelir.
aklınca dünkü kapanışı affettirmek istiyor sen sittin sene çıksan kendini paklayamazsın:kahkah:
önce burdaki tüm yatırımcıların zararını karşılamalı
sonra tüm hissedarlardan özür dilenmeli
sonrada borsa kotundan defolup çıkman gerekiyor
yine de kendini temize çıkaramazsın:kahkah:
HALKB günlük,
https://i.hizliresim.com/q8i2ywf.PNG
endex tam sınırda dolanıyor ..
hulk dan sonra birde ben fazla gelmesin :one:
helal olsun endexe rağmen kuyruk hala dik .t.şklı kağıtmış birde öle böle diyosunuz
Twitter'dan pompaliyorlar şu yeni gelen gibi troll çeteleri
Operasyon çekebilirler keriz avlamak icin
16.64 e giderken diğer bankalarla korelasyonu iyiydi ..yine standart sapmalarına + - başladı özüne döndü
Endexsin 3550 üstü kapaması iyi oldu 3361 altı negatif
Haftasonu kapanış ipucu verebilir.
Bende hiçbir sosyal medya yoktur asla bakmamda ..adamı farkında olmadan zehirler ..alt beyine yerleşir sen farkında bile olmazsın
Menfi-müsbet boşver teweet mweet
senden 9 lardan aldıklarımı 12 üstü boşalttım ..1-2 gündür girmiş değilim daha ..yukarıda yazdıklarımı öyle değerlendir
yanlış anlamağa mahal olmasın
Sayın pozitif; bu hissenin 3 yıllık yatırımcısı olarak yazıyorum-rica ediyorum şahsından.Şu an tüm TÜRKİYE bu yazdıklarımı da okuyordur...Küçük yatırımcıyı gecenin 1:30 da olsa 2:00 da olsa uyardınınız teşekkür ediyorum..
Sayın Bahriyeli; trade ediyorum dediniz saygı duydum.Bu hisseye inanıyorsanız trade edin-elinize vuran yok ama lütfen biraz saygı duyarmısınız..Hisseyi karalamaktan keza rahatsız olamayabilirsiniz ancak benim gibi yatırımcılara saygı duymak erdemliliktir diye düşünüyorum...
Sayın Kahırlı sizde 24 saat maşallah hissenin başında olumsuz açıklamalarınız ile mübarek yorulmak bilmediniz.550 tane hisse var seç beğen al...
Demem şu ki; ben bir yatırımcıyım ve inanmadığınız hissede neden yazar durursunuz..Yahu gecenin 2 sinde dahi yazıyorsunuz..
Gölge etmeseniz,hissenin yakasından düşseniz daha şık olmaz mı? Daha anlamlı olmaz mı sizin açınızdan...YTD
sayın ozan gecenin 3 ü de olsa burdan insanları uyarmaya devam edeceğim
paranızı çöpe atmayın 3 yıldır yok mahkemeymiş yok kar amacı gütmüyormuşlar
insanları perişan ettiler
gelinen nokta 500 bin endekste 12 lira şaka gibi
bu bile başlı başına yatırımcıya hakarettir
borsada olmayı haketmiyor
bari getirin 3,5 ada alalım
ben şahsen 3,5 gelirse alırım yoksa 1 lot dahi almam
olan paranızdan da olmayın seçim takvimi de işlemeye başladı
risk almak istemeyen büyük fonlar satışa geçerler diye düşünüyorum. ytd....
yoksa borsadan defolun gidin yakışmıyorsunuz
Ne pozi’nin 3.5 u
Ne kahırlı’nın 2 tl si 200 tl si
Kağıdın hareketlerine sebep değil ..
bu adamlar mı yönlendiriyorlar kağıdı ?
Anlayamadın mı daha be kardeşim ..üstelik eğitimcisin
ayrıca sadece burda 3-5 kişinin yazdığı çizdiği mi var ..bir ton sosyal medya var menfii yönde müspet yönde döneme göre yorumlar yapan ..bir ton aracı kurum hedef fiyatlar veren
vazgeç artık don kişot gibi yeldeğirmenleriyle mücadele etmekten
pozi’nin 3.5 u nasıl canını sıkıyorsa
seninde millete ayar verme çabaların sıktı artık ozan.
Bu kağıda özel benim açımdan hiç farketmez .. 3.5 da olsa 500 de olsa
Pivot noktası bulur işime bakarım
İç – dış siyasete alet olmuş rasyoları makyajlanmış ,kısa aralıklarla yapılan tahsisliler ile sulandırılmış
Başında binbirçeşit musubet olan her dönem hükümetlere sübvantör olmuş
Spekülatif bir kağıt .
Bu tür kağıtlarda senin duymak istemediğinden fazlasını söyleyecek insanlar her zaman olacaktır
Vazgeç artık ayar vermekten.
3 binler nerden aklıma geldiyse
kimse de 3 bin nerden çıktı demiyor :)
BİST bir kumar ortamıdır, yatırımcılık ile uzaktan yakından alakası yoktur. Temel rasyoları kaale alarak BİST'te pozisyon almak %90 ters teper.
Her daim kumarbaz şapkasını giyip kumarcı mentalitesi ile hareket etmek şarttır BİST'te.
Temel analiz bu ortamda çalışmaz ama teknik analiz çok daha verimli sonuçlar verir.
Böyle bir ortam briç ve poker oyuncuları için idealdir. Poker zaten temelde probabiliteye ve psikolojiye dayalı olduğu için BİST'te geçerli felsefeye çok büyük ölçüde uygunluk sergiler.
Öte yandan briç oyununda psikolojinin payı hemen hiç yoktur ama fines yapma, rakibinin elini gerçeğe yakın şekilde tahmin etme, kağıt sayma, rakibinin elindeki kağıtlara bağlı olarak strateji geliştirme gibi temel özellikleri bağlamında BİST için idealdir.
BİST'i bir yatırım ortamı olarak gören biri ya salaktır ya da cahil.
Gelişmiş ülke borsalarında borsada işlem gören her hisse için atanmış piyasa yapıcıları vardır. Mesela İSCTR muadili bir hissenin tahtasında fonksiyon gösteren 20 - 30 arası piyasa yapıcısı mevcuttur. Bunların görevi tahtada istikrarı sağlamak, hisse fiyatlarındaki aşırı salınımlara engel olmak, manipülasyonları önlemektir. Kendi hesaplarına al sat yaparlar. Bunlar BİST'TE mevcut değil, bunların yerine birbirleriyle anlaşmalı iş yapan, tahtayı kendi amaçları doğrultusunda dizayn eden kurumlar var.
Birbirlerinin cebindeki parayı hüpletmek amacıyla işlem yapan kişi ve kurumların oluşturduğu, temettülerin anlamsız olduğu veya hiç ödenmediği, borsadan alınan hisselerin sahiplerinin şirketlerde söz sahibi olmadığı böyle bir kumar ortamında kazanılan paralar acaba İslam'a göre helal midir? Öte yandan bir ateist ve Makyivelist olduğum için bana her yol mübah.
saat 16:00 dan sonrasına dikkat etmekte fayda var
Kimsenin umudunu kırmak gibi amacımız yok kurt ..kendi adıma
Ozan sağolsun en ufak olumsuz bir yoruma tahammül edemiyor
Kim hangi seviyeyi isterse orada beklesin ..
Elinden gelse sopayı alıp eline kovalayacak duymak istediklerini duyamadığında
:)
Sayın Bahriyeli; sağlik problemlerimden ötürü şu dakika yazışmalarını okudum...Üstelik eğitimcisin diyerek iyice üzüldüğümü bilmeni isterim...Üstelik kelimesi IQ su yüksek olanlar için anlam ifade eder...
Arkadaşım; evet öğretmenim...Dedim ki; 3.5 inanıyorsan lütfen sana hitap eden hissede yer al ama bu hisseye yatırim yapmış ben gibi kişilere de nolur saygı göster dedim.Sana da yazdım; hocam ben traderim dedin: yani işime göre alır satarım dedin.Bende başarıyorsan helâl olsun dedim,takdir ettim.Ama bi o yana bi bu yana paylaşım yapmak etik değil dedim.OKUYUCULARIM; BEN NEREDE YANLIŞIM..YTD
ozan bey kardeşim bir oyana bir buyana diyosun alıntıla koy bakalım hangisiymiş görelim.. o konuda muhatabın ben değilim..baştan beri kağıdın ne halt olduğunu söyleyen biriyim
bu benim al -sat yapmama engel değil
kim ne söylerse söylesin ehemniyeti yok ..kağıt bildiğini okur ..milyon kere söyledim