Maalesef bu is boyle burda. Fonlarin raporu cikmadan ya biliyorlar insider ile, ya da cok iyi hesaplama yapiyor babalar. Yine de boyle alimlarin gelmesi guzel.
Printable View
Dudu hocam döndü mü topiğe arkadaşlar?
Dudu Bey foruma geri donmedi ama izliyordur cali arkasindan...
Yukarlarda çarpışsınlar
Buralar amatör eğlendirir (0.8$)
5 - 7 dolar seviyelerinde çarpışsınlar ki gece heyecandan uyuyamayalım
Bizde DRC Echezeaux 1969 içelim
// express birde bilgi ekleyeyim
Fotoğrafta ki şişe amerikada satılması için extra bir etiket yapıştırılır.
Şarap dünyasında “us label” ismiyle anılır.
Avrupada elinize “us label” bir şarap geçtiyse 100-200 euro daha ucuza satılır, amerikaya gidip geldiğinin uzun yol çektiğinin gösteresi sayılır. Fiyatı bi tık düşürtür.
Eskiden transfer sıcaklık koşulları şimdiki gibi olmadığından acaba şarap etkilendimi sorusu akla gelir.
https://i.hizliresim.com/21en2p3.jpeg
Sabah sabah açılışta bu nasıl oynaklık
Sikipilatorler geldi herhalde :)
Yavaş. Aşırı hızdan radara takılıcan yine. Ağır abiler meydana çıktı anlaşılan. Kenara çekilin, ezilmeyin
Measallah Measallah!!!
20'nin altını gösterip ordan tepki verebilir diye beklemiştim, o kadar beklemediler. Ya da başka bir hesap bu durumu bozdu. Olan her neyse tepkiyi mepkiyi geçti olanlar. Bakalım bugün de tavan gösterecekler mi?
Yabancı oranı 20 yi geçmiş galiba yine.
42,30 a kadar sorun yok.
Bekliyorum.
Her gün yüzde 5 civarı yapsın.ü
Akbankçının sesi soluğu kesildi
Sözün özü bu senet kısa zaman önce yani bir sene öncesi 50 tl yi gördü ve baya taşıyıcının eline verildi bekleniyor hemen o fiatları bulması için zamana ihtiyaç var unutulmamalı
https://i.hizliresim.com/i2qqj4v.png
İsmail AVCILAR Abi tavsiyesi;
Yatırımları makul borçlanmalarla ve bilanço rasyolarını darmaduman etmeden büyüyen bir firma hissesini, yatırım adına geleceği fiyatlamış ve bilançolarını bu anlamda darmaduman etmiş ve fiyatsal köpük yapmış bir hisseye tercih ederim.
Çünkü ben sakin bir hayat sürmek isterim. Tansiyonumu sürpriz açıklama ve KAP haberleri ile fırlatıp yere çakan hisse benden uzak dursun. Bilançosu iyi olan bir hissede, vakti saati gelince bana para kazandırsın, kazandıracaktır da...
"Geleceği fiyatlamış bir hissenin geleceği satın alınmaz". Piyasa yapıcılar balinayı kendilerine alıp hamsiyi sana verirler.
O gelecek geldiğinde fiyatlanmıştır zaten ve her şey rutine girer.
Bakıyorum da FK'sı 50 olan hissenin %100 artıp FK'sının 100 olmasını bekleyen var. Burada sadece tahta fiyat olarak yukarı çalışmamalı, şirket sahibi de çalışıp kar etmeli ki o FK düşsün. O FK'nın düşmesi ekonomik sorunların yumağa dönüştüğü bir konjonktürde düşürülmesi o kadar kolay bir iş değil. Bu bir süreç ve vakit alan bir süreç ama en kolay para kazanma, tahtacıların yaptığı gibi bas fiyatı yukarı olmamalı. Şirket sahibi kar üretmeli !
Bütün bunlar bir abi tavsiyesidir.
Buna yıllarca öpüle öpüle ulaştım. Yaşım 50 üstüdür. Gençliğimden beridir bu işlerle meşgulüm.
Hedefiniz zengin olmak değil, finansal özgür olmak olsun.
Özgürlüğün illa hepsi borsadan gelecek diye bir kaide yoktur. Birazı BES'ten, birazı devletten emekli, birazı altından, birazı gayri menkulden, birazı da borsadan olsun.
Ama özgürlük yerine zengin olmak istiyorsan biraz damarlar tıkanacak, kalp sekteye uğrayacak, popon nasır tutup, miden kasıp kavrulacaktır. O zaman sen yüksek getiri beklentin olan hissede kal ve zengin ol !!
Kimse farketmemiş olamaz
Burada hiç söz edilmiyo
Vitinin alımları liderliği kapmış
191mly lotu geçmiş
Haramzede buraya gelmesin onun adını bile anmayın şimdi diyeceği şudur sabredin dememişmiydim
Evet birinciliğe oturmuş...SM-A235F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim için 24 ve üstü kapanış yeterli
Dikey karidesler üretilmeye başlandı mı? Havalar soğudu tam balık, karides zamanı.
Pet mama hâlâ ortada yok, markası nedir, kaça satılır bilinmez.
Tubik telefonlara çıkmaz, e posta atın der.
Mektup yazsak PTT anca 2024'ün 2. çeyreğinde ulaştırır.
Bugünlerde SASA ile ayrışıyoruz. Sanırım kodamanlar ikisiyle birlikte uğraşmaktan bıkıp bir tercih yaptılar. Tercihte şimdilik bundan yana görünüyor. Artık 30 a doğru bir hareket yakışır.
Bugün de karanlıkta çakan olurmu ki?
Karanlığı beklemediler bu kez.
bu endekse iyi dayandı yine..
Teorik eşleşme şu anda 24,20. Bu defa da yukarı basacaklar gibi.
Karanlıktan 23,90 23,92 çıktı
Şu işin aslı ne çok merak ediyorum bazen. alıyor veriyor alıyor veriyor. Enteresan. YTD.
Twittırda Ali Hektaş'tan alınmıştır.
https://i.hizliresim.com/i3guuw1.jpeg
Bugünde bize dayak atacaklar anlaşıldı. Çok hırpalamsalar bari
Bugün de vizyonda atın intikamı.
Devre de kesti.
Dün önceki gün alıpta yukarı sürenlere tecavüz ediyolar
bizlik bişey yok
elimizde çekirdek izliyoruz sadece
Bizim bi rahmetli Niyazi abi vardı, 24 den satar 21-22 den geri alırdı hep. Haklıymış adam demek ki
Bana hektaş da her çıkış bir kaçış gibi görünüyor hala. Dün ve evvelsi gün 'acaba' diyip niyetlendim fakat işlerim olduğundan erteledim. Çok güçlü bir his değildi. Bir dahaki atakta bunları hatırlayıp, işimi gücümü bırakıp helalleşir miyim emin değilim. En geride görebildiğim 18 lira hala duruyor ama fiyat salınımı o bölgeden çok uzakta gerçekleşti şimdiye kadar. Herkese sabırlar dilerim.