vergi dairesine 28 milyon kar bildirmiş geçen sene bu değer 4 milyoncukmus.ytd
Printable View
2021 Q1 (3 aylıkta) : 437424 TL nominal hisse x (27,3-14,3) : 5.7 milyon -9 aylıga gore - -------2020 Q4 12 aylıga gore 3,2 milyon , 2020 Q1 3 yına gore ise 9.5 milyon TL sadece geri alım yaptıgı hisselerden bilançoya ek kar yazacak….Ayrıca 2021 bilancoda en az borc odeme yapacagı bir yıl.bilançoda ciddi artıs bekliyorum.YTD
Vay babam. Vay....biz çıktık kagıt uçtu zaten.ne kusmetsız bedeviymişiz...gerçi tüm ambalajlar yürüdü gitti.içlerinde en ucuzu yıne bakab ama yönetimi amatör ve problemli....ytd
30 TL den emine ablamızın tavsiyesi üzerine 1 araba parası yatırdık.bu sene sonuna kadar 50 TL beklentim var.Emine ablanın yazdıgı tüm kâğıtlar uçtu oransal olarak bakarsak 50 TL lik hedef bile çok iyimser kalır.kendi düşünce ve beklentilerimdir.yatırım tavsiyesi değil-dir.
kağıtta adrenalin yüksek Halep'e de gider Şam'a da
düze de çıkar dama da...
Bu başlığı şu anda 2 kişi okumaktadır. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
sefer12
Yer İmleri herkesin beklentisi yüksek ama kimse kalmamış ilginç...
Aklı olan terketti gemiyi 2 liradan aldığımız gunleri bilirim rahmetli Zeki müten de bizi tv nin arkasından görürdü şimcilk değil almaya bakmaya elimiz varmıyo. Sız bilmezsınız yenisiniz...ytd
İnsallah tekerrür ederde eski sevıyelerden yine uv toplayıcı oluruz alt katta beklemedeyız...ytd
Plastıgın hammaddesi yüzde 100 artmış.bakab olumsuz etkıler...bu sene kar degıl zarar açıklar diye umut ediyorum...ytd
Hısse bası 83 krs kar acıklamıs.bu kar rakamına gore olması gerekn fiyat 15 lirayı gecmemelidir.2021 de ise karın 60 mikyona cıkmasını bekliyorum.10 milyon finansal giderlerde azalma 15 milyon faaliyet karında artıs 5 milyonda dovız pozisyonundan dolayı extra kar....35 kurus hısse bası kar agıtımını bekliyorum.fiyat baskılanacak dıye dusunuyırum...ytd
Global hissenin çoğunu toplamış bekliyor. İşlem hacmi daralmış. Mutlaka bir beklenti vardır. İyi bir firma olduğunu düşünüyorum. Yatırım planım içinde bulunuyor.
arkadas yeni...yakında cebindeki paralar tırtıklandıgında globoldaki lotların kime ait oldugunu anlar...daha cok temettu hupletmek için ucuz fiyatlardan topladıydı.o yuzden heybesi dolu..temettu ve genel kurul tarih acıklması , 3 aylık kar beklentileriyle önümüzdeki gunlerde yukarı cekip lot boşaltarak o da yolunu bulacaktır.5 yılda 15 bin lot birktirip (2,8 tl maliyetşe) tutuyorum.aynı gemideyiz yani.çok uzun zamandır forumda yazan yok demekki sattılar gittiler.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Sn Sımobic biz potfoyumuzu epeyce bosalttık 10 bn lot sembolık kaldı.srtık kafa rahat krıpto para takılıyoruz.patronun eli acıktır ciddi bi temettu acıklayacaktır dıye dusunuyorum...Ytd
Yıldız holdşng propak ı 120 milyon yuro bedelle yabancı bi fırmaya satıyırmus.bakab o zaman en az 200 milyon yuro edet.bizde kalmadı ama elinde olanlara hayırlı olsun.yıllardır bı avuc yatırımcı bunu savunduk ve haklı cıktık.ytd
Bayramınız kutlu olsun.saglık ve nese ile daha nice bayramlara erişmeyi nasip etsin yüce rabbim.👋🙏🙏🙏
BAZI ALACAKLARIN YENİDEN YAPILANDIRILMASI İLE BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA İLİŞKİN KANUN:
Kanun No. 7326
Kabul Tarihi: 3/6/2021
Bu yeni kabul edilen kanunla, şirket varlıklarının yeniden değerleme sonucunda oluşan değer farkının vergisi %5 ten %2 ye indirilmiş..
Bu yeni yasa ile bu güne kadar maddi duran varlıklarını yeniden değerlemekten kaçınan şirketler, belki bu yıl sonuna kadar şirket defter değerini kredibilitesini yükseltmek için maddi duran varlıklar için yeniden değerleme yaparlar. Şirketlerin gercek özsermaye gücü ve gercek defter değeri açığa çıkar.
Şirketlerin özsermaye veya hisselerin defter değerinin yükselmesi, Bistin genel değeride yükselmesi açısından olumlu olur. Daha makul fiyatlarda görünecek olan BİST’e yabancı ilginin artmasınada etki eder! BİST’in Enflasyon ve dovize karşı her yıl değeri düşmekte, özellikle yabancı para birimi bazında..
Enflasyonist bir ülkede bir kaç yılda bir şirket maddi duran varlıkların yeniden değerlendirmelerin yapılması zorunlu olmalı
10 milyon kâr yazan bakambalaj 700 milyona dayanmış
33 MİLYON KÂR YAZAN BANTAŞ 400 milyon bile değil
Bir ****lik var bu işte
36,000.00 sermayelı bakab 65,000.00 TL yatırım tesviki alıyor Ve hisse düşüyor.Bu anca bizim borsada olur...
Eskiden 50 Milyon euro yatırım acıklardı son acıklanan 6 milyon euro tutarında olup 2 adet baskı makinesi eder...diğer rakipler karda patlama yasarken karı gerileyen nadir hısselerden biri ustelik doviz kuru ve talep bu kadar yuksek iken...yabancı sermaye olmadan yerel imalatcıya yedirmezler 5 yıla merdiven altı olur....iyi temettu vermesi dısında hikayesi yok bence....ytd
Bu şirket 20 yıldır insanlarla dalga geçiyor.
Açıkladığı bilançolar, aldığı yatırım kararları vs. hepsi alavere dalavere. 20 yıldır 30 milyon lira karın üzerine çıkmadı. Aynı ürünü üretenler daha düşük ciroyla 100-150 milyon lira kar ediyor bu hep 10 milyon 15 milyon. Kafasına esince 30 milyon sonra hop yine 10 milyon.
Tüm şirketler uzaya çıktı bu şirketin hokus pokusu bitmedi. Üzerlerinde büyük bir vebal var. Sonları ne olacak bakalım.
2021 yılı karı gerçekte minimum 100 milyon liradır ancak bize gösterecekleri bakalım kaç olacak?
Mevcut enflasyonist ortamda atölyeden biraz büyük şirketler 50-60 milyon lira kar açıklıyor bu senelerdir 10 milyon 20 milyon.
Yine 40 milyon civarı kar rakamında kalacak. Diğer şirketlerin açıkladığı karlara bak bir de buna bak. Bunun kar diye gösterdiğini 100 milyon cirosu olan şirketler yapıyor.
Türkiye'de senelerdir bir bunun sektörü kötü oluyor bu sektörde de bir tek bunun marjlarını olumsuz etkileyecek gelişmeler oluyor. Böyle de kendine münhasır bir şirket. Yersen ama senelerdir yediriyorlar.
Şirket normal şartlarda önceki çeyreklerde de açıklaması gereken çeyreklik karı son çeyrekte açıklayarak ağzımıza bir parmak bal çaldı. Yıl toplamındaki kar rakamı son çeyreğe rağmen yine çok komik kaldı.
2021 yılında 70-80 milyon lira karı en küçük şirketler bile yaptı. Bu ölçekteki şirketlerde kar rakamı 200-250 milyon. Bakab da buna yakın kar etmiştir ama bize 76 milyonunu layık gördü.
2022 yılı cironun iki katına yakın artacağı bir yıl olacak. Bakalım bu sefer net kar yüzdesi kaç olacak? Son 10 yıldır olduğu gibi yine %10'un altında bırakırlar muhtemelen.
Ustad siklet farkı derken kapasite mi satis potansiyeli mi marka bilinirligi mi ??SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İsimleri ambalaj olmasına rağmen farklı sektördeler. Biri teneke üretiyor diğeri ağırlıkla esnek gıda ambalajı üretiyor. İster kapasite, ister marka bilinilirliği, ister üretim tesisleri hangi açıdan bakarsan bak kıyaslanacak şirketler değil.
Bakab Avrupa'nın sayılı ambalaj şirketlerinden biridir. Patronu düzgün olsa 150 milyon euro değeri var. Sektörde el değiştiren tüm şirketler ciro*1.5 üzerinden satıldı.
Sn yarımada , son ceyrekte az mı chaalmıs lar ...sasırdık ama namuslı hakioğlunun ilk mahareti degil ben satıp sıvıstum kalanlara bol sabır...ytd
Güccükyatırımcı'nın dönüp dolaşıp geleceği yer tabiki BAKAMBALAJ'dır, dün itibariyle biraz mallandım. İnsanın yuvası gibi yok gece rahat bir uyku çektim, sabırla ALLAH'ım ömür verdikçe beklemeye devam.
Sayın yarımada hocam temettü konusunda beklentin nedir, paylaşırsan sevinirim.
UZun bi zamandan sınra bugun 1400 lotcuk aldım pd/dd piyasa ort altına gelmiş...efsane ekip yine bi araya geliyor....ytd
Hisse bası 0.9 TL net twmetu bekliyorım buda bnm için 10000 TL te yakın kar payı demek.ama temmuz agustos ayı gb taksit taksit veriyor.....o paraylatda yaz sonu alamanyaya ucak bileti alırız ancakkkk....ytd
Bu hafta kar payı miktarı ve genel kurul açıklanır.3 aylık karda bayram sonrası açıklanır.seneye sermaye artısı yapmasını bekliyorum.eskisi kadar cok küçük yatırımcı kalmadı galiba.patron epey topladı.
Hisse-daslarımın mubarek ramazan bayramını kutlar saglık ve nese dolu nice bayramlar dilerim
400-430 milyon tl çeyreklik hasıla..50-55 milyon tl kar beklerim..F/K 7,7..pd/dd 2,5..yıl sonu F/K beklentim 4..dolaşımdaki düşük lot sayısı göz önünde bulundurulursa potansiyel ortada..
Bol kazançlar..