Bence haber vs hiç bişi çıkmıcak. En baba caciki bir bilanco gelir.
Printable View
Bence haber vs hiç bişi çıkmıcak. En baba caciki bir bilanco gelir.
Ticaret Bakanlığı "e-İhracat Pazarları ve Ülke Gümrük Uygulamaları" rehberini yayımladı
ANKARA (AA) - Ticaret Bakanlığı, e-ihracat özelinde hazırlanan "Potansiyel e-İhracat Pazarları Raporu"nu, "e-İhracat Pazarları ve Ülke Gümrük Uygulamaları Rehberi" adı altında güncelleyip genişletti.
Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Bakanlığın, teknolojik ilerleme ve küresel ticaret dinamikleri doğrultusunda, e-ihracatla Türk marka ve ürünlerinin küresel pazara başarıyla sunulmasına katkı vermeye devam ettiği bildirdi.
Uzak Ülkeler Stratejisi'ne odaklanarak, e-ihracat özelinde hazırlanan "Potansiyel e-İhracat Pazarları Raporu"nun, 2024 için İhracat ve Gümrükler Genel Müdürlüklerinin ortak çalışmasıyla, "e-İhracat Pazarları ve Ülke Gümrük Uygulamaları Rehberi" adı altında güncellenip genişletildiği belirtilen açıklamada, yeni içeriğiyle Bakanlığın internet sitesinde yayımlanan rehberin, ihracatçılara potansiyel pazarlara dair stratejik bir yol haritası sunduğu ve e-ihracata ilişkin ihtiyaç duyabilecekleri bilgileri tek bir kaynakta bir araya getirdiği ifade edildi.
Açıklamada, rehberin ayrıntılarına ilişkin ise şu bilgiler paylaşıldı:
"İki ana bölümden oluşan rehberin ilk kısmı olan 'E-İhracat Pazarları' bölümü; sosyoekonomik analizler, ödeme sistemleri, sosyal medya eğilimleri, e-ticaret mevzuatı ve hızlı kargo altyapısı gibi birçok önemli konuda pazara giriş stratejileri oluşturmak için kılavuz bilgiler sunmaktadır. Rehberin ikinci bölümü olan 'Ülke Gümrük Uygulamaları' ise, dış ticaret ve gümrük süreçlerine yönelik derinlemesine bilgiler içermektedir. Bu bölümde, sınır ötesi e-ticaret işlemlerine dair genel prosedürlerden ülkelere özgü vergi uygulamaları, yasaklar, muafiyetler ve zorunlu belgeler gibi detaylı bilgilere kadar ihracatçıların gümrük süreçlerini kolaylaştıracak kapsamlı içerikler sunulmaktadır."
Milli ve uluslararası kaynaklardan yararlanarak hazırlanan rehberin iş dünyası, karar alıcılar ve ilgili tüm paydaşlar için "kıymetli bir bilgi kaynağı" olacağı vurgulanan açıklamada, genişletilen rehberin, firmaların yeni pazarlara girişlerini kolaylaştırarak, bu pazarlarda tutunmaları, büyümeleri ve gümrük süreçlerini etkin bir şekilde yönetmeleri için yine kıymetli bir kaynak olacağının altı çizildi.
Açıklamada, "Ticaret Bakanlığı olarak, ihracatçılarımıza her alanda olduğu gibi e-ihracat alanında da destek olarak, ülkemizi küresel ticarette hak ettiği konuma getirmek için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz." değerlendirmesinde bulunuldu.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Enerya enerji
1- Şirketimizin mevcut 145.000.000 TL olan çıkarılmış sermayesinin, VUK kayıtları ve TMS/TFRS uyarınca hazırlanan enflasyona göre düzeltilmiş mali tablolarda; "Emisyon Primi", "Özsermaye Enflasyon Düzeltme Farkları", "Geçmiş Yıl Karları" ve "Özel Fonlar" hesabından karşılanmak üzere 9.855.000.000 TL arttırılarak, Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-18.1 sayılı Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği'nin 6 ncı maddesinin altıncı fıkrası uyarınca bir defaya mahsus olmak üzere 600.000.000 TL olan kayıtlı sermaye tavanının aşılarak, 10.000.000.000 TL'na yükseltilmesine,
2- Şirket sermayesinin % 6796,55 oranında bedelsiz olarak artırılması kapsamında ihraç edilecek, artırılan 9.855.000.000 TL'lik sermayeyi temsil edilen payların; tüm pay sahiplerine payları oranında dağıtılmasına, sermaye artırımında (A) Grubu paylar karşılığında (A) Grubu, (B) Grubu paylar karşılığında (B) Grubu paylar verilmesine,
3- İşbu karar kapsamında başta Sermaye Piyasası Kurulu, Borsa İstanbul A.Ş., Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. olmak üzere, ilgili merciler nezdinde gerekli başvuruların yapılmasına ve bunun için gerekli tüm dokümanların hazırlanmasına oy birliğiyle karar verilmiştir.
Enerya yı yeni duydum.
Yeni arzlardan olmalı.
Yeni arzların bedelsiz kararları ilginç.
Kayıtlı sermaye tavanını delip arttırım yapması ilginç
Bir seferlik tavan üstü hak olarak biliniyor
Oran yüksek ama mağdurlar oluşacak belli
Vergi geliri kar silinirse zarar bile
Fiili dolaşım 25 ancak takasta milyon milyon lotlar hoşuma hiç gitmez
Egenin CEO su ve muhasebe müdürü yeni değişti ama bilançoyu son güne bırakma huyu değişmedi bu da patron kaynaklı diye düşünüyorum
Egede finansal açıdan sermaye artışı uygun ancak bu fiyatlardan iyi değil
Önce kks ye geçsin sonrası güzel olur.
28 k lot da elde kaldı bunun planı programı nedir zamanla öğreneceğiz
Egeen holding ve bağlı iştiraklerde CEO kavramı yok aslında.
Genel müdür kartı kullanılır.
Kurumsal şirketlerde aynı anlama gelir.
A.özel yerine Sinan bey atanmıştı.
Biz, onun gövdesine tapan bir putperest değil; ölmez eserine ve manasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.
Biz bugün öldüğü için üzülen değil, ilke ve inkilapları hatırlandığı için sevinen şuuruz.
Elimi vurdum nimete,nasip olsun ümmete her zaman!:)Eneryanın nefesi erken kesildi!
Otokar, Foton markasıyla kamyon segmentinde sürdürdüğü iş birliğini Tunland ile pick-up pazarına taşıyor
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Türkiye'nin öncü otomotiv üreticisi Otokar, ürün yelpazesini genişletiyor, pick-up pazarına iddialı bir giriş yapıyor. Üstün arazi ve yol performansını eşsiz konforla birleştiren Foton Tunland G7 Otokar güvencesiyle otomotiv tutkunlarıyla buluşuyor.
Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, otobüs ve kamyondan oluşan ürün ailesini pick-up segmentiyle genişletiyor. Dünyanın en büyük ticari araç üreticilerinden Foton markasıyla kamyon segmentinde sürdürdüğü başarılı iş birliğini Tunland ile pick-up pazarına taşıyor.
Güçlü tasarım çizgileriyle yollara yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Foton Tunland G7 hem şehirde hem arazide üstün performans vadediyor. Geniş iç hacmi, konforu ve yüksek teknoloji donanımlarıyla mükemmel bir sürüş deneyimi sağlıyor. 7 farklı renk ve 3 farklı donanım seçeneğiyle Otokar yetkili satıcılarında satışa sunulan araçta pick-up tutkunlarına geniş bir yelpazede seçim imkânı sunuyor.
"Ticari araç alanındaki başarılı performansımızı pick-up segmentine taşımayı hedefliyoruz" diyen Genel Müdür Aykut Özüner, "Yeni girdiğimiz pick-up segmenti için 10 yılı aşkın süredir kamyon segmentinde iş birliği yaptığımız Foton şirketini tercih ettik. Başarıyla yürüttüğümüz iş ortaklığımızı niş bir pazar olan pick-up segmenti ile taçlandırdık. Otokar'ın satış ve satış sonrası hizmetlerdeki başarılı performansının kısa sürede Foton Tunland'i pazarın öncelikli tercihleri arasına taşıyacağına inanıyoruz" dedi.
YÜKSEK GÜÇ, ÜSTÜN ARAZİ KABİLİYETİ
Foton Tunland G7 eşsiz yakıt verimliliği sunan 2.0L Aucan motoru 119 kW (162 PS) güç ve 380 Nm tork üretiyor. 76 litrelik yakıt deposu ve 12 litrelik AdBlue tankı ile uzun mesafelerde bile kesintisiz yolculuk imkanı sunan araç, 160 km/saat maksimum hıza ulaşabiliyor.
Güçlü motoru ve yüksek tork özelliği ile 4x4 Foton Tunland G7'nin arazi kabiliyeti dikkat çekiyor. 5+1 manuel ve 8+1 otomatik vites seçeneklerine sahip Tunland G7'nin gelişmiş 4 çeker (4WD) sistemi, ister şehir ve ister arazide her türlü yol koşulunda maksimum performans sunuyor. Arka diferansiyel kilidi ve sürüş destek sistemleriyle off-road maceralarında dahi güvenli ve keyifli bir deneyim sunan Tunland G7, kullanıcısının arazideki deneyimini farklı bir boyuta taşıyor.
ŞAŞIRTAN KONFOR, YÜKSEK TAŞIMA GÜCÜ
Foton Tunland G7 hem işte hem de gündelik kullanımda tüm beklentileri üst seviyede karşılıyor.
Sürücüsünün tüm ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklerle donatılan Tunland G7, entegre hız sabitleyici ve bluetooth kontrolüne sahip çok işlevli direksiyonuyla, sürüş konforunu artırıyor. 6 yöne elektrikli ayarlanabilir deri sürücü koltuğu uzun yolculuklarda bile maksimum konfor sağlıyor.
Geniş iç hacme sahip araçta iklim kontrollü dijital klima, 360 derece görüş sistemi, kablosuz multimedya bağlantısı ve geniş LCD ekranı sürüş keyifini arttırırken üstün ses yalıtımı sessiz bir sürüş sunuyor. Kabin içinde 4 adet USB çıkışı ve 7 farklı renkte ambiyans aydınlatma dikkat çekiyor. Tunland'de elektrikli sunroof seçeneği de bulunuyor.
Yüksek taşıma kapasitesi sayesinde ister iş amaçlı ister hobi amaçlı her türlü yük, geniş hacimli elektrikli açılır yükleme alanında güvenle ve rahat bir şekilde taşınıyor.
ÜST DÜZEY GÜVENLİK
Sektörün bilinir ve güvenilir alt sistemleri ile tasarlanan Tunland G7, üstün güvenlik özellikleriyle de fark yaratıyor. Kör Nokta Algılama Sistemi (BSD), Fren Asistanı (BA), Elektronik Fren Sistemi (EBD), Araç Dinamik Kontrol Sistemi (VDC), Çekiş Kontrol Sistemi (TCS), Yokuş Kalkış Desteği (HHC), Ön Çarpışma Uyarı Sistemi (FCW) gibi özelliklerle donatılan araçta güvenli sürüş için her detay yer alıyor.
ŞEHRİN YENİ RENKLİ ÜYESİ
Elite, Flagship ve Flagship Plus donanım paketleriyle donatılan Tunland G7, şehrin dinamikliğini tamamlayan yedi farklı renk seçeneğiyle satışa sunuluyor: Fırtına Gri (Metalik), Kehribar Sarısı, Alev Kırmızısı (Metalik), Safir Mavi (Metalik), Karbon Siyah, Kutup Beyazı ve Gümüş Gri (Metalik). Güçlü çizgilere sahip dış tasarımı, üst düzey konfor sunan iç tasarımı ile Foton Tunland estetik ve fonksiyonelliği bir arada buluşturuyor.
OTOKAR GÜVENCESİYLE YAYGIN SERVİS AĞI
Tunland G7, Otokar'ın yaygın servis ağı ve yedek parça seçenekleriyle sahiplerine her daim güven veriyor. Pick-up segmentinde fark yaratmaya hazırlanan Tunland G7, 5 yıl/100.000 km ve 8 yıl paslanmazlık garantisiyle, rekabetçi fiyatıyla satışa sunuluyor.
Otokar Hakkında
Otokar (BIST: OTKAR), 1963 yılından bu yana kendi teknoloji, tasarım ve uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun özel çözümler sunmaktadır. Koç Topluluğu bünyesinde yer alan Otokar'ın ticari araçlar ürün ailesinde otobüs,hafif kamyon ve pick-up segmentleri yer almaktadır.
Alternatif yakıtlı araçlardan otonom araçlara kadar geniş bir ürün gamına sahip Otokar, şehir içi ve turizm taşımacılığında Türkiye'nin en çok tercih edilen otobüs markası ünvanını üst üste 15 yıldır koruyor. Otokar, 2013'ten bu yana lojistik segmentinde 8,5-15 ton arasında hafif kamyon üretiyor ve ihraç ediyor.
50'den fazla ülkeye ticari araç ihracatı yapan Şirket'in Fransa, İtalya, Romanya, Birleşik Arap Emirlikleri ve Kazakistan'da iştirak şirketleri ve Almanya'da bir şubesi bulunuyor.
sabah sabah bu operasyonu kimin adına çektiniz !!!!
Bugün bilançosu var ve tahtanın hareketleri irrite edici...
bilançoyu bekliyor yere kilim sermiş
https://x.com/siyahsancakx/status/1855888437137596781
Galiba Kötü bilanço açıklayacak bu hareketler onun habercisi gibi duruyor tahta. Ayrıca zaten fabrika inşaatı yapan taşınacak olan bir firma, az kar etsede kabülüm, ama birileri kar düşük gelecek satarım aşağıdan toplarım diyorsa saygı duyarım.
Ben de 17000 lerden bu yüzden çıktım 15000 lerden gene daldım daha düşünce de kendimi erken aldın diye azarladım. Kar realizasyonu gelir borsa düşer oradan alırım diyorsanız satın 9700 den alabiliyorsanız yapın derim. Bizim vade uzun 3 sene daha buradayız bekleyeceğiz çok sabırlıyız. Bence beklentisi yüksek olan bir kağıt egeen al sat yapmaya buraların uygun yerler olmadığını düşünüyorum.
Dr. Barış Esen
@barisesen
J.P. Morgan Ekonomisti Fatih Akçelik:
-Türkiye önümüzdeki dönemde diğer gelişen ülkelerden olumlu ayrışabilir.
-Yabancı hisse senedi yatırımcılarından Türkiye piyasası için görüşme talebi alıyorum.
CNBC-e
@berfuguven
Birçok şirket için 9 aylık bilançolarının açıklanması için son gün bugün.
Bu akşam 200'e yakın şirket bilançosunu açıklayacak.
Bilanço özet tablolarını X platformunda (twitter) MatriksB adresinden takip edebilirsiniz.
[https://x.com/MatriksB](https://x.com/MatriksB)
Az önce farkettim , ekranımdaki en az 20 şirkete baktım t+2 lerde hepsinde en çok alan kuveyt türk , çok enterasan , belki doctrine hoca yorum yapar.
Doctrine hocamızı yormadan ben bilgi vereyim,kendisi müsait olursa bilanço yorumu yapmasını dileriz.Daha önce Kuveyt alım ve satım ve saklama işlemlerini vakıf üzerinden yapıyordu.Bugün itibariyle aracı kurum olarak resmiyet kazandı.Vakıfdaki takaslarınıda kendine aldı.Bugün mesela egeendede çok küçük miktar al sat yaptı.
Bildiği işi yapıyor böyle bir de bilmediği işi yapsa alimallah!İki fabrikayı birleştirdi ekonomi yaptı güya!
Selamlar.800 milyon bekliyordum yanıldım.Özür dilerim.ytd
Şirketimiz ile ABD Merkezli faaliyet gösteren bir ticari araç ana sanayi firması grup şirketi arasında
hali hazırda devam eden ve 31.12.2026 tarihinde sona erecek olan uzun dönemli anlaşmamızın
01.01.2027 ile 31.12.2035 arası dönemini kapsayacak şekilde uzatılmasına yönelik görüşmelere devam
edilmekte olup kısa sürede sonuçlanması beklenmektedir. (https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1247759)
Şirketimiz ile global faaliyet gösteren bir ticari araç ana sanayi firması arasında, 1 Ocak 2025 ile
31 Aralık 2034 yıllarını kapsayacak şekilde, ürün ihracatına yönelik bir "Uzun Dönem Çerçeve
Sözleşme" imzalanmıştır. 2024 ve 2025 yılları ürün, proses geliştirme, numune imalatı ve test süreci
için kullanılacaktır. 2026 itibari ile ön seri üretim ile sevkiyat sürecinin başlaması seklinde
planlama yapılmıştır. Sözleşmede adet garantisi olmamakla beraber referans olarak sözleşmeye giren
baz adet senaryosuna göre yıllık mevcut satış ciromuza 20% artış yönünde olumlu etkisi olacağı
değerlendirilmektedir. Adetler talep koşullarına göre değişiklik gösterebilmektedir
EM nin tahribatı devam ediyor.
Doların on aydır yerinde saymasının verdiği sümsüklük devam ediyor.
Hiç ayrıntıya bakmaya bile gerek yok. Son çeyrekte 48 m parasal poz zararı var.
1.5 milyar dolarlık kasa nakitinden zarar yazıyor.
Benim için gösterge niteliği taşımayan fk 58 den 41 e düşmüş oldu. optimist anlayışa göre bir bardak buzlu su iyi gider.
Teşekkürler doctrine üstad katkınız ve emeğiniz için
3. Çeyrek için yorum var mı... uzun zamandır takip yapmadım.
Neden gitmiyor bu diyenlere:)
https://x.com/siyahsancakx/status/18...170686202?s=46
Hayaller TESLA hayatlar Dingilli kamyon oldu...
Nasıl becerebildiler?
fabrika bitti seri üretim başladı ama hala yatırımcısına fore kazık çakmaya devam ediyor grafikle!
https://i.hizliresim.com/g5ur5h3.PNG
'İnsanın güldüğü şarkı değişir ama ağladığı şarkı değişmez.'
yaşanmadan geçen yıllar utansın!
https://www.youtube.com/watch?v=bK-c...e_path=Mjg2NjY
sn filozof sizde tahtayı canlı izlediğiniz için; mal sokakta bulsa böyle dağıtılmaz, hoyratça dağıtıyor, hunharca...
Ahlâkın millî, içtimaî olduğunu söylemek ve maşerî vicdanın bir ifadesidir demek, aynı zamanda ahlâkın mukaddes sıfatını da tanımaktır. Ahlâk mukaddestir; çünkü aynı kıymette eşi yoktur ve başka hiçbir nevi kıymetle ölçülemez. Ahlâk mukaddestir; çünkü, en büyük ahlâki şeniyet sahibi bir faile racidir.
10-ŞİRKET FAALİYETLERİ VE FAALİYETLERE İLİŞKİN ÖNEMLİ GELİŞMELER
Pınarbaşı-Merkez üretim tesislerindeki makine parkında arızalanan ya da kullanım ömrünü tamamlamış
bulunan parça ve makinelerin modernizasyon işlemleri için, TC. Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik
Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü’ nden alınan yatırım teşvik belgesi alınmış olup; söz
konusu yatırım süresinin 14.01.2024 tarihine kadar uzatıldığı hususu şirketimize tebliğ edilmiştir.
Durum özel durum açıklaması ile 15.12.2021 tarihinde kamuoyuna duyurulmuştur, yatırımımız devam
etmektedir. 2017 yılında devreye alınan yeni hattın günümüz itibari ile kabiliyetinin giderek artmış
olmasının sağladığı kapasite imkanı ile müşteri talepleri karşılanmıştır. 02.10.2017 tarih ve 132792
sayılı yatırım teşvik belgemiz kapsamında, Pınarbaşı merkez üretim tesisimizdeki modernizasyon
çalışmalarımız tamamlanmış olup, yatırım teşvik belgesinin tamamlama vizesi işlemlerinin
yapılabilmesi için 28.09.2023 tarihinde T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Teşvik Uygulama ve
Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğüne başvuruda bulunulmuş olup süreç halen devam etmektedir.
(https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1198038)
Şirketimizde iç denetim, Bayraktar Holding’e bağlı İç Denetim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte
olup, denetim kapsamındaki iç kontrol sistemlerinin etkinliğini ve yeterliliğini, süreç odaklı şirket
politika ve prosedürlerine, yasa ve düzenlemelere uyumu, iş süreçlerinin etkinliği, verimliliği ve süreç
içinde uygulanan risk yönetimi gibi hususları tespit etmeye yönelik değerlendirme ve test
çalışmalarından oluşmaktadır.
Şirketimiz ile ABD Merkezli faaliyet gösteren bir ticari araç ana sanayi firması grup şirketi arasında
hali hazırda devam eden ve 31.12.2026 tarihinde sona erecek olan uzun dönemli anlaşmamızın
01.01.2027 ile 31.12.2035 arası dönemini kapsayacak şekilde uzatılmasına yönelik görüşmelere devam
edilmekte olup kısa sürede sonuçlanması beklenmektedir. (https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1247759)
Şirketimiz ile global faaliyet gösteren bir ticari araç ana sanayi firması arasında, 1 Ocak 2025 ile
31 Aralık 2034 yıllarını kapsayacak şekilde, ürün ihracatına yönelik bir "Uzun Dönem Çerçeve
Sözleşme" imzalanmıştır. 2024 ve 2025 yılları ürün, proses geliştirme, numune imalatı ve test süreci
için kullanılacaktır. 2026 itibari ile ön seri üretim ile sevkiyat sürecinin başlaması seklinde
planlama yapılmıştır. Sözleşmede adet garantisi olmamakla beraber referans olarak sözleşmeye giren
baz adet senaryosuna göre yıllık mevcut satış ciromuza 20% artış yönünde olumlu etkisi olacağı
değerlendirilmektedir. Adetler talep koşullarına göre değişiklik gösterebilmektedir
a-Şirketin Araştırma Ve Geliştirme Çalışmaları
Temel amacı yerli kaynaklar ile bilgiye dayalı katma değeri yüksek ürün ve teknoloji geliştirmek olan
Ege Endüstri Arge Merkezi 2024 yılına hali hazırda devam etmekte olan 16 proje ile başlamıştır. Bu
projelerden 1 adedi tamamlanmış olup 3 yeni proje başlatılmıştır.
Çevresel endişeler ve karbon emisyonlarını azaltma konularının gündemde olduğu günümüzde,
elektrikle çalışan tahrik teknolojisinin ağır ticari araç sektöründe kullanımı da önemli yol kat etmektedir.
Bu kapsamda Ege Endüstri projeleri içinde bulunan elektrikli kamyonlara yönelik diferansiyel kovan ve
dingil projelerinin sayısı ve önemi gün geçtikçe artmaktadır.
Bunun yanında Ege Endustri yaklaşık 13 yıldır devam eden fikri sınai mülkiyet hakları konusunda sahip
olduğu ve üretmiş olduğu değerlerin patentinin alınması konusunda kararlı ve istikrarlı ilerlemesinin
sonucu olarak, 2024 yılı itibarı ile 101 adet patent başvurusuna ulaşmıştır. Ayrıca 2 adet patent çalışması
ise tescillenmiştir
15- BİLANÇO TARİHİNDEN SONRAKİ OLAYLAR
Eat Ege Araç Teknolojileri Anonim Şirketi unvanlı şirket 04.11.2024 tarihinde kurulmuş olup
yeni kurulan şirkette % 80 oranında ortaklığımız bulunmaktadır. Yeni kurulan şirket, başta
savunma sanayi, arazi ve yol dışı özel amaçlı mobilite araçlarına yönelik olmak üzere her türlü,
komponent ve sistemlerin tasarımı, üretimi ve satışını yapmayı hedeflemektedir.
İzmir İli, Gaziemir İlçesi, Zafer SB Mahallesi Defne Sokak No:7 adresinde bulunan, 60.003,75 m2
yüzölçümlü alan üzerinde inşa edilmiş olunan yeni fabrikamızda gerekli yasal izin süreçleri
tamamlanmış ve 04.11.2024 tarihinde seri üretime başlanılmıştır.
ünlü sabah aldığını 592 lotu kustu