Murat Ülkerin nefret edilen bir kişilik olması veya medyada sosyal platformlarda sevilmemesine bağlıyorum ülkere olan eleştirileri
Printable View
Psikolojik vaka olarak zenginliğin verdiği bir şımarıklık var.,,,,ne yaparsam yapayım para bitmiyor duygusu.
5.4 milyar dolar 38 tl den 205 milyar tl ediyor.
Ne alsanız,nasıl yerseniz yeyin,para bitmez.
Dolayısı ile insanlar farklı yönlere başvurabiliyor.
Hissenden geri alım yapın deseniz yapmazlar.
https://x.com/volkandukkancik/status...642534484?s=61
Burada herşey çok net
Bukadar negatif ayrışmak emek ister
113.00 üzerinde kalmak kaldı ile 119.90 gibi baba bir direncimiz var..
Nisanin ortasina geliuoruz, hala genelkurul ,temettu haberi yok ... Dev gibi sirketler temettu aciklayip dagitti, bu puskevitci uckagit pesinde heralde....
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hisse demek anında nakit demek,satışta 2 gün sonra elinize geçer.Arsaya benzemez.
İhtiyacı olmadığı için hepsini satması da gerekmiyor.
Bilancoya baktim , pek anlamadim..2024 sonu itibari ile bitmis gibi anladim ama emin olamadim.. Soralim bari bir bilen vardir dedim....
Ulkerin bugun itibari ile ertelenmis vergi borcu varmidir ???
Onumuzdeki bilancolarda etelenmis vergi odemesi ile ilgili bir kalemle karsilasacakmiyiz ??
olağanüstü şemsiye formasyonundan sonra kağıt bir türlü yolunu bulamadı.
arkadaşlar 120 üstüne atıp oralarda tutunamıyorsa nahoş durum aynen devam eder sürün babam sürün.
https://i.hizliresim.com/fp27yu5.png
O şemsiye formasyonu bist içindeki hisselrin yüzde doksan sekizinde var.
Bu hisse yaklaşık 5 fk ile işlem görmeye devam ediyor. İlk çeyrek bilanlanço iyi gelmesi durumunda, bakalım gene bu fiyatlama devam ediyor olacakmı.
Bir şey kalmadı şunun, şurasında.!
Hic bir halt olmaz,isterse ceyreklik 3-4 milyar kar aciklasin.
Bok gibi doviz borcu celladin kilici gibi sallaniyor orda. Yarin sabah kalktiginda dolarin 70-80 lira olmayacaginin garantisi varmi !....
Ulke koltuk hirsi icin herseyi yapacaklarin elinde oyuncak durumunda. Malesef muhalefette ayni durumda. Onun icin bizim borsada yuksek doviz borcu olan sirketlerde durmak gerizekaliliktan baska bisey degil.
Ülker hissesi hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler mutlaka bu formu takip etmeliler. Çünki burada çok değerli, bilgili ve dili düzgün yatırımcılar var.
Ülker hissesi 1 Ç bilanço tarihi 13 Mayıs gözüküyor ..
Genelde birinci çeyrek zayıf bilanço açıklaması beklenir diye bir beklenti var piyasada .
Ayrıca birde ürünlerin boykot edildiği söyleniyor . Döviz borcu da yüksek bir şirket olması durumunu da ekler isek , Ülker hissesi için en kötü senaryo içinde açıklanacak bir çeyreklik bilanço beyanı söz konusu .
Bu ahval ve şerait içinde Murat Ülker şirketini bu kusursuz fırtınadan çıkara bilecek mi . Şayet şirketi Ülker bu kara bulutların arasından Çikolata ve gofret gemisi sağ salim , kar etmiş bir durumda çıkarsa , Ülker hisseleri için yeni bir dönem başlaması kaçınılmaz olur. Aksi halde Kötü patron hissesi olarak anılması birkez daha tastik edilerek , borsa hayatı olduğu noktadan devam eder .
Saygılar Muhabbetler
DFG tarafından yorumlanan Ülker Bisküvi ( ULKER ) 2024 Yıl Sonu Bilanço Değerlendirmesi ( 4. Çeyrek ) :
https://youtube.com/watch?v=6Yx5LEzbL20
İyi seyirler.
LKER
- ULKER BISKUVI
Alış
109,400
TL |
Satış
109,500
TL |
Saat
*FOREKS HABER ANKETİ-ULKER 2025 yılı 1.çeyrek net dönem karının 1.950,0 milyon TL olması bekleniyor(2024 1Ç 2.167,3 milyon TL)
Bu bilançonun benim açımdan ve bence piyasa açısından çok bir önemi yok, çünkü boykot martın son haftası dillendirilmeye başlandı yani çeyreğin bitmesine birkaç gün kala, boykotun satışlarını ve kârlılığını ne derecede etkilediği asıl ikinci çeyrek bilançoda belli olacak ki iyi gelen bilançoyu fiyatlamamasının nedeni bence budur. Piyasa beklemeye geçmiş durumda.
hafif yükselen bir kanalın alt bandından çıkmıştı tekrar girmeye çalışıyor. 113 üstü kapanışlar bunu sağlar. Kanalın üst bandında temas noktası 135 seviyesinde.
videolu anlatımı youtube kanalımda paylaştım arkadaşlar.
https://i.hizliresim.com/b54h8xo.png
Yine yeniden ÜLKER
Yatırım tavsiyesi degildir
6,8593707 tl temettü hayırlı olsun. 23 haziranda hesaplarda
bugünkü fiyatla yüzde 6 verim. 4 sene aradan sonra.
1 ÇY bilanço için son iki gün . İki milyar veya üstü bir bilanço posd ederse , piyasayı gofret manyağı eder . Temettü verdiğine göre , mevzu derin .. :))))
Ülennn adam çoktan açıklamış bilançoyu :))) Süper kar 2 443 000 hayırlı uğurlu olsun hisse sahiplerine ..
Şimdi bu üç tavan çekse , kimse şaşırmaz . yıl sonu 200 tl kapatsa o da kimseye çok gelmez .
Şirket yönetimini tebrik ediyorum .
Borç tu , harçtı , boykot tu ve kur atağına rağmen bu çok , çok yüksek bir başarı dır ..:bravo::rules:
Hissenin karı da ,temettü vermesi de görmezden geliniyor.
Ben şahsen güveniyorum Allahın izni ile , 2 Cy bilanço gene beklenti üstü gelebilir. O zaman mızrak çuvaldan çıkıp görmezden gelenlere de çok sert girebilir.. :)))
Endeks dibini isaretledi, Ülker de dolar bazlı 100 tl dibini işaret ledi o esnada.
Bu yükseliş de temettü fiyata eklendi ise, son iki bilanço fiyatlanmadı o taktir de.
Haziranda temetumü alırım ,bana yil sonuna kadar yeter. Önümüzdeki Cy bilancolar iyi gelmeye devam ederse, yıl sonu borsa şampiyonu olur Ülker.
*Ülker, TMS 29'a göre hazırlanan mali tablolar baz alındığında 2025 yılında net satış büyümesini %3, FAVÖK marjını %17,5 olarak öngörüyor
KAP Haberi .
Enflasyon artarken borçlu şirketlerin riski, İktidarın enflasyon ile mücadeleye karar vermesi ve bunun için faiz silahını kullanmak zorunda kalır kalmasıdır. 109.40 ile 101.80 Arası toplamak için ideal görünüyor !..
https://i.hizliresim.com/tkkpnv1.jpg
Bugun 300000 adet Blok alış mi olmuş
https://i.hizliresim.com/g0api2n.jpg
Enflasyona endeksli bilanço düzenlemelerinden dolayı, bu oranı Bistte temettü olarak verebilecek şirket sayısı çok azaldı...Çoğu yatırımcı şu an belki farkında değil ama, 3.çeyrek ve 4.çeyrek bilançolar bir çok yatırımcının gözünü tekrar açacaktır....