Tavsiye ediyor ama istediği koşulları yerine getirmezsen basıyor cezayı.
Printable View
Bu ak yatırım üstünden yine yabancı mı satıyor bir türlü bırakmadılar yakamızı.
ALLAHIM,akbankta 6-7-8-9 tl fiyatlardan fiyat kazanç oranı ve defter değerini baz alarak hisse almış ve parasının önemli bir kısmını kaybetmiş umudunu hissenin yükselmesi için acı içinde beklemekte olan küçük yatırımcı kardeşlerimize sabırlar ihsan eyle ve herşeyden önce hissenin bu denli çöp fiyatına düşmesine sebeb olan BDDK VE ekonomi yönetimine ve bankanın üst yöneticilerine vicdan ve merhamet nasip eyle ve onlara hissenin normal fiyatını bulması için etkin önlemleri almalarını nasip eyle.AMİN
Amin :) .
Kamu bankaları pozitif ayrıdtı su ana kadar bakalım faiz kararından sonra tersine doner mi?YTD
Petkim 24 saat geçmeden yatırımcısına 2 tavan, %20 kazandırdı, 4 günde 1 lira yükseldi, bankazedeler kağıtları 1 lira yükselsin diye kimbilir kaç çıkmaz ay bekleyecek, sürüm sürüm sürünecek. Yine günah geçisi xbank yatırımcısı oldu.
Yatırım al sat tut tavsiyesi değildir.
Bunların yapacağı işi ... faiz artışı olmadığı gibi birde sürekli Z.K oranları değişiyor.
yetkililer bankaları ve bankalara girip hisse alan yatırımcıları yok etmeden bu işin peşini bırakmamaya çok karalı görünüyorlar.merkez bankası başkanı hala aktif rasyodan dem vuruyor.ALLAHINDAN bulsunlar ALLAHIN adaleti sonsuzdur. zalimin zulmü varsa mazlumun ahı onları yakmaya yetecektir.
Siz faiz artisi olacak mi saniyordunuz ? Gayb-i bilmiyoruz evet ama gorunen koy klavuz istemiyor o yuzden dun 5.15 te sattim %25 5.08 den topladim
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Küresel olarak bankaların hali berbat hele garanın patronu BBVA batmış 20.yüzyıl fiyatların da.
Sen kac kisisin ? Diger arkadaslarin yorumlarindan sana ne ? Niye burdasin ? SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeksin hafif artı kapattığı günde %1.55 düşüş nedir **??
Garanti ile akbank yine şamar oğlanı olmuş.
endeks altı getiri,endeks üstü düşüş moduna girdi yeniden işc ile tekrardan eşitlediler fiyatları.
primlenen kamu bankalari
Endeks kirmiziya dönerse bu hisse en basta gider asagi
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Once halkbank yakaladı bizi sonra isc simdi de petkim geliyor yan kulvardan.Yonetim de seyretmekte at yarısı gibi.YTD
Halk ile aramiz 5 kademeye kadar düsmüstü
Simdi 24 kademe
Kamu hisseleri tavan yapabilir
Bu ak ve garan çöp hisse olmuş artık.
60 bin calısanı olan bir holdingin bankası.Sabancı holding tum calısanlarına her is gunu 1 lot alın dese o bile kagıda sahip cıkma olur.
Malesef oluruna bırakılmıs.Kamular ile farkın acılması anlasılır da son bir ayda ekurisi garan ile yuzde 5 fark acılması.Zaten YK ve isc ile farkı kanıksadık.Benim sitemim xbank ile hareket etse amenna xbankdan da negatif ayrısması.YTD
Su an rezaletin son perdesi halk 24 mart 470 iken biz 570 lerde idik.Su an biz 510 larda o oldu 560 .100 kademe yukarıda olan akbank halka gore su an 50 kademe asagıda.5 ayda 150 kademe fark yemis.Yazmak da bos dusunmek de.Banka yonetiminin umrunda degil ki olan bize oluyor.100 lot akbank 121 lot halk alırken bugun 91 lot alıyor.Yorum yok rakam var.YTD
Burası ağlama duvarı mi dostlar? Şöyle gerçekten yatırımcı birisi şuraya iki kelime yazsa ne olur?
sağlam diye alıp yatırım yaptım diyenlerin sızlanması çok normaldir. hoş görmek lazım...
görüntü ortada. tek kelimeyle rezillik...
5,17 gibi görünen trend altında kaldıkça aşağı dalış ihtimali var. ytd
https://i.hizliresim.com/2LprKI.png
Bugün endekse nazaran pozitif ayrıştık. Bankalardan ümitliyim. Tek rahatsız olduğum yabancının tekrar alıma geçmiş olması bu hisseyi. Yabancıdan hayır gelmediği için biraz mutsuzum. Keşke yabancı payı değişmeden bu artışlar olsaydı.
1,508,951,879 7,665,475,430 57.4 20/08/2020
1,508,510,053 7,753,741,471 57.3 19/08/2020
1,506,137,640 7,590,933,648 57.2 18/08/2020
1,501,200,787 7,490,991,584 57.1 17/08/2020
1,491,448,031 7,352,838,537 56.7 14/08/2020
1,484,487,780 7,481,818,355 56.4 13/08/2020
1,487,919,235 7,513,992,421 56.6 12/08/2020
1,493,174,113 7,570,393,009 56.8 11/08/2020
1,499,911,568 7,139,579,407 57.0 10/08/2020
1,558,496,024 7,418,441,431 59.2 07/08/2020
yabancı payı
İşlem hacimlerine bakılırsa petkimle tupras dusurmus gibi borsayı. Tupraş muhtemelen düşüşünü bitirmiştir diye düşünüyorum. Petkim belki biraz daha düşebilir gibi. Endeksi bozacaklarını düşünmüyorum ptesi günü. İnşallah bankalar eşliğinde güzel bir artış olur endekste.
https://twitter.com/fibonacinew/stat...502661120?s=21
Uzun sure sonra ilk defa yabancı ilgisi var sanırım
Dün tesadüfen denk geldim...
2018 de piyasa degeri 10.24 milyar dolarken %25 getiri önerisiyle al tavsiyesinde bulunmuş aracı kurum...
Şimdi 3.6 milyar dolar...
Ölusü 1 dolar, normali 2 dolar olmalı...
Ama olmayınca olmuyor, piyasa boyle birşey...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Not görünümü duragandan negatife düşmüş ülkenin.notu değil ama şu ortamda oda iyi değil.
Görünümü negatife düşürmesinin sebebi ülke notunu düşürebilirim diyor ama notu daha nereye düşürecekler.BB- zaten oldukça kötü daha da indirir mi ? Doların yükselişini engelleyemediği için ve MB bağımsız olmadığını bir kere daha gösterdi bunların dışında bir sürü sebep sayabiliriz.Bir not indirimi daha gelirse zaten fakir afrika ülkeleriyle aynı kategoriye düşeriz artık.
Xbank çöp Diğer yatırım hisseleri balinaların kucağında faiz getirisi zaten yok döviz uçmuş ki daha yürür küçük yatırımcı haber kaynaklı bekletilere para yatırıyor sonrası zaten hüsran bu nasıl piyasa arkadaş hedefi uv olan yatırımcı bile kırdı kafayı öyle güvensiz bi ortam
arkadaşlar görünümün negatif olması yabancının bankalardan çıkışını hızlandırır. ky bankalardan mal alması hiç bir şey değiştirmez. ancak yeni yabancı gelirse bankalar zıplar. buna da kısa vade hiç ihtimal vermiyorum.
faizin yükselmesi, dövizin yükselmesi, tcmb nin döviz rezervlerinin düşmesi, mevduat toplama zorluğu, kamu ve özel banka çekişmeleri, hepsi bankaların karlılığını düşürür.. ben bankalardan ümitli değilim. ytd
bankalarımız ucuz mu ucuz.. banka patronları kendi hisselerini almaya başlarsa biraz toparlanabilir.. kısa vadede başka çıkış göremiyorum.
Faiz artışı olmadığı sürecek böylesi hacimi geniş bankalarda hiç bir şekilde Fiyat artışı göremezsiniz ki şu evrede bırak faiz artışını beklenti bile yok ya ortalama düşürüleceğiz yada en az 2 ay bekleriz arkadaş
bunlar fiyatları buralarda tuttukça ucuz diyen ky bankalara girmeye devam ederse işler sıkıntı.
4 milyar zarar eden thy bile düşmeden yükselirken bankalar 6 aylık karlardan sonra yüzde 20 düştü..
https://i.hizliresim.com/O5DChv.png
en az iki ay değil kardeş.en az iki yıl.2023 de seçim olur sermaye piyasalarının ters indikatörü mevcut ekonomi yönetimi değişir ve TÜRKİYE GÜVENİLİR ÜLKE OLUR ozaman binlerce zarardaki küçük yatırımcı kara geçer.başka türlü yazılan her senaryonun altı boştur.belki ozamana akbank 3-4 tl fiyatlara bile düşebilir.bankaların bu denli zayıf olması mevcut ekonomi yönetiminin birincil hedefidir.
görünen 5,17-5,20 bölgesinden geçen trend üstüne çıkmadıkça ne yazılıp çizilirse boş.
o trend ne zaman geçilir ve geri gelmezse yükseliş o zaman başlar. ytd
belki bir kaç ay sonra günü gelip diyeceğiz ki keşke 5 liradan ne var ne yok alsaydık bekleseydik.
bu borsa insana hep keşke dedirtiyor... ytd
https://i.hizliresim.com/1zlVbx.png