Uzun şapka ve pelerini olsa hokkabazlara benziyor. Çimento hokkabazı :)) işin en kötüsü kendi gitse oğluna öğretmiş.
Printable View
Simpson lardaki patrona benziyor
😂🤣😂🤣👍👍👍👍👍👍
[QUOTE=sulzer;2179102]http://666kb.com/i/dtlpit1cikfspmh5a.jpg
İSMAİL TARMAN
bucım ile gurur duyuyorsundur herhalde ..:bravo::bravo::bravo:
yıllardır süründürdün hisseleri ..
2018/1 çeyrek kar 25 milyon tl sermayenin %25 sayılır ..geçen yıla göre kar,ını %90 artırmış fakat hissede tıssssssssssss ne balonmuş bir türlü havası bitmiyor..tısssssssssssssss...:kahkah:
Lütfen şu şahsiyetsizin fotosunu daha fazla paylaşım yaparak beni sinirlendirmeyin. Adamı her gördüğümde sinirim bozuluyor.
hisseyi buralarda süründürenlerin allah tez zamanda birtarafından çıkarsın ******** mahlukatlar ..abv
Rahmetli Zeki MÜREN sağ olsaydı BUCİM alırdım. Onun malları vakıfa devir edildi(galiba)O günden sonra senelerdir Tarman milleti tırmalıyor orada.
Dün BTCIM topiğinde böyle bir laf edildi.Bu işin aslını bilen var mı?
Ulen İT rahmetli Zeki paşamızın bile ruhunu sızlattırdın ya daha sana nediyeyim simpson kılıklı ihtiyar.
Sana edilecek en guzel dua; umarim butun servetini tsk ve tev e bagislamak zorunda kalırsın da, kan bagindan hic kimseye 1 liran nasip olmaz.
Bu vakıflar GK da bu hisseleri sanırım temsil etmiyorlar.Hazirun cetveli yandı sanırım gözden kaçırmışta olabilirim.
sabah bucım,de reklam arasınamı girdik nedir derken aslına dönmüş ..:bravo:
Patron sayende ben bucim hisse kolik oldum:) aldığım fiyatın üstünü bir türlü görmedim.
1- Ekim 2016 = 6,81 Elimde bulunan bir miktar 1.70 den almış olduğum Çemtaşı 1.84 'den satarak bucim aldım.
2- Ekim 2016 = 6.52 Bireysel emekliliğimde biriken paramı çekip aldım.
3- Kasım 2016 = 6,02 Tüketici Kredisi çekip aldım.
4- Kasım 2016 = 5,92 Arabamı satıp aldım.
5- Eylül 2017 = 5,44 Tüketici kredisi çekip aldım.
6- Mayıs 2018 = 5,36' dan bir miktar daha aldım sonuç olarak bir türlü almış olduğum fiyatı görmedim. Şuana kadar geçen zaman içresinde ödediğim faiz ve arabanın değer kaybını eklersek maliyet yüksek ama beklemekten başka çare yok. böyle giderse kredi faizleri biraz yüksek olmasına rağmen mevcut krediyi yapılandırarak bir miktar daha alabilirim. bu fiyatları görünce dayanamıyorum :kahkah:
''Yatırım tavsiyesi değildir.''
İsmail'in koyunu sonra çıkar oyunu insafi olsa bu fiyattan işlem görmez zzz...
http://666kb.com/i/du2qc9wnjqgil3lcr.jpg
düşün düşün moktur işin: büyük patron i.tarman:28:
96 yılında halka arz fiyatı 0,6 dolar civarı sanırım.20 sene geçmiş hisse 1,13 dolar.Ya bu işe kalkışan arkadaşlar hiç ara sıra dolar bazında falan grafiklere de mi bakmıyorsunuz.2006 da 4,5 dolarmış bu hisse.Gerçekten şaka gibi.Hadi finansal sorunları olan bir şirket olsa yedireceksiniz millete de öyle bir durum da yok.Herhalde BSOKE de devreye giren yatırım çok etkiledi sizi!!!???????
http://666kb.com/i/du3o7p25upa4z8wyj.png
izin almışlar ..?
İsmail nerdesin hisse çöp oldu hakikatten bütün övgüleri k.yat olarak sana sunuyoruz....
[emoji4]
Ünye, Mardin, Adana temettülerine bakın OYAK şeffaf.Bursa Çimento Yönetim gideri ilk 3 ayda 1.750.000 resmen alem yapmışlar ama temettüde cimriler Cemtaş temettü bilerek düşük tutuluyor Bilançoyu şişirmesin aleme devam Bursa
Ben Mumyaladım bucım i
Öteki dünyaya artık😉
herkese merhaba
bucim hissem yok. çok uzunca bir zaman önce ara ara aldığım bucim almıyorum. sürekli bakıyorum. 4.50 altına inerse alırım diye bekliyorum ama inşallah inmez ve emektar arkadaşlarımın/abilerimin yüzü güler inşallah.
haddim olmayarak grafik çalıştım. 490-491 kırmadığı müddetçe 603 görme olasılığı var. ondan sonra sıralı aşağı sarkmayı kırmızı renklerle işaretledim. tabii indikatörlere bakmak gerek. belkide uzunca zamandır beklenen haber paylaşılır da atıyorum 5.80 den kopup gider falan :p sadece olası geri çekilmeler o yönde oluyor.
neyse grafik eğitim amaçlıdır. yatırım tavsiyesi değildir.
https://www.tradingview.com/x/t8eX2vzs/
464 ü dikkate almayın lütfen :) eski zamanlardan kalmış
Uzun süredir (yıllar) 5500--7000 bandında kalmış prim yaptırılmayan şirketi %51ni toplamakla meşgul i.tarman burda bulunan k.yat malını leş fiyatına kapatmaya çalışmakla insanları mağdur ederek çok ah almaktadır.. şirket her sene düzenli net %15 temettü dağıtmakta seneler içinde düzelen bilançolara tepki vermemektedir..şirket iştirakleri ve Roda ve cemtaş diğer iştirakleri göz önünde bulundurulduğunda bedava defter değerinden işlem görüyor..ama hissenin fiyatlaması yapılmadığı gibi hisse bu karışık ortam fırsat bilinip fiyatı düşürülmekte ve zorunlu mecbur olarak yeter diyerek satma durumda olan hisseler alınmakta dir..eeee biraz insaf yahuuuu......nakit kar payı ödemesi %15 net 27 haziran 2018 tarihindedir...
Herkese hayırlı bayramlar..
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=24150
Hissenet milletvekili seçimleri anketimize oylarınızı alalım
oylar kesinlikle gizlidir
sadece oyumuzu kullanalım yorum yazmayalım lütfen
Geçen bir yerde dinledim.Devrim arabası için bütçeden ayrılan 900 bin tl o sene fazla bulunurken arabaya ne ihtiyacımız var denilirken ; Tarım bakanlığı tarafından at yetiştiriciliğine 25 milyon Tl bütçeden pay ayrılmış. Herhalde o da İngiltereden tay ithal etmek için kullanılmıştır. :):):) Şimdi buralarda siyasete girmekte istemiyorum ama bu karara imza atanlarda şimdi ülkeyi katmadeğerli üretim yapamıyoruz diye eleştirenler.İşte bu tahtadaki vatandaşın bu kafadakilerden zerre farkı yok.
Bence bugün birisi tahtada ruhunu bıraktı.
Ruhunu tahtada bıraktı elfatiha...[emoji4]
Birazdan çöker tahtaya diye düşünüyorum...