erken karar almaları manidar,,,,
Printable View
erken karar almaları manidar,,,,
spk ya yarın başvuruyor. sonucu uzun sürmeyen süreç, hemen ardın T.C.Gümrük ve Ticaret Bakanlığından izin alınması,,,
bence kısa işlerdir.
anlaşılan o ki, artık tahvil ihracı ile değil. iç kaynaklar ile büyüyecek....
23 10 2017 açılışla 7,42-7,64 arası 40 bin işlem olmuş.. normalde gün boyu o kadar hacimde zorlanan kâğıt açılışla alım manidar,,,
habere bakıp zıp zıp arayana dikkat. kimseye yedirmez...
belalı,,,
yıllardır speki yok denir. kendini göstermez. yatrımcısına yedirmez.... hep bana der,,,
1 ileri 2 geri,,,,
bir denge olabilir mi??
yatırımcısına Allah kolaylık versin,,,
belkide bu atakla tarih yazmaya başlayacak. başlamakta firma açısından mecburiyet. bu düzende çok zor büyüyeceğini biliyor.
tekrar 10m sermaye tavanı diyebilirdi. fakat en max. ne ise onu yazdı.
5.4 ile yürüyemeyeceğini, taze para koymayı bile düşünebilir.
konfeksiyon+pazarlama tek olarak parçaları yerine koyması gerektiğini sanırım kısa zamanda ,,,,
büyük firmaya büyük sermaye gelir.
hadi bakalım,,, boş mu dolu mu
adamalr yataşı 3 yılda 20 katından fazla yaptılar. ne dünya,,,
ALLAH YATIRIMCISINA SABIR VERSİN,,,, ruhsuz,,,, dolu mu boş munun cevabını veriyor,,,
uzun zamandır yazmıyorum yazmakta istemiyordum ama kimse kandırılmasın diye yazıyorum düşünün borsada 450 şirket var bu 450 şirketin 449 .u kayıtlı sermaye artışı yapacagını beyan etseydi ertesi gün tavan olurdu bu şirketin borsada yeri yok sakın yüzde 500 bedelsiz dahi verecegim derse gene uzak durrun 10 yıla yakın bu hisseyi takip eden biri olarak tavsiyemdir bulaşmayın bu ..........lara sonra cok üzülürsünüz bu hisseye bulaşanların milyarlarca zararla hisseden kactıklarını bilirin bu hissede bir kumar kaldı biede ben ben parayı cöpe attım siz atmayın ytd.
kgıdı dısrdan izliyorum. kâğıtta değilim. olup olmamakta an meselesi zaten. olunacak durumuda yok.
2013 de kayıtlı sermaye tavan 10m acıklamsında sonra %55 4 günde yapmış....
bu dönemde bu rallide bu kadar ilgisiz kalınması oldukça garip,,,
tuhaf bir durum var,,,
10 üzerinde olmadıkça yaklaşmam... yazdıklarım yatırım batırım tavsiyesi değildir. ...
en olma durumunda olan bir kâğıdın bu kadar kasılması garip geliyor.
kaldıki hüflesen ,,,,,
oyunlarına az kaldığı açık