Yanlız zarar o, parantez içinde yazılı olunca eksi demektir...
Printable View
Hedef 0.24 tekrar desenize
Hedef sıfır sana göre!
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su aşamadan sonra zararin bir önemi yok zaten 410 milyon zarar bir yılda çok çok büyük bir zarar bu denli bir sirket için şimdi bizi ilgilendiren bundan sonra ne yapacakları faaliyet yapmadan bu sekil devam mi şirketi satacaklar mi ortak mi alacaklar bu bizim için önem arz ediyor bu bilanço sonrası hedeflerini belirtmeleri bu bilançonun olumsuzluğun geride bırakır
Artık yükseliş trendine geç.....
Yatırım tavsiye değildir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hedef söylemek benim haddime değil.
Benim paramı benden çok düşünüyormuş gibi yapma!
Kottan çıkarılacağından bu kadar eminsen burada ne işin var?
Her düşüşte hisseyi kötülemede başı çekiyorsun. Niyetin ne?
Daha önce de söyledim. Burada olup da BMEKS süper diyen yok.
Herkesin kendine göre bir sebebi var.
Kimi çok zararda, kimi risk almayı seviyor.
Belki çok uzun sürecektir ama ben beklemeyi göze alarak girdim.
Sen de otur bekle ya da sat kurtul bu kadar çok biliyorsan!
Bilançoda kar beklentisi olan biri yoktur herhalde. İlk altı aylık zarara göre orantıladığımızda çok bir şey değişmemiş. Yani zarar rakamı aynı orantıda büyümüş. Şu saatten sonra bunların yapacakları tek şey ortaklık veya satış. Öteki türlü, kapanan mağazalardan sonra bu zarar kapanmaz. Zaten açık kalan mağazalarda da bir faaliyet yok. Demem o ki, varsa bir ortaklık bu günden sonra bir kaç gün içinde ya açıklanır ya da açıklanır. Borsa yönetimi bu tabloya göre üretim yapmayan bir şirketi fazla barındırmaz. Onlar bunu çok iyi biliyor. Yapılandırılan borçlar da bir şekilde ödenmesi gerekiyor. O yüzden etekte ne varsa bu birkaç gün içinde dökülecek..ytd.