https://i.resimyukle.xyz/2VzOfx.jpg
Printable View
Artik yukariya hizli bir tepki zamani geldi diye dusunuyorum. Tahta sahibi izin verirmi i dont know.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enerjisa halka arzindan para da gelecek fazlaca..artik bu tahtayi tirtiklamalarina gerek kalmadi..petrolde zirveden dondu..buranin artik ucmasi lazim..cok net..ytdegildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Bu kagidin dimi var mi ??
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Petrolun yükselmesi kısa vadede kar marjını olumsuz etkiliyor maliyet artışından ötürü..öte yandan talep sağlamsa ve rekabet izin veriyorsa ürün fiyatlarına yansıtabiliyorlar...şirketin şu an ki fiyatı uzun vadede gerçekten çok cazip..ytdeğildir
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Değerli ortaklar, petrol fiyatlarındaki artış kesinlikle olumsuz etkiliyor ancak ürün fiyatlarına yansıtma bir iki çeyrek sonrasında karlılığa etkisini gösterecektir.
Petrol
Ek 10935
Kords
Ek 10936
Yukarıda korelasyonu görebilirsiniz.
Bunun dışında ABD'deki Invista'nın alımı da bir yatırım olarak düşünüldüğünde karlılığa etkisi geçtiğimiz dönemde olumsuz olmuştur. Ancak zamanla buradaki yatırımın getirisi olacaktır.
Bunun dışında, şirketin Kompozit Teknolojileri ve İnşaat Güçlendirme ürünlerinden büyümeye katkı bekliyorum. Ancak büyük anlaşmalar olursa daha keyifli olur.
Karlılığı olumsuz etkileyebilecek birimlerin de satışı ileride gündeme gelebilir.
Yıl başlarında açıklanan geleceğe yönelik beklentilerden ve mevcut hedeflerden bir sapma yok gibi görünüyor. Yıl kapanışına 1,5 ay kaldı.
2018 daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Saygılar