😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Printable View
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
666 senin ustan cafe de kibar bir kişiydi... sen ise çoban mısın nesin?Davar falan filan? bilmiyorum ancak bu işleri tren izler gibi izleme Halkb kötülüyorsun ancak topiklerde yırtınıyorsun,gelmişsin logo ya kötümser bakıyorsun...Peki hem beğenmiyorsun hem takip edip o kötü bu kötü diyorsun,senin iyi niyetinden şüphe duyarlar arkadaş... 35 i geçince elimi öpersin inşallah..
Abraham Lincoln: "Never argue with an idiot. He will bring you down to his level, and beat you with experience".
Meali: "Embesille tartisma. Seni kendi seviyesine indirir, tecrube ile yener".
http://share.matriksdata.com/Images/...1044127048.png
Şirket hakkında bilgisi olan ve kısa bir temel analiz yaparak bilgi verebilecek birisi varmı forumda ?
Baktığımda 2015 Mayıstan bu yana temettü vermemiş ve sermaye arttırımı yapmamış.
Kar mı etmiyor yoksa yaptığı yatırımlardan dolayı paylaşmıyor mu ?
Logo temettü vermiyor , bildiğim kadarıyla şirket politikaları bu yönde. Hdfgs bile veriyor ama bunlar vermiyor maalesef. Ama nasil anlatsam Logo çiçek gibi , taş gibi , aslan gibi firmadır. Sürekli büyür cirosunu artırır , yurtdışı pazarda büyür , yurt içi pazarda büyür ancak bilançosu risklidir bir bakmışsınız ar-ge gideri yazip tüm kârı alıp götürmüş.
MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aşağı giderken stop,yukarı giderken kar almayı bilen her daim kazanır...Kültürlü sanan pazarlamacılardan kendinizi uzak tutmazsanız,hisseyi kocanız yaparsanız,tren izler gibi izlerseniz durum vahim...
Yahu ne temettusu. Sirket halka aciklik oranini %13'den %65'e cikarirken pazarlamak icin temettuyu, NASDAQ'i, gaki guku kullandi. 2 sene once basti mallari millete iste. 1/3 fiyatinda simdi dolar olarak. Aradan 2 sene gecmis o hikayeye inananlarin paralari pul olmus.
Al oku: http://www.hisse.net/topluluk/showth...683#post330683
En basindan oku iste 60 sayfalik seyi bilgi sahibi olmak istiyorsan.
Sen nerdesin hazineci kardesim? 2 sene once bana saldiranlar, neyin ne oldugunu bilmeden "bulunmaz hint kumasi" diyenler nerdeymis?
2 sene once boyle kucaginiza birakirlar o 3 senede 50 kat artmis mallari, 3'te 1'ine iner dolar bazli iste sen seffaf, iyi yonetim hikayeleri yazarken.
Borsada garsondan fazla mali musavir, muhasebeci var. Sistemin nasil calistigini anlamak gerekli. Anlamazsaniz boyle olursunuz.