Originally Posted by
emreagkaya
Sanırım 15 yıldır falan bu işle ilgileniyorum. Çok iyi biliyorum falan demiyorum. Bildiğim şu ki dışarda ki insanlar dolar yükseldi falan derken, borsadakiler ülkenin battığını, dünyanın artık bir dönülmez noktada olduğunu düşünür. Düşündürülür! Sanırım o kez yaşadım bu duyguyu...
İşte borsada tecrüben olunca ya kokuyu alıp erkenden paraya dönersin ya da panik olmaz karar alırsın.
Aslında biz bu hissede çok şanslıydık. Tüm hisselerden önce düştü bizim hissemiz. Düşmeden önce sağır sultan bile Tankın BMC'ye verileceğini duydu. Ama biz ne dedik."yemezlerrrrr bize sattırıp uçuracaklar" .Yani başka hisseler gibi ansızın yakalanmadık. Vakit vardı biz çıkmadık. Şimdi durum ne en sağlam kağıtta da olsaydık. Hemen hemen aynı noktada olurduk... eeee o zaman neyin paniği kardeşim. Parası olan maliyet düşürsün. Buralardan ne alsan orta uzun vadede kazanırsın.
Son olarak çok ilginçtir ki; Borsada kazanmaya çalıştığım, aslında kaybettiğim para, yani başa dönme şansım olsa hiç işim olmaz.Zaten zararımı çıksın bir daha asla diyerek giriyorsun girdaba, sonra bir bakmışsın hedefin kaybettiklerini kazanmak. Halbu ki aslında onlar senindi.... İnşallah paramız helal ise bize döner. Hayırlısı (YTD)