Iste bu yüzden atmıyorum hic:)
Teknik bir dorumda birinin sistemiyle ilgili biseyler söylemiştiniz. Gozum korkmustu sizden. Ben buraya grafik yapıştırırım periyotlarina kadar çözersiniz vallahi:)
Altin çıkacak diyorsunuz yanlış anlamadiysam.
Printable View
Acil çıkmam lazım. Sizlere iyi geceler.
Guzel muhabbetiniz için tesekkurler:kalp:
[QUOTE=Dore;5304965]Ben inanın grafiklerinizden cok anlamıyorum
grafikte geçen asaldan bahsettiğiniz için 3-7-11-19-29-37 sayılarını birbirine
bağlayarak döngüleme yapmaya çalıştım.... hepsi 1 bağlandı...
döngü değerleri fiyatın üstünde olunca direnç gibi baskıladığını düşünün...
döngü değerleri fiyatın altında olunca destek gibi yükselteceğini düşünün...
döngü ise yukardakiler aşağı düştükçe uptrend oluşumları,
tersi durumda ise aşağıdakiler yukarı çıkarsa downtrend oluşumları gibi düşünülebilir...
Eyvah eyvah.. Asil ben yanlış anlattım durumumu.:)
Aciklamam lazim. Insan bilgisinin de zekatını vermeli. Bu konuda arızalayim kabul ediyorum.. (kendimi biraz fazla gereksiz onemsiyorum) Sizin oyle bir niyetiniz elbette ki yok ama ben sır olarak kalmasını istediğim için korkum var onu dile getirdim. Sadece bolingerler ile is yaptığımdan periyotlarin çözülmesi cok kolay bilirsiniz.
Ama bakın ondan ziyade o mesajimda asil vurgulamak istediğim zekanız..
Karsisinda saygiyla eğiliyorum...
Sevgiler :)
Bu arada bugunumu 1700 tl kar ile kapattim. Dunku 11 bin zarardan sonra moral oldu:)
Artik sonuc yapistirmicam ama isteyen olursa sikinti yok. Ben yalan soylemem:) Bunu da yazmazdim da zararimi yazinca karimi da yazma geregi duydum.
Elimde dow, altin ve her nedense 84.20 den audjpy selledim. O var. Kapaticam 84 den. Guzel bir sinyal buldum.
Yarin sabah altin scalp yapmicam vazgectim. Bu sisteme devam 3.bir sinyal bulmaya odaklanicam. Arada citirlik tradeler.
Bol kazanclar hepinize:)
Aaa birde Allaha sonsuz sukurler olsun :kalp: