Bu kadar alacağı varda niye sattılar diye sorarsanız borçlular şirketi satanların denizcilik firmaları belki bu borç senetlerini ödeyebilmek için satmışlardır. Bu meblaya birde 2 yıllık faiz konulacak öyle tahsil edilecek.
Printable View
Bu kadar alacağı varda niye sattılar diye sorarsanız borçlular şirketi satanların denizcilik firmaları belki bu borç senetlerini ödeyebilmek için satmışlardır. Bu meblaya birde 2 yıllık faiz konulacak öyle tahsil edilecek.
Eda Özhan kim bilen varmı
İş topluyor devamlı. Cuma günü de yüklü aldı. 5 e doğru yürümesi lazım. Neden 5? Eski verilere bakın. Çanak tamamlama yapabilir. Hisse dağınıklıktan kurtuluyor.
Uzun vade geleceği parlak. Sektörü süper teşvik kapsamında ayrıca hükümet kasım ayında polietilen mamulatı ithalatına kısıtlama getirdi. Yurtiçi pazarında payı arttı bu nedenle. Eski patronlar tesisin kapasitesini artırdı talep artınca. Yeni patron yeni yatırım yapıp super teşvik alabilir isterse.
Eski patronlar ne kadar maaş alıyorsa 2.2 milyon genel yönetim pazarlama gideri gösteriyordu. Kardan kaçırıyorlardı bence. 13 milyonluk şirkette 2.2 milyon genel yönetim gideri mi olur.
sn orbus nerlerde çıktımı acaba kağıttan
Sn orbus çıkacağım diyordu. Ama dayanamaz benim gibi geri gelir o mutlaka. Orbus la ikimiz ayrılamıyoruz megaptan. 40 kere çıktık 41 kere girdik. Usta trader dir kendisi
bende i%40 mal kaldı artık kısmet ama kap bildirimi gelmedi tahsilatlar vardı noldu acaba sn başak