Zeybek oyunundan harmandalina gecti. Yani oyuna devam
Printable View
Zeybek oyunundan harmandalina gecti. Yani oyuna devam
endeks düşerken 30 temmuzda 1120 civarında, arsan 4,97-5,56 arasında oynamış, 5,36 kapatmış.
bende aynı şekilde düşünüyorum. az bir ihtimal ama belki bedelsiz konusunu açabilirler. bence bedelsizde temettüde gereksiz, sonuçda fiyattan düşülüyo zaten. hele temettü,bana verdiği miktarın %17 sini vergi olarak devlete veriyo. kasada nakit olması daha avantajlı gibi.
Yaklaşık 3 aylık dönemde piyasa koşullarının da etkisiyle arsanda 2 kere 5 civarı al-6 civarı sat hareketi yaptım. Sonuçta arsan da uçan kaçan bişey yok kısa dönemde gördüğüm. Fiyat hızla yukarı çıksa bile illaki geri geliyor ve buda bize daha iyi noktadan bize maliyetlenme olanağı sağlıyor.
Tahtaci gece de çalışıyor sanirim. Yine kapanisa doğru hareketlendirir.
Biz de hissenin çekiciliğinin, cazibesinin artması için istiyoruz bazıları buna kıymet veriyor malumunuz...
Son tebliğe göre :
30 Eylüle kadar temettü veremezler zaten. diğer taraftan Geçmiş yıl karlarını biriktirme sebebleri, sermaye artışını (İç kaynaklardan) yapmak için. Daha önce Ekim 2021 Tarihine kadar sermayenin artırılacağı belirtilmiş idi. Evet, yakın gelecekte yapılacak ancak genel kurulda madde madde görüşülecek gündem maddeleri arasında bedelsiz konusu yer almıyor. Böyle önemli bir konuda neden Genel kurulda gündem olacağını saklasınlar, gizlesinler..
Hisse ye olan talebin artmaması için mi???? Olabilir mi olabilir bu firavunlar da artık herşeyi beklerim valla
Dur bakalım, İnsanol mu haklı çıkacak, Tarih mi :) İnsanol haklı çıkarsan, bende Tavuk gibi Gıdaklayıp Kurbağa bibi Vıraklayacağım Sana söz...
Cezamız bitti doğruları yazmaya devam.