cuma günü seans bitiminde yüklü miktarda alış girdim, elindekini beğenmeyip satmak isteyen varsa alıcıyım :) unutmadan yazdıklarım beni bağlar ve yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
cuma günü seans bitiminde yüklü miktarda alış girdim, elindekini beğenmeyip satmak isteyen varsa alıcıyım :) unutmadan yazdıklarım beni bağlar ve yatırım tavsiyesi değildir.
Sayın ft-2,
Çok doğru ve aydınlatıcı bilgiler.Bu şirketlere (esen ve naten) uzun vade yatırım yapacaklarin muhakkak bunları bilerek yatırım yapilmali.
halka arzın ikinci günü şirketi batırdınız. sanırım daha fazla hisseye ihtiyacınız var. bunun içinde insanların satması lazım tabi.
Ne kadar iyi insanlar var bu forumda. Fiyat tespiti'ne makul eleştiriler getirilmiş, grubun ana firması ile çıkar catışmaları yaşayabilecek bir firmanın hisselerini bir dakika daha elimde tutmam. Yarın daha 2. İşlem günü. Şimdiden satış emrini girdim. İnşallah sabah açılışta alıcı bulur da 105 lot elimde kalmaz...
Peşin not: işbu gönderi ironi içermektedir.
SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni halka arz var mı ? Kaçıncı tavanda alım fırsatı verir bu hisse ?
Eşleşme nedir acaba?
Eşleşme tavanda ve şuan 7250 gerçekleşecek işlemle beraber 40 milyon lot alıcı var.