alanların ağırlıklı ortalaması 1.27.2
satanların ağırlıklı ortalaması 1.24.4
bedavadan çok kişi maliyetlendi , buda hissemizin hızlı yükselişini engeller
hakkımızda hayırlısı olsun , pazartesi genelkurul , sonra bilanço gelecek
Printable View
alanların ağırlıklı ortalaması 1.27.2
satanların ağırlıklı ortalaması 1.24.4
bedavadan çok kişi maliyetlendi , buda hissemizin hızlı yükselişini engeller
hakkımızda hayırlısı olsun , pazartesi genelkurul , sonra bilanço gelecek
yne yanlıs yonlendırıyorusun mılletı, sen alttan aldın, mıllet de buralardan malıyetlenıp kımse ucuza almasın dıye algı yapıyorsun.. kendıme nottur kımsenın kararını etkılemek ıstemem, ama bana göre artık buralardan yukarı cıkıs baslar. ben cok yanıldım sadece dusuncem ve maalesef baska tahtada oldugumu ıcın uzulerek, gonlumden gecen uzulerek alamadım bu hısseden. umarım zarardakıler artıya gecer.. dedıgımı kımsenın lafı ıle hareket emyeın. tavsıye sadece al sat kelımeı ıle olmaz, bazen sublımınal mesaj ıle verılır mesela dayı nıck lı arkadasın kı gıbı, mesela o mesajı okuyan muhtemlen almayıp ızleyecektır. işte buda bır sesıt algı yaratmadı. kalın saglıcakla.
senin borsa bilgini seveyim
Cengiz 180 milyon lot yaklaşık ruçhan sattı 1.24 ortalamayla
38.5 milyon lotta bedelliye katılmayan oldu , ortalama 1.21.8
toplam 218 .5 milyon lot eder , alan aldı satan sattı
senin düşündüğün gibi birisi olsam gaz veririm uçacak derim kaçacak derim
nasıl olsa 1.22 ile maliyetlendim , bana bundan sonra hisseyi alan adam lazım
yukarı götürecek adam lazım ,böyle kafadaki bir adam gelip borsadan para kazanacak
tahta ağırlaştı çocuk tahta ağırlaştı ,
kimse almasın diye algı yapıyormuşum :kahkah: cehalet kötü şey
algının ne olduğunu bile bilmiyorsun
defter degerı kaç para ? tarıhsel surecınde bu fıatlarda ne kadar kalmıs, genel kurulu yakın mı ? yuksek kar beklenıyor mu ? nakıt gırısı yuksek mı ? amam hantllastı dımı, agırlastı dımı. hızla yukselmez dımı haftaya cuma dayım unutma..
bu adam şaka gibi
aşağıdan alan adam ne ister ? hissesinin yükselmesini , yükselmeyi bırak uçmasını
ben niçin yükselmesini istemiyeyim :kahkah::kmk:
sayın pungar git işine ben seninle uğraşamam
bak algı yapıyorsun ve bızlerıde az akıllı zannedıyorsun, alttan alan adam yukselmesını ıster ama kuccuklerın gırmesını ıstemez, sen bunu yazarak, kucuklerın kafasında soru ısaretı koyuyorsun ( tahta hantallastı ve kısada gıtmez dıye ) buna göre hareket eden kucuk ytırımcı almaz ıse, buyukler goturur, işte sende tam olarak bunu ıstıyorsun. cunku şunu cok ıyı bılıyorsunkı kucuk yatırımcının cok oldugu hıseyı kaldırmazlar, tahtacıda kucukler cıktıysa sert yukarı yapar.