Aynen çok haklısınız artık işimize konsantre olalım seçim zaten sonuçlandı,hissemize gelince yeni yeni zirvelere yelken açacak gibi umarız iyi olacak. YTD.
europwr tavan olmuş arkadaşlar...hayırlı uğurlu olsun...sektörü çok hareketli...güzel primler yapıyorlar...
Gayet guzel gidiyor bu gunlerde...
İyi ki Cwene yi gecen hafta satip buna gömmüşüm. Cwene bana pek guven vermedi. Bakalim nasip.
oda iyidir dostum...geçen hafta arz fiyatına kadar inmişti...bu hükümet devam ettiği sürece bu sektör iyi olmaya devam edecektir...seçimden önce hükümet değişikliği beklentisi ile bu sektör zayıflamış buradan çıkan nakit bist30 hisselerine gitmişti..bu gün bunun tersi yaşanmaya başlıyor...
syn yatırımcılar, değerli büyüklerim. şirketin karlılık oranlarına bakarak ve pd/dd, fk oranına bakarak mı satma hedefi belirleyeceksiniz yoksa sektörün önü açık, alıp atayım bekleyeyim düşüncesinde misiniz? Saygılar...
Son zamanlarda ne teknik nede temel işliyor ...herşey algı...Alfas 50 lerden Arz oldu iki ayda 350 leri gördü...normalde böyle bir hisseye çok pahalı denmesi gerekiyordu ama gelen bilancolarından sonra tüm üstadlar en ucuzu Alfas dediler..:kahkah: o yüzden de yeni arz olmuş bir hisseye pahalı veya ucuz denemez bunu önümüzdeki zaman gösterir... şu anda bir çok hisse algı ile hareket ediyor ki bende bu hisseyi ilk aldığımda buna göre hareket ettiğimi ve edeceğimi söylemiştim..