Originally Posted by
gürselbb
3-5 çizikle olan şeyleri söyleyeyim ben ;
froto dan örnekleyeyim,malum bu tayfa ile münasebetimiz froto da başladı..1240 larda iken aylar önce bağırdık,düşüş olacak diye..herşey yolunda idi onlara baksan 1800 lere gidecek..onlara baksan tabi..zaten goygoy tayfasına baksan...neyse...biz neye baktık..formasyon a baktık ilkönce..formasyon yön hakkında ufak bir sinyaldir..formasyon aşağı verdi...tabii sadece formasyonla amel etsen %40 şansın...herşeyi söyleyen indikatör dür..içinde hacim var , yön var, ortalama var ..var oğlu var..baktık RSI 2 aydır uyumsuzluk veriyor..yani fiyat yukarı verirken rsı aşağı veriyor...yani sen fiyata bakma diyor aslolan bu ...sadece ona da bakmadık,mac d de sağlam indikatör..o da negatif uyumsuz..
neyse hesapladık kitapladık dedim ki bu 1000 e kesin inecek hatta 932 yi de görecek dedim..girin froto formuna tarih tarih yazdım..hatta sattıklarımıda gösterdim resimleriyle..kimse aksini söyleyemez..göstere göstere...zaten gıcıklıkları ordan..kendileri yapamadıkları için...3-5 çizik miş...hadi ordan....
1186 tl ortalama ile 3.000 lot çıktım..o esnada Ereğli 1,5 sene üzerine al verdi..hep takipteydim..yine indikatörler..ereğli ye girdim 1 hafta da %6 da ordan aldım..froto da düşüyor..uzatmayayım,2 ayda 3.000 lot ile çıkıp 3.513 lot la tekrar froto ya girdim..
her kağıdın teknik fıtratı vardır..froto her sene sana %30 lot arttırma fırsatı verir..flama formasyonunu sever,negatif uyumsuzluklar çalışır..bilen bunu her sene yapar..3-5 çizik diyorlar ya..o 3-5 çizik 4 senede 7.000 lot la başladığım froto yu 4 sene sonunda 9.800 lot a getirdi..temettüler de buna dahil değil..
tek tek aldığım sattığımı dekont resimleri ile gösterdim...kim yapar,kim yaptı şimdiye kadar..girin froto ya görün...
3-5 çizikmiş....benim harcım değil demiyor da....bunlara biri garanti verse,dese ki froto 1240 dan 800 lere düşecek yeminle söylüyorum herkesten önce satarlar..bakma sen yatırımcılığı kağıda sadık kalmak mottosu ile eşleştirdiklerine..o lot larım bloklu diyen kardeş bile kahvaltı etmeden blok u kaldırıp satışı verirdi..bu ucuz numaralara gerek yok ...sizin temel analizden de anladığınız yok..bu cahillerin hiç bir bilanço yu yorumladıklarınıda görmedim..
bunlara ver lot ları,tavuk gibi üstüne yatsınlar sonra kendilerine uzun vade değer yatırımcısı desinler..sabırlı olmak erdem mişde,koç var a güveniyorlarmış da,yönetim iyiymiş de,yatırımcı fiyatlardan etkilenmezmiş de....bilseler senden benden önce satarlar..
800 lere indiğinde forum ağlama duvarı gibiydi..hey gidi...yalandan alım fırsatı veriyormuş da, biraz daha ekleme yapmış da...geceleri uyuyamadılar..
çocuğa da versen 1000 lot 5 sene sonra yine 1000 lot alırsın..ne özelliğin var senin..o da senin kadar kazanır..
3-5 çizik miş...hadi ordan...siz kuluçkaya devam edin..her gün sayın lotlarınızı,belki çoğalır..çoğaltırsınız da..