Ben burdayım ama sanırım battık galiba bu ne yapmaya çalışıyor anlayan var mı? :)
Y.T.D.
Printable View
Uzun zamandır yazmıyorum ama hissedeyim.yabancı oranını takip ediyorum. Yabancı satışı şuan için yok.yabancı oranı en yüksek oranında bu günlerde.60 65 aralığında 3 de 1 ini sattım.buralardan yavaş yavaş alıma geçtim.hacimsiz olarak kademeler zayıf olduğu için baskılıyorlar. Yatırım tavsiyesi değildir.kendi görüşümdür.
Nuh çimento battı da haberimiz yok galiba,nedir bu fiyat hareketi....
Çimento fabrikası ihracat yapmak için kurulmaz.
Fazla kapasiteyi kullanmak için ihracat yapılır.
. Çimento katma değerli olan bir ürün değil. Sonuçta girdi ve enerjiyi ithal ediyoruz
Ben sizler kadar derin bilgi sahibi değilim lakin kentuf üstadın bu bir çimento sirketi değil holding masallah dediğini hatırlarım. Diger taraftan limanı olması ve kapasitenin çoğunun ihracat olarak değerlendirildiği bilgisi dolarin ve euronun arttığı bu günlerde neden işimize yaramadığını merak ediyorum. Diğer taraftan https://www.linkedin.com/posts/nuh-c...264392704-lfRi
Böyle bir kategoride zirvede olmak bile iyi bir gösterge diye düşünüyordum. Demekki yanlış düşündüğüm bir şeyler var:)
Y.T.D
" 2021 yılında da en kârlı çimento fabrikası olmayı hedeflerken bunun yanında karbon azaltımı, doğal kaynak kullanımının azaltımı ve atıkların minimizasyonu hedeflerimizde daha güçlü ilerlemeler kat edeceğiz. 2021 yılını çok önceden planlamış olmak ve hedeflerimiz doğrultusunda çizdiğimiz yolla geleceği planlamak sadece faaliyetlerimizin değil aynı zamanda yönetimimizin de sürdürülebilirliğinin bir parçası." Mayıs 2021 Capital dergisinde Nuh Çimento CEO'su Gökhan bey'in röportajından alıntıdır.
Şimdi hissenin batmış gibi bu denli düşmesi bu demeçlere inanilmiyor anlamına mı geliyor acaba bilemedim :wu:
Asla Y.T.D. sadece sesli düşünüyorum...