Abi orası neresi ya... Bizim troller ne der bu pahalılığa. Ben biberi 13 civarı gördüm dün...Ankara da en ucuzcu marketlerin birinde. hep bu kıç güçler. Arkadaş millet ağız tadıyla yemek de yiyemeyecek anlaşılan...
Printable View
Rusya, Çin İran falan birlik olup ABD'yi mahvedecektik ama işte biz fikir değiştirdik, ne halt yemeye s400 işine girdik anlamadım, şimdi burnumuzun dibinde ne kadar belalı ülke var hepsiyle papaz olacağız, ABD ile ilişki duzeyimiz sıfır seviyesinde olsa biz bundan daha karlı çıkarız, abd ise bu işten zarar eder ama şimdi Rusya ile kötü olacağız ne tarım ürünü satabiliriz ne de onlar buraya turist gönderir, ekonomiye vereceği zararı hesap edin artık, abd bütün bu zararı telafi edecek mi hiç sanmıyorum, biz şimdi özür dilemek için milyarlarca dolarlik silah alırız, bağımsız değilsen ülke olarak var olmanın hiç bir ehemmiyeti yok.
Ecb halen faizleri artirmadigi icin euro bolgesinde faizler dusuk. Bu yuzden euronun faizi dusuktur her yerde.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde portakal,mandalina paylaş,
Serada üretildiği için hem sağlıksız hem pahalı,bu tur ürünler ülkemizde konserve veya dondurucuya sezonunda alınarak tüketilir,
Ayni paylaşımı temmuzda portakal ve mandalina ya 20TL fiyat ile paylaşabilirsiniz.
SM-C7108 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.