bi de bunun ekürisi vardı
2 ile 3 ü toplayamayan
:bravo:
Printable View
bi de bunun ekürisi vardı
2 ile 3 ü toplayamayan
:bravo:
Sen yazmana bak senin ne olduğunu anlatmaya gerek yok. Devam ke, kaile alınacak bir insan değilsin. Aynı teraneleri yaz yaz dur, hatta kendi yazdıklarına kendin yorum yap :)). 10 tl olunca ortalardan toz olursun nede olsa, 7 tl ye düşünce geri gelir aynı şeyleri yazar yazar durursun ,forumun maskotu. Buralarda harcanıyorsun...
hop 3 2 1
oley oley oley
şak la ban
:halay:
Janus'un yüzlerinin farklı yönlere bakıyor olması, groteskin müphem yapısından kaynaklanır çünkü övgü ile sövgünün ya da bilgelik ile aptallığın hangisinin ağır bastığı belli değildir
bizimkinde çok net :yahoo:
İyiki dolar ozaman 22 tl olmamış, o patronlar olduğu sürece şirketi beğenmem için bir nedenim yok,11 tl den kan kusan patron 7 tlden şirket geri alımı yapıyor, sen buna güzel bir şirket yönetimimi diyorsun . Ben üstadım demedim öyle bir meziyetimde yok, kendi kararımca bilgiler aktarıyorum (sizde aktarıyorsunuz). Buraya gelip şirketi pofpoflayıp 11 tl olunca malı satıp düşünce geri gelerek aynı şeyleri yazmıyorum. Bu yaptıkları manüpülasyondurve bende gerekli yerlere de zaten şikayetimi yapıyorum zatı muhterem arkadaş için. Alıntılayarak yapmış olduğunuz paylaşımımda ki düşüncelerim hala geçerlidir.( dolar kuru hariç)
22 ağustos 2022 menderesin fiyatı 5,43 tl (8,39 tl şu anda, THYAO 67 tl (193,7 tl), VAKKO 19,14 tl(52 tl ),bossadaha çok örnek var yazarak konuyu uzatmayayım. BU şirket doğru bir şekilde yönetilseydi eğer şu anki fiyatı 30 tl üstündeydi. Neyse elinde olan düşünsün beni alakadar etmiyor. Biz forumda hisse pazarlayan SPEKlere kızıyoruz, değerli bilgiler verenlere değil.