Berat soylunun başını yedi...tabanda 10 kişinin 9 u soylu, biri Berat derdi...bu durum tabanda hoş karşılanmaz...reis iyice yanlış kararlar almaya başladı, kendi sonunu getiriyor yavaş yavaş.
Printable View
Berat soylunun başını yedi...tabanda 10 kişinin 9 u soylu, biri Berat derdi...bu durum tabanda hoş karşılanmaz...reis iyice yanlış kararlar almaya başladı, kendi sonunu getiriyor yavaş yavaş.
Hakaret sayılmaz aslında
İslamiyet her yerde konuşuluyor her şey ona bağlanılıyor vs
adam sırf dindar diye herşeylerine evet diyorlar
Ben buna karşıyım
Dua ile virüsmü gider
Yoksa
Röntgenmi çekilir
Ecnebi dediklerinin mallarını kullanıyorlar onlara küfür ediyorlar eğer ithal etme durumumuz olmasaydı emin olun ülke diye bir şey kalmamıştı
Sırf namaz kılıyor oruç tutuyor ağzından allah lafı düşmüyor diye hırsızlıklara yalana dolana göz yumanlar benim için apodan esatdan farkı yok
Bazen laflarım aşmış olabilir ama her şey İslama ve allaha bağlanması bana mantıklı gelmiyor
Adama hırsız de umrumda değil ama İslamiyeti kullanarak hırsızlık yapıyorsun dediğinde hemen allaha küfür etme yalanını uydurarak beni kötüleyip kendine yandaş arkası çıkarıyorlar
Yani
Herşeyi Allah ile bağlamda bulunanlar inandıkları öbür dünyalarına kadar beklesinler orada hesaplarına baksınlar
Benim analizime göre
Erdoğan’ın en sağlam kale olarak gördüğü kişi idi
Soylu
Çünkü onca olayda birlikte yürüdüler ve ülkenin en önemli olan bana göre bakanlığını yönetti adan
İstifası kesinlikle iyi bir düşünce oluşturmaz
Bir ton seneryo yazılır buna
Bana göre
Sen veliahta saygı göstermezsen, bazı riskler almış olursun.
Veliaht, velinin yanında,
sen kilometrelerce uzakta,
hata yapmaman lazım,
ki hepimiz insanız.
onun için tospa kardeş,
bu iş çinin beceriksizliği olabilir.
amerika çini beceriksiz göstermeye çalışmış ve dünyayı kaosa sürüklemiş olabilir.
hasılı bu corona konusunda trup çine saldırmaz ise,
bil ki bu corona çin ile amerikanın yaptığı salaklıklar neticesinde kucağımızda patladı.
O zaman şunu mu anlamalıyız. Sokağa çıkma yasağı ve/veya açıklama şekli Soylu nun kararımıydı.