Devlet aşı olmayan Corona olursa bakmıyacam desin, sonra kim nasıl istiyorsa öyle yapsın.
Yeter ki şu maske zorunluluğu kalksın.
Printable View
aşı olanlara "onam formu" imzalatilmasin. yapilan aşıların hukuki sorumluluğunu devlet kabul etsin. Devlet yaptigi asinin sorumlulugunu bile almiyor, ben niye alayim ?
bireyleri daha deneme aşamasinda olan bir aşıya zorlamak "bireysel hak ve özgürlüklerin" tamami ile kisitlanmasi demektir. bundan sonra her türlü otirite bazlı zorlamaya en ufak bir karşı durus sergileyemezsin.
mevcut vakalarin %40'inin 2 doz asi olanlar olusturduguna gore, asi olmanin covid surecini engelleme, bulasiciligi azaltma yonunde bir katki saglamadigini ifade etmek istatistiksel.olarak net bir bicimde ifade edilebilir.
aşı olanlar ve/veya aşı olmayanlar ayni oranda riske maruz oldukları gibi bulastiricilik yonunden de ayni etkiye sahiptirler. Bu acidan bakildiginda 1-2 sene sonra ne gibi yan etki gosterecegi bile belli olmayan aşıyı niye olayim ?
Gelir idaresi baskanligindan vergi borclarinin yeniden yapilandirilmasiyla ilgili bir mesaj geldi.
Borclarin taksitlendirilmesi, indirim vs gibi kolayliklar yapiliyormus.
GIB sitesine girip sorgulama yapinca bu ay sonu odemem gereken gelir vergisi ile ilgili yapilandirma goremedim.
Bu konu ile ilgili bilgisi olan var mi.
Yapilandirma, borcunu zamaninda odemeyenlere mi yapiliyor...kistas nedir anlayamadim...
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olimpiyat Oyunları'ndaki ilk maçımızda son Olimpiyat şampiyonu Çin'i 3-0 yenerek Tokyo2020*'ye galibiyetle başlıyoruz.
Tebrikler Filenin sultanları !
Corona ile mücadelede halkın bilinçlenmesi için,
Her akşam coronadan vefat edenleri yayinlarken bu vefatların kac tanesi aşı hakkı olmasına rağmen aşi olmayanlardan oluşuyor sayıyı net olarak versin...
İntihar deyin, cahillik deyin, gaza gelmis deyin, pisi pisine öldü deyin, sonuç olarak boşa öldügü gerçegini sayı vererek açiklamalı bakanlık...
Aşı vurulmustur, aşı hakkı gelmemiştir yapacak bir şey yok, ama aşı vurulmamakta direnerek coronadan vefat edenleri bilmeli insanlar...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.