Tahtaci Europower'la paralel mi goturecek, yoksa Europower ucacak gesan bakacak mi. Paydas olarak dilegim paralel ucus. Ama tahtacimiz bilir,
Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.
uluun ve söke olayında atlayıp agzımın payını almıştım...:(
19-04-2023, 18:29
cumbaba
Alıntı:
Originally Posted by METEHAN
uluun ve söke olayında atlayıp agzımın payını almıştım...:(
Europower alanlar sosyal medyadan cok atesli hedefler pesinde, o yuzden bu spekulasyona kurban gidecek bir grup olabilir, dikkatli olmak lazim.
19-04-2023, 18:37
rcan
Alıntı:
Originally Posted by cumbaba
Europower alanlar sosyal medyadan cok atesli hedefler pesinde, o yuzden bu spekulasyona kurban gidecek bir grup olabilir, dikkatli olmak lazim.
5-6 tavan sonrası tavan çözüldüğünde ya da daha fazla tavan sonrası çözüldüğünde hisse alan kısa vadeciler düşünsün.
Ama günlük işlem yapanlar dışında uzun vadecilerinde EURPW da kazanacaklarını düşünüyorum.
19-04-2023, 19:50
METEHAN
Alıntı:
Originally Posted by rcan
5-6 tavan sonrası tavan çözüldüğünde ya da daha fazla tavan sonrası çözüldüğünde hisse alan kısa vadeciler düşünsün.
Ama günlük işlem yapanlar dışında uzun vadecilerinde EURPW da kazanacaklarını düşünüyorum.
SN .RCAN Kesin olan bişey varki hisseyi almak degil elde tutabilmek kazandırıyor yoksa üç aşagı beş yukarı herkes degerini biliyor ama tutamıyor...
19-04-2023, 19:55
hissedar01
Tavan kapanan günün akşamında iftardan sonra içilen çayın tadı bir başka oluyor. 😀
19-04-2023, 22:55
Better15
Alıntı:
Originally Posted by METEHAN
SN .RCAN Kesin olan bişey varki hisseyi almak degil elde tutabilmek kazandırıyor yoksa üç aşagı beş yukarı herkes degerini biliyor ama tutamıyor...
Aynen ortak. Tecübeyle sabit. Dün ve bugün birazını satıp başka yerde macea aramıştım. Lot azaltarak geri döndüm. Tutabilmek maharet.
19-04-2023, 22:59
Rapmatic
Alıntı:
Originally Posted by Better15
Aynen ortak. Tecübeyle sabit. Dün ve bugün birazını satıp başka yerde macea aramıştım. Lot azaltarak geri döndüm. Tutabilmek maharet.
Hocam bence çayı sevmiyorsun sen, biz trade etmeyenler olarak çay içiyoruz sürekli :)