Ceza bitince çıkarırlar boşuna it dalaşına girmeye gerek yok 20/09/2019 tarihinde yine toplanalım alttan toplamaya devam
Printable View
Ceza bitince çıkarırlar boşuna it dalaşına girmeye gerek yok 20/09/2019 tarihinde yine toplanalım alttan toplamaya devam
Bimere şikayet eden şahsa buradan selamlar mutlumusun şuan
Devre kesici niye giriyor bu kadar acaba ani bir hareket yok
Cemaş döküm son durumu hakkında bilgisi olan varmı ne durumda mali yönde ve satış vs kısa bilgi verecek varmı?
Milletin canı boğazındayken,peşinden birde SPK darbe attı,hooop 0.87,işte klasik durum ak sayesinde,yani bu ülkede hırsızlar el üstünde tutuluyor kendileri dahil...neymiş yatırımcıyı koruyormuşlar,10 misli aşağıya düşerken neredeydiniz ???
Bundan postaladıklarımı denge ve tdgyo'ya atmıştım,%10 karlan postaladım,her 2 hisse peşinden %25 yaptı,neden bunları yazıyorum,çoğu gereksiz diyecek,çünkü borsada tek kağıt yok 600 üstü kağıt var,kar ettiklerinizi çok düşenlere atınki,karınız katlansın,öyle yatmalar 2010 öcesiydi,şimdi o durum yok,çarpılmadan önce siz çarpacaksınız bir kenarda bekleyecek zamanını kollayacaksınız !!!
5.000 TL kardayken 500 tl kar yaptık aç gözlülüğümüzün sonu satmadık daha fazlasını istedik ama Allaha şükürler olsun zararla çıkmadık Allah bereket versin
0.92 görüldü tekrar...enerjiyi takip ediyorum,oda 0.36-37 arası gezeliyor,nıbas yolu doğrulttu çok pahalı ve riskli,sadece geriye enerji kaldı yasaksız,oraya bir kayış olurmu bilemeyiz !!!...ytd.