sanırım sana şşk beyni yedirmişler kafan almıyor 37.50 bu zamana kadar destekti şimdi direnç olursa sıkıntı olur demedik mi gerçi teknik bilmediğin anlamadığın işler bunlar sen boşver çantacılığa devam et ben 30 dan alacağım kekoooo
Printable View
sanırım sana şşk beyni yedirmişler kafan almıyor 37.50 bu zamana kadar destekti şimdi direnç olursa sıkıntı olur demedik mi gerçi teknik bilmediğin anlamadığın işler bunlar sen boşver çantacılığa devam et ben 30 dan alacağım kekoooo
gülmeye devam balon analizci devreniz hayırlı olsun :)
yahu senin başka işin yok mu .bilgin varsa aktar faydalanalım .gelipte burda caka satma .bir tek sen akıllısında keko beyin bizlere mal pazarlayıp kandırdığını görmüşsün .MaşALLAH burada yüzde doksan dokuzu keko beyin ne kadar faydalı ve iyi niyetli olduğunu biliyor .boşuna uğraşma sayfayı kirletme zaten hissemiz aşağıda boş konuşup kafa ütüleme ...keko bey bu kağıdı 24.00 civarları söyledi .geri sayfalara bak görürsün ..içinizde birazcık insanlık olsun .en azından saygın olsun ....
önce 30 dan alırım dersiniz sonra da 25 ten alırım dersiniz....sonra da 20 den alırız dersiniz...amaç ky yı panikletip mallarını almak..sizler 30 dan berkoyu elinizden kaçıran gurupsunuz...umuyorum ki amacınıza ulaşmazsınız....hem telegramda hem de burada siz moral bozmaya devam edin...:kahkah: