Hocam şifre konulabilir.
Sizinle irtibata gecen kisiler şifreyi bilse daha iyi olur.
Twitterda bugun biri daha paylasmisti excel dosyasini.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hocam şifre konulabilir.
Sizinle irtibata gecen kisiler şifreyi bilse daha iyi olur.
Twitterda bugun biri daha paylasmisti excel dosyasini.
Saygilar.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence bir çözüm bulup buraya katkı sunanlar dışında rastgele erişilemesi engellense uygun olacak gibi.
Ayrıca bazı fonları sık sık öven arkadaşlar bence hata yapıyorlar.
Daha öncede defalarca yaşandı.
Burası çok okunan bir yer.
Sık sık övülen o başarılı fonlara bu övgüler sonucunda aşırı giriş yaşanabiliyor ve o fon bocalıyor, durağanlaşıyor.Öven arkadaşlar adeta kendi ayağına sıkıyor.
Benim önerim teknik konular, taktik konular konuşulsun ama sık sık ***** fonu mükemmel, uçuyor , kaçıyor gibi yorumlardan kaçınılmalı.
Fonları takip edenleri küçümsüyor muyuz bu durumda ? Tefas var analizleri ordan da yapabiliyorsunuz.. az buçuk hesap kitap bilen burda övüldü diye atlar mı ? Ben şahsen her hafta sonu bu analizleri yapıp karar veriyorum. Burda övülenler de zaten uçta gezenler herkesin gördüğü..
Valla ben de başta Sn. Pozitive gibi düşünürdüm. Zaten başarılı olan fonu herkes görüyordur, paylaşmaktan zarar gelmez derdim. Ama bazı fonlar ön plana çıktıkça alamamaya başladım, hatta fonlar şişince de getirileri düşmeye başladı. Sonuçta bana zarar vermeye başladı. Ben övdüm, şu bu övdü diye oldu demiyorum ama artık fon ismi vermiyorum. Bir şekilde bu işlerde marketing etkiliyor. Başarılı olan fon sadece tefaştaki getiri kriteri ile bulunmuyor çünkü. Tıklayıp foruma yeni giren lüp diye alıyor bilgiyi. Açıkçası, o yüzden artık Sn. Myfinans'a katılıyorum. Fon ismi paylaşmıyorum artık şahsen. Son eklediğim 3 fonu paylaşmadım. Bundan sonra da paylaşım yapmayıp, çoğunlukla izleyeceğim.