Originally Posted by
Lucky Player
isse yöğün fönlar ile , içinde yöğün bi şekilde muntazanam sürekli fazla ağırlık düşürmeden isse taşıyan değişken fönların cazibesi , daha aktif olan yeni fönların civcivlenmesi sebebi ile benim için pek bir azaldı. Yani bugün dört yapraklı yonca babavanga'nın agresif tag heuer fönü varken , inliyo portföyün atak kobra ijlali varken , ne bileyim refiye'nin rapdiyesi varken , sonracıma temmuz ayı itibari ile bi tuhaflaşan fazla indi bindi yapmaya başlasa da gene de uzun vade için temkinli olmak kaydı ile !! sabırlı olunması gerektiğini içselleştirdiğim taşı toprağı altın istanbul'un ipaneması varken....bana bunlarla gel ... yani hantal yönetilen fönlardan cızlamı çiziyorum... niye peki ? çünkü hız , anında tepki ve değişen şartlara uyum zamanlarındayız da ondan... eskiden 55 yaşında bir kadın hırkasını giyer emekli modunda evde kadife koltuğunda oturur , mutfaktaki yemeğin pişmesini beklerken , sokaktan gelen geçeni izlerdi. hah işte şimdi artık o kadın , bacakları yırtık jean pantolon bi tshirtle ekim ortasında bodrumda sahilde instadan kolları omuzu dövmeli fotosunu atarken altını da hastaglerle dolu , kişisel gelişim zırvalığı mesajla süslüyor ... kendini sev , kendine iyi bak , harekete geç , sağlıklı yaşa , enerji al hayattan falan .... dinamik zamandayız enjoy loose yourself to dance yani ...