Printable View
Laaaaannn birşey olmaz amma korktunuz beeee.
Günaydın, bugün açılış nasıl olur acaba?
Alıntı: Originally Posted by tospa Laaaaannn birşey olmaz amma korktunuz beeee. Alıntı: Originally Posted by kaplumba Günaydın, bugün açılış nasıl olur acaba? Tospayla kaplumba:)
Alıntı: Originally Posted by tidebringer Bir şey çıkmaz Rusya veto eder alınacak kararı. Aynen. Kim sallar çiftleşmiş milletler kararını.
zırvalayıp duruyorsun boyuna...BMGK ne yapabilir rusya'ya? çin ve rusya var o masada...rusya kendisine karşı karar mı alacak? Alıntı: Originally Posted by Germiyan Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi TSİ saat 05.00'te Rusya-Ukrayna krizini görüşmek üzere acil toplanma kararı aldı. Bu toplantının sonucu piyasalar için önemlidir
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Tospayla kaplumba:) Müthiş denk gelmiş. [emoji3]
Borsacılar twitterde ağlıyor...
Alıntı: Originally Posted by TÜRKOĞLU zırvalayıp duruyorsun boyuna...BMGK ne yapabilir rusya'ya? çin ve rusya var o masada...rusya kendisine karşı karar mı alacak? Hah buldum açığını olayına girmiş türkoğlu ,ben yaptırım için yazmadım uzlaşı için yazdım BM nin ne olup ne olmadığını ilkokuldan bu yana biliyorum