Ben küçük yatırımcıların hissiyatı için invest yorumları okuyorum kan revan içinde. O pazarlanan yada Sasa hektas kont miatek konya egeen bfren, Astor vs kağıtları hiç saymıyorum onların durumu daha beter forumlarda kan ağlıyorlar
Printable View
Ben küçük yatırımcıların hissiyatı için invest yorumları okuyorum kan revan içinde. O pazarlanan yada Sasa hektas kont miatek konya egeen bfren, Astor vs kağıtları hiç saymıyorum onların durumu daha beter forumlarda kan ağlıyorlar
8 milyon yatırımcının olduğu yerde soygun yapılıyorsa buna kimse sessiz kalmaz kalamaz da, millet kan ağlıyor, hele sosyal medya,sözlükler borsa diye yıkılırken. Baktığımızda hepi topu zirveden yüzde 15-20 düştü, biz eskiler yüzde 50-60 çok gördük. Ama yeni nesil bir anda zengin olayım, parayı kolayca kazanayım derdinde olduğundan bu aşırı tepkiyi veriyor. Borsa sabırlılarin sabırsızları üttüğü yerdir😂
Eğer burada kasıtlı bir operasyon yoksa SPK bir sürü şirketi halka açıyor bedelli bedelsizine onay veriyorken altın madenî çıkaran şuan Eskişehir de gece gündüz altın çıkarıyor (bunu Alper söyledi ) böyle bir hissenin bedelsizini red etmek operasyondur. Bende gubfab yok ilgim alakam yok onunla.
kapta geri alım bahsetmemiş.
fabrikanın bacaları hala tütüyo demiş.
:drunk:
Ben geri alıma başlıyorum.. Yarın
%+5 üstü veririm..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.