Originally Posted by
yalcinnn
ya bakın şahsi düşüncem buna katdılan olur katılmayan olur şimdi alttan almış adamlar dipten 1 milyon mal bu adamların mal toplama yatırımcı firması iş yatırım bunların mallarına bakın 3 milyon arttı adamlar kar peşinde değil sizin gibi mal toplama derdindeler bunuda 1,29 fiyat belirledigi malı 2,5 lerden bile alarak gösteriyor ki migros açıklama yaptı demişki benim 31 aralık fiyatım 5,373 demiş %90 olcak şeyden bahsetmiş kipayada 1,615 demiş ikisini bölün zaten konuşulan fiyatlar bunlar şimdi bu düşüşü gören herkes malını kaçyıro h0a elinizdeki malı büyütün derimi ytd değil düşüncem bu yönde malı büyütün sonucu bekleyin bundan sonrası için sadece alınacak kararları beklemektir ama size ayrılma akçesi veriyor ama migros bünyesindede birleşme var diyor eee sana fiyatınıda veriyor diyorki 5,373 sen alırsan kipa parasıyla yani 1,29 dan alacaksın 1 kipan 1,29 1 migros 5,373 sen bu parayla kaç migros alırsın onu hesap et derim ama spk hala birşey söylemedi biraz bekleyin panik yapmayın derim ama altını çiziyorum bunların hepsi şahsi düşüncem ve görüşümdür ytd asla değildir saygılar.