Olmazsa ben de oyle yapiyim iki plakayi da sokup, soforler odasina gidiyim ne olur ne olmaz bir daha elerlerse bu sefer muayene ucreti de yaniyor bir 350 daha bayilmayalim.
Peki soforler odasina gitmek yeterli mi emniyete falan gidip ek1 vs duzenletmiyoruz degil mi?
Ayni sayin EGEDUK'un anlattigi gibi oluyor. TÜV'den kusur belgesi varsa tabii. Normal nasil oluyor bilmiyorum.
06-08-2020, 22:46
EGEDUK
Alıntı:
Originally Posted by apocalyptica
Olmazsa ben de oyle yapiyim iki plakayi da sokup, soforler odasina gidiyim ne olur ne olmaz bir daha elerlerse bu sefer muayene ucreti de yaniyor bir 350 daha bayilmayalim.
Peki soforler odasina gitmek yeterli mi emniyete falan gidip ek1 vs duzenletmiyoruz degil mi?
Emniyette işiniz yok. Benim ön plakada vida vardı. Sadece tek plaka değiştirdim. Arka plakaya baktım yepyeni temiz olduğu için değiştirmedim.
06-08-2020, 22:48
apocalyptica
Alıntı:
Originally Posted by HMZ STBYK
hangi şehirdesiniz ?
Neden sordunuz Hamza bey?
06-08-2020, 22:49
samreit
Alıntı:
Originally Posted by EGEDUK
Emniyette işiniz yok. Benim ön plakada vida vardı. Sadece tek plaka değiştirdim. Arka plakaya baktım yepyeni temiz olduğu için değiştirmedim.
Bende öyle düsünüyordum.
Ama park ettigim otoparktaki bekci ikisini de degistirmem gerektigini (trafik düzenlemesi öyleymis) söyledi. Bende öyle bir günü tekrar yasamamk icin ne olur ne olmaz ikisini de yeni yaptirdim.
06-08-2020, 22:50
apocalyptica
Benim iki plaka da vidali agir kusurlu olarak kaldim, muayene kagidi ile gider degistiririm sizlerin dedigi gibi.
06-08-2020, 22:52
EGEDUK
Alıntı:
Originally Posted by samreit
Bende öyle düsünüyordum.
Ama park ettigim otoparktaki bekci ikisini de degistirmem gerektigini (trafik düzenlemesi öyleymis) söyledi. Bende öyle bir günü tekrar yasamamk icin ne olur ne olmaz ikisini de yeni yaptirdim.
Ben tekini değiştirdim sıkıntı olmadı.
Ama doğrusu gitmişken ikisini de değiştirmek. Ne olur ne olmaz.
06-08-2020, 22:54
Egeli
Alıntı:
Originally Posted by EGEDUK
Son dakika: Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Yunanistan-Mısır anlaşmasına tepki: Yok hükmündedir, sahada ve masada göstereceğiz.
Almanya görüşün derken bu anlaşma ne iş anlamadım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
06-08-2020, 22:54
HMZ STBYK
Alıntı:
Originally Posted by apocalyptica
Neden sordunuz Hamza bey?
yani bence en tepeden başlasanız onlar yol gösterir ... il genel idaresinin başı ve merciinden başlayın ... al abicim plakayı koltuğunun altına istikamet ...