Simdi bistte 15 20 hadi cok zorladin 30 tane saglam durust sirket var. Bazi insanlara bakiyorum adam ismen isdemir eregli vesbe aksa bim sasa hektaş egeen almis zamaninda simdi halinden cok memnun onun icin borsa cennet gibi bir yer. Sen ben gidip nerde çop olmus hisse var onu almisiz yada aliyoruz. Dogal olarak Bizede cehennem gibi geliyor. Simdi memlekette muazzam bir enflasyon var tl disinda ne alsan degerleniyor. Istisnalari varmi elbette var 17 centten ekgyo aliyorum yine zarar ediyorum. Belkide ekgyo da tum param batacak cunku batik fiyatlamasi var. Demem o ki abi bu senede borsa cok cikacak malum sirketler borsa 1 cikarken onlar 4 cikacak yine malum sirketler varki borsa 4 cikarken onlar 1 dusecek. Yapacak bir sey yok abi aslinda bu cer copu bizim gibi hayalperestler bir gun eski fiyatlara gelecegini dusunerek aliyor. Hayal dunyasi iste.. Bende biliyorum abi ekgyo hic bir zaman birak 2 dolari 50 cent bile olmayacak ,halkbank hic bir zaman birak 10 dolari 2 dolar bile olmayacak. Neden aliyorum abi hayal kurmak icin. Yoksa yasayamayiz memed abi. Farkindasin Hirsiz herseyimizi caldi aklimizi bile aldi. Sadece hayal kurmak icin aliyoruz. Kader bizede guler mi diye aliyoruz.