Cihangir'de, bir apartmanın 6. katında gayrimenkul zengini kadının deniz manzaralı evinden 8 ton çöp çıktı.
Printable View
Cihangir'de, bir apartmanın 6. katında gayrimenkul zengini kadının deniz manzaralı evinden 8 ton çöp çıktı.
Bahamalar'da tatil yapan Instagram modeli Katarina Zarutskie, köpek balıklarıyla poz vermek isterken köpekbalıklarının saldırısına uğradı.
Antalya'da, 'Sende ölüm büyüsü var' diyerek, bir aileyi 2 milyon TL dolandırdığı, ayrıca 'cin çıkarma' seansları düzenleyerek, birçok kişiden haksız kazanç sağladığı suçlamasıyla tutuklu yargılanan Tali Yüksel Yeşilot, duruşmada eşi Öznur Yeşilot'u aldattığını itiraf etti, "Karımdan özür diliyorum" dedi.
FIFA, Dünya Kupası'nın gerçekleştiği Rusya'da oynanan maçlarda, televizyon rejisinden güzel kadınların sık sık ekrana getirilmemesini istedi.
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde çakmak gazı kokladığı iddia edilen 11 yaşında ki Yiğit Atılgan, hayatın kaybetti.
Ceylan Özgül, Adnan Oktar "İslam ahlakını dünyaya tanıtacağız, Darwinizm ile mücadele edeceğiz" diyordu. Kandırıldım. Kandım.
İran Kaşmir'de, bir adam ağaca bağlanarak kırbaçlandı.
ismi açıklanmayan adamın 10 yıl önce henüz 14 yaşındayken katıldığı bir düğünde alkol aldığı için bu cezanın uygulandığı belirtildi.
Adana'da seyahat ettiği yolcu otobüsünde çantasındaki 420 Euro parası çalınan Möhteber Yılmaz (56), parası bulununca, yersiz yere kendisinden şüphelendiğini düşündüğü otobüs muavini Oktay Ü.'ye (30) 200 lira bahşiş verdi.
Ancak polis sorgusunda parayı Oktay Ü.'nün çaldığının belirlenmesi üzerine Yılmaz, bahşişi geri alıp hem muavinden hem de firmadan şikayetçi oldu.