Olay gesan da degil tüm tahtalar da var kozallar tavan yapıp ertesi gün -5 halk yalandan erteleme haberi geldi tavan çekti bugün +6 dan eksiye gitti... Bu adamlarla ky olarak savaşmak çok zor..
Printable View
Olay gesan da degil tüm tahtalar da var kozallar tavan yapıp ertesi gün -5 halk yalandan erteleme haberi geldi tavan çekti bugün +6 dan eksiye gitti... Bu adamlarla ky olarak savaşmak çok zor..
İtiraf ediyorum dostlar. Ferbahçeli arkadaştan ters indikatörlük nöbetini ben devraldım renkdaşı olarak. Ne zaman fullesem ertesi gün ciddi düşüş yaşıyoruz. Sorun sizde değil bende.
Arkadaşlar GESAN temettü açıkladımı??
İnişler çıkışlar olacaktır. Önemli olan trend. İyi bir birinci çeyrek bekliyorum. Gesan'ın en iyi çeyreği dördüncü çeyrek oluyor. Birinci çeyreğe göre dördüncü çeyreği hem net kar marjı hem de esas faaliyet karı açısından simüle ederiz. Europower halka arzı başarıyla tamamlandı. %7'ye yakın düşüşle kapattığımız seviye 316,8 TL'ye tekabül ediyor. 302,5 TL üzerinde ilk haftalık kapanışı oldu. 28 Nisan'da da bu seviye üzerinde kapatırsak yeni destek 75-76 liralar olur. Bu desteğin de üzerinde yüzbinlerce lot işlem görmesi lazım. Uzun vadede sabredenler görüldüğü üzere portföyü şimdilik ona katladı. Buradan; bir yılda x2 yapsa, iki yılda portföyler 20'ye katlanmış olur. 2-3 sene içerisinde bire otuz bire kırk alacaksınız deseler buradaki herkes 100.000 lirasını 3 yıl hiç dokunmamak kaydıyla Gesan'a yatırır. Sektör kuvvetli gidiyor ve neredeyse daha hikaye yeni başladı. Tahta sahipli. İsteyen istediği fiyattan 10.000 lot alıp satabiliyor. Yeni fabrikalar açılıyor, kapasiteler katlanıyor, enerji depolama başlıyor, ithal edilen ürünlerin argesi yapılıp hem kendi iç üretimimizde hem de satışta kullanılacak ve ilave cirolar yaratılacak. Şirket profesyonel ve liyakatlı ekipler tarafından agresif büyümeye odaklı bir şekilde iyi yönetiliyor. Bu tür şirketlere ortak olmak avantajdır/fırsattır. Tabii dünün tavana yakın seviyelerinden yeni ortak olan arkadaşlarımız sabır göstermek zorunda kalacak. Aylardır burada yazıp çiziyoruz. Aramızdan ayrılanlar burada kalanlara nazaran daha fazladır. Yabancının da TL bazlı zirvesinden bile Gesan biriktirdiğini gözlemliyoruz. Sektör ortalama F/K'sı 40'larda. Biz ona nazaran %40 pahalı F/K'lanıyoruz. Piyasada 118 milyon lot var. Yabancı payı yanlış tespit etmediysem %8'lerde.
Tüm ortaklarımıza iyi bayramlar dilerim.