Kızı 110 milyon TL, temettü almış..
Temel Ticaret ten..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kızı 110 milyon TL, temettü almış..
Temel Ticaret ten..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu cevabı 9:35 de yazdım Rosensa abiye yazdımmmmmm yetrli herhalde....yeterli değilse bozkurt abi ile yazdıklarımı oku....ha ben kimseyi yönlendirmem....burda tek bir arkadaşın zararınını istemem ....asla kimseyle alay etmem ....hele bazı form üyeleri terste kalmış olabilir zarar etmiş olabilir düşüncesiyle onların moralini daha da bozacak tek bir söz yazmam mizacım değil..... Yazarken ağzımı bozmam hakaret etmem.....kötü söz sahibine aittir....
Kimin için çalıştılar bunca sene,tabi ki evlatlarına kalacak miras.
Annesinden miras kalmış afiyetle yesin,içsin,gezsin,yatırım yapsın,%5 ini de hayır hasenata ayırsın.
Baba (İnan) ölünce de onları da aynı şekilde değerlendirsin.
İnan bey kızına miras davası açmakla çok ayıp etmiş,medya da bunların yazılması böyle 1 aile için çok ayıp.(kayıt dışı evlat varsa onun da hakkını versin) :cool:
https://i.hizliresim.com/pnf0eob.JPG
86 Yaşında adam ne yapacak parayı.?
1 adeti 13 sent,günde 8 kez ihtiyacı olsa 1 dolar yapar.
Toplu satış gelinceye kadar satıp sonra alıyorlar bence, aynı şekilde toplu alım gelene kadar alıyorlar. Matriks vs donması dönüm noktası oluyor, o sırada sana işlem yapmaya da fırsat olmuyor atı alan Üsküdar'ı geçiyor.
Gün içi APS varken güzel indikatördü.
bırak bana maval okuma sen benim arkamdan salladın mı salladın adamsan koyarsın nerede ben bildim dediğim yorumumu koyabiliyormusun yok çıkmışın bir ton cümle kurmuşun yok şu yok bu ulan günağın büyüğünü işleyip günah çıkarma işine girme bari sonra yaz kötü söz sahibine ait de yürü e iftira atmak ne oluyor , adam olana adam gibi yazarız dötü başı oynayana neden dötün başın oynuyor diye sorarız bak yine soruyorum ithamda bulunduğun msj koy şuraya