Ben teşekkür ederim sayın EFT . korelasyonlar önemli grafiklerdir ,ara ara paylaşmakta fayda görüyorum.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben teşekkür ederim sayın EFT . korelasyonlar önemli grafiklerdir ,ara ara paylaşmakta fayda görüyorum.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brisa da yakın takibimde olan bir hisse bu grup içinde ise global oyuncu olarak cimsa ve kordsa başı çeker kordsa tabiki bir tık önde katma değer olarak krokodil bile yapıştı ise kordsa ya hisse analiz ederken bir çok parametre kullanmak gerekir mesela sasa kordsa karşılaştırması yapılırken kordsa kabak gibi ucuz hisse diyorsun ama sasa sabancı dan ayrılınca rahatladı hisse fiyatı olarak çünkü sahol un piyasa değeri yerlerde şuan kordsa şimdi sahol u geçse pahalı olur izlenimi verir piyasaya halbuki sasa dan eksiği yok fazlası olan bir şirket katma değer yaratma olarak
ak ,bgc satışı bugün de devam ediyor.en iyi alıcı 130.000 lot ile iş yatırım.
Emeklilik fonları ve citi satıyor.. Satın bakalım
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takaslarda görünenin aksine , görünmeyen tarafı da vardır.
Şahsen o satmış bu satmış temelli sağlam şirketlerde teferruattan ibaret. Sene sonu emekli fonları çıkış yapar, yeni pozisyonlar açmak adına.
Ben yabancının her zaman gerçek yabancı olduğunu düşünmüyorum. O nedenle, citi konusu anlamsız.
Emeklilik fonlarına gelince. Benim için onlar başlarındaki adamlar tarafından yönlendirilen hamallardır. Malda hareket olmayacaksa, tahtacı fonun başındaki adama der, al bunu 3 yıl taşı, nasılsa yatırım nedir bilmeyen adamların parasıyla fonluk yapıyorsun. O da tamam abi der. Muhtemelen bir karşılığı olur.
Sonra zamanı gelince gel der tahtacı, ver bakalım malı dipten, mal artık bana lazım, al bu da senin.
Emeklilik fonu budur benim gözlemlediğim. O nedenle, satmasını olumlu karşılarım. Bilmem ne emeklilik veya yatırım fonlarına da bir kuruşumu yatırmam. Enayi miyim? Bana benim paramı yıllar sonra ya tek seferde ya da parça parça biraz daha fazla olarak geri vereceklermiş :) Adamı kompozit sopayla kovalarım.
Biz uzun vademize bakalım. Yapılanmalar tamamlansın. Ciromuz otursun.. Biraz zaman geçsin, olgunlaşsın..
Çok az bi lotla tekrar burdayım..
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.