Herkese selamlar , OKT için banka arıyorum . Valörde banka ppf’i alan bankalar hangileri ?
Garanti garanti
01-08-2019, 16:56
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by m.exclusive
v11 tefasta işlem görüyor mu ben gedik yatırımdan alamadım
birde ist almaya çalıştım işlem tarihi olarak 2 ağustos gösterdi
ıst de valör var mı?
Gedik Yatırım IST fonu için aktif pazarlama ve dağıtım sözleşmesi imzalamış olan kurumlardan bir tanesi bence yatırım danışmanınıza sorun bu durumu.
01-08-2019, 17:27
hellistheothers
Alıntı:
Originally Posted by jmk99
FPK veya TIV veya TNK almanız lazım. Fakat bunlar da belki bir ay idare eder. Valörsüzler ama kontrol ediniz.
Bunlar ppf değil, özel sektör tahvili taşıyor sanırım değil mi ? faizlerde daha fazla düşüş olacağını düşünmüyorum pek, o yüzden borçlanma kağıdı taşıyanalr en fazla 15-20 gün daha cazip olacaklar kanımca.
01-08-2019, 17:35
jmk99
Alıntı:
Originally Posted by hellistheothers
Bunlar ppf değil, özel sektör tahvili taşıyor sanırım değil mi ? faizlerde daha fazla düşüş olacağını düşünmüyorum pek, o yüzden borçlanma kağıdı taşıyanalr en fazla 15-20 gün daha cazip olacaklar kanımca.
Evet kısa vadeli bono taşıyorlar.
Bu yüzden faiz düşüşünden çok etkilenmeyebilirler.
01-08-2019, 17:36
Batakçı
Alıntı:
Originally Posted by hellistheothers
Öst faizleri piyasa faizinden yüksek olmaz mı? Faizler yükselişe geçmediği sürece öst ler her zaman daha avantajlı olacaktır diye düşünüyorum ben.
01-08-2019, 17:49
Webster
Vk6 ve vk11 ne yapti cok acil gerekli
Hanim dovuooooo
01-08-2019, 17:53
NewsTR
Alıntı:
Originally Posted by Webster
Vk6 ve vk11 ne yapti cok acil gerekli
Hanim dovuooooo