Printable View
Odabasi yaz suraya Hasan abim buyuk adam kafami taslara vuruyorum
Alıntı: Originally Posted by YapraksızYonca Sığ piyasa mi diyorsun üstad :oleyo: Bu ara dolar filan alma rica ediyorum Bir on k alayim vatana hizmetimiz olsun diyorum
Alıntı: Originally Posted by Webster Bir on k alayim vatana hizmetimiz olsun diyorum Olmadi bi 10k daha, şak Bi 10k daha, ilahi ustad reis bu hizla baskan degisirse belki sana da sira gelir, nihayet istikrara ulaşırız :drunk:
Alıntı: Originally Posted by Webster Odabasi yaz suraya Hasan abim buyuk adam kafami taslara vuruyorum Oynak beyim adamı hammadesidir! Warren Buffet yanında pok yemiştir. Çok böyük adamdır! Ama bi doları düşüremedi :)
Alıntı: Originally Posted by webster dolar suan 7.80 yok üstad yanlışın var dolar 5,81 e geriledi. Bi gıdım daha düşerse 5,80. Olmuş bil
Alıntı: Originally Posted by YapraksızYonca Olmadi bi 10k daha, şak Bi 10k daha, ilahi ustad reis bu hizla baskan degisirse belki sana da sira gelir, nihayet istikrara ulaşırız :drunk: 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Oynak beyim adamı hammadesidir! Warren Buffet yanında pok yemiştir. Çok böyük adamdır! Ama bi doları düşüremedi :) 8.10iken dolar selale olacak 7.90 demeyecekti, atesledi fitili, o alim yapmadan zor durur artık, hedef 9.20
Alıntı: Originally Posted by Foçabeyi Oynak beyim adamı hammadesidir! Warren Buffet yanında pok yemiştir. Çok böyük adamdır! Ama bi doları düşüremedi :) Odabasi bak beni taniyan biliyor Yapraksiz ustad soylemis Dolari dusurmem iki dk mi alir Ama dolara koyacak bosta param yok