Boşuna at izi it izine karıştı denmiyor kardeş.
Dere geçilirken binici değiştirilmez.
Ülkenin lekesiz ve her anı hayatı doğruları anlatmakla geçen bir değerini yıpratıyorsunuz.
Printable View
Ilave bilgi vereyim.
Altın ve gümüş fonunda malasef kademeler bombos denilebilir.
1 kg altın yada gümüşü almaya yada satmaya kaltığında istenilen rakamlardan satmak mümkün olmayabiliyor.
Bankalar hacimli işlemlerde iyi. -+%1.5 Makas aralığı var.(toplam %3 makas zarar yazdirabiliyor özellikle dolar ilede yatay geçiş yapalacak ise)
Uzun vadeli işlemlerde en iyisi fiziki cumhuriyet altını %1 farkla al sat yapılabiliyor
Türkiye'nin net uluslararası yatırım pozisyonu ekim ayında: -249,8 milyar dolar (önceki: -224,9 milyar dolar)-matriks
türkiye'nin dış yükümlülükleri ekim ayında: 545,9 milyar dolar (önceki: 519,2 milyar dolar)
türkiye'nin yurtdışı varlıkları, ekim ayında: 296,1 milyar dolar (önceki: 294,2 milyar dolar)-matriks
Muhtemelen fetocu Cevheri güven mi neydi onu dinledim adamın dedikleri mantıklı. Cumhur ittifakının karşısına Kılıçtaroğlu çıksın istiyorlar ve 6 li masa dağılsın istiyorlar demiş. En garibi Muharrem İnce nin aday olduğunda sandıklardan sorumlu milletvekili M Ali Çelebi çok garip geldi bana.
Tabi uzun yıllar bu fonda kalmanın mantığı tartışılır yönetim ücretinden dolayı.. ama kötü senaryonun gerçekleşmesi halinde en azından fiziki karşılığı olan bir yatırım yapmış oluyorsunuz. Kademelerin bş olması fiyatın yatay gitmesinden kaynaklı, xau-ons da artmaya başladığında talebi tetikler. Bu sefer tersden işler, piyasa üstü satma imkanı tanır..
https://www.ensonhaber.com/politika/...rdi-2012-06-22
CHP Tunceli milletvekili Kamer Genç'in anlattığı bir fıkra, AKP'lileri yine çok kızdırdı. TBMM KİT Komisyonu üyesi de olan Genç, ''Ticari Sır'' kavramını eleştirdi ve '' Bir kamu bankası bir kişiye 2 katrilyon 700 trilyon liralık kredi vermiş. Bu kişinin kim olduğunu sordum. Ticari sır diye açıklamadılar'' dedi.
AK PARTİLİLER'İ KIZDIRAN FIKRA
AKP'li milletvekillerinin KİT Komisyonuna gelmeyerek yolsuzluk iddiaları bulunan TEDAŞ görüşmelerini engellediğini de savunan Genç şu fıkrayı anlattı: ''Maymuna bir şeftali getirmişler, maymun şeftaliyi yemeden önce arkasına götürmüş. 'Niye götürüyorsun o şeftaliyi arkana?' demişler. Vallahi, geçen gün çekirdeğini çıkaramadığım bir şeftaliyi yuttum da şimdi çekirdeğini çıkarıp çıkaramayacağımı denemek istiyorum demiş. Yani çekirdeğini çıkaramayacağınız şeftaliyi yutmayın''
Rahmetli eğlenceli adamdı.