Bu hırslar meselesi önemli Memedin kitabında var olduğunu tahmin ediyorum ayrıca ..adam haklı
''hırslar yetenekleri aşıyorsa çuvallama yüzdesi artar '' buna benzer başlık altında
tabii hayatın her alanı için geçerli
Printable View
ABD 10 YILLIK TAHVİL FAİZİ %4,36 İLE 2007'DEN BU YANA EN YÜKSEK SEVİYEYİ GÖRDÜ ..Enflasyon beklentilerindeki yükselişe ek olarak yüksek borçluluğun da etkisiyle ABD tahvil faizlerinin artış eğiliminde olduğu görülüyor .
Hafize Hanımın konsensus üstünde surprız yapma olasılığını güçlendirebilir .. ters köşe yapıp 750 point artması beni şaşırtmaz
Demek ki Ünlü de almış kurumsal satışından..
Bu kadar göz göre göre olmaz bu işler.. Durduk yere niye SAHOL fiyatını güncelliyorsun abi? Noldu, şirket petrol mü buldu, yeni bir işe mi girdi?
Aynısı Pegasus'ta oldu dün. Ak Yatırım durduk yere fiyat hedefini 1.175 TL'den 1.350 TL'ye çekti. Havacılık verileri geleli 1 hafta oldu. Bilançoya çok var. Bir gün önce virüs var diye İş Yatırım model portföyden çıkarmış. Sen niye fiyatı artırıyon?
Akşam bir baktık birinci satıcı Ak Yatırım. Satışların %41'i oradan gelmiş.
Böyle ahlaksızlık olmaz. Göz göre göre..
Bundan sonra 7 milyonu geçen bir borsa yatırımcısı kitlesi oluştu. Yüksek faiz şirket karlarını tırpanlar düşük kur daraltır ben buna uygun borsa için olumlu şirketleri için kararlar alınacak diye düşünüyorum.
Yüksek faiz, elektrik ve doğalgaz zammı üstüne asgari ücret zammı şirketlerin kartlarını azaltmaz mi yüksek faiz ile borçlanıp temettü dağıtacak mı bunları düşünmek lazım
Yatay acilis sonrasi 7800 u test ederiz ancak dunku Bofa alimlari olmasa su anda 7500 u test ediyorduk. Yani her an Bofa ya mallarimizi al diyebilirler, Bofa aldi yukari, almadi asagi