Vestel de Uzun eşşek, çünkü dibimizde Süriye, ukrayna hazırda bekliyor..
Printable View
Vestel de Uzun eşşek, çünkü dibimizde Süriye, ukrayna hazırda bekliyor..
Size ğünlük lazım, Kozal, tüp, garan, bimas,asel,bademler bunlarda tavaf ediyor, sizde edin, hem para hem sevab kazanın:he:
Ayasofya bilmediğin eşeklere binme didi, tecrübe konuşur işci abi bademler tavaf eder sen anca sevabını alın, duymadın mı pare lazım diyo Ayasofya abi, bize sevaba girecek adam lazım :he:
Şaka 1 yana
Sen büüyle yazınca Aklıma bugünkü olay geldi, du anlatayım :he:
Öğleden sonra saat 2 ila 3 suları arasında tam saate bakmadım, bi arkadaşla karşılaştım. Biliyin bizim konu komşu tüm mahalleli olarak borsacı, dedi ki vsnmd al dün dip yaptı kaat 800 den 250 ye düştü eşeğin tam deptürme zamanları didi, neyise kaadın ismini ilk defa duyduğum için du bakıyım şu vişnenin grafikisine dedim muhabbet ediyoruz bi yandanda bu bak kaçıracan kaadı diye söyleniyo, bi baktım 275 direnci var orayı geçerse alurum dedim bu hemen zipladı ben saa kaat eksi 2 de iken diyorum sen yükselince alırım diyon çok tuhafsın dedi, la olm sen bu işi bilmiyin direnci kıramazsa kaat tabana yapışır hacim çok fazla dedim, bu bana almadı diye kızdı akşama yüzde 7 yapınca ararım seni dedi,
Akşam oldu aramadı, halen ses yok
Meğerse kaat tabana yapışmış :)
Bugün almadık, yarın bi miktar tabandan alıyım bağri, sırf arkadaşın göynü olsun
Günaydın cemaat bol kazançlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rafineri işi.. SASA'nın boyunu aşar deniliyor..
Bu işi ülkede özel sktörün 1.numarası ya da devlet yapabilirmiş...
40 milyar cirolu..100milyar banka borçlu ve yıllık 38 milyar kredi faizi ödeyen şirketten bu para çıkması için
sasanın 500 TL falan olması gerekir..
Hayaller ülkesi..
Trump, Rus petrolü satın aldığı için ceza olarak Hindistan'dan ithal edilen mallara uygulanan vergiyi iki katına çıkararak %50,
on yıllardır süregelen ilişkiyi tehlikeye atıyor.
https://www.nytimes.com/2025/08/27/b...ussia-oil.html
Asya'nın en zengini AMBANI'ye olan kızgınlığı..(Jamnagar tesisi, dünyanın en büyüğü.)
Kurduğu yeni rafinerinin petrolü tamamen Rusya'dan gelince , tarifeyi 2misline çıkarmış..
Hindistan, son iki yıldır neredeyse kesintisiz bir Rus petrol akışı satın aldı.
Fiyatlar dalgalandı ve yıllık toplam satış değeri 130 milyar doları aştı.
Geleneksel olarak Hindistan'ın en büyük tedarikçileri olan Irak ve Suudi Arabistan ise kenara itildi.
Ucuz Rus Petrolünü alan 3 ülke var.
Çin
Hindistan
Türkiye ( 1 şirket .Kim acaba?)
JP Morgan euro/dolar paritesi için olumlu görüşlerini koruyarak tahminlerini değiştirmedi: Bu yılın 4. çeyreği için 1.20 dolar ve 2026'nın ilk yarasında 1.22 dolar olacağını tahmin ediyor.
Apple, yıllık sonbahar etkinliğini 9 Eylül'de gerçekleştireceğini duyurdu. Şirketin bu etkinlikte yeni iPhone'lar, saatler ve diğer cihazlarını tanıtması bekleniyor...
SM-M346B2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynısına yakın bende de oldu önceki cuma kapanış Esen tavan bende de vardı satmıştım erkenden sistemde satta şişik dedim arkadaşa zorla 2 bin lot 20 civarı sattı ,bak ptsi taban açabilir böyle geçmişte çok hisse var dedim ve açtı tabam hala taban şimdi şarj işine girdik haberi attı hisseyi tutmak için galiba 9 TL civarı taban ben artık bulaşmam.Ekmeği yedik.Kartonsan bedelsizi de böyle tutan varmış 3500 de satmayıp aşk nedir ya.Büyüyen şirkette olur TTRAK gibi FROTO gibi orada bile sat allar yapılır.
VISNE defter 9 bana göre hala pahalı.Daha ucuzu ISKENDERUN var.YTD.